İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forma fiyatları nolacak acaba düzenli olarak artıyordu her sene fiyatlar.100'ün üstüne çıkar herhalde.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
* İddaa'nın yerinde olsam bu takıma sponsor olurum tam otururİlk olarak yagiz1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu işe bakın ya Güney Afrika'nın Mamelodi Sundowns takımına bile özel forma yapılıyor

Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
bizimkiler nike ile 5 senedir beyaz forma yapıyorlar. bi boka benzemiyor. sırf arma için alıyorum.
belediyenin beyaz formaya bak. kalitesi kötüdür belki ama. tarz duruyor enazından. neyleyim ben beyazla bordoyu yada, beyazla maviyi.
yapsana adam akıllı beyazın üzerine bordomavi işlemeni. düzgün birşey çıksın ortaya.Bordo ~~ Mavi
'O halde varım...'
Yorum
-
abi şaka mı yapıyorsun yoksa gerçek düşüncen bu mu?İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma lansmanı yıllar sonra tesislerde yapılacak. Mekan kiralamaya, Burcu Esmersoy'a para vermeye ne gerek var...
Yorum
-
İroni olsa gerekİlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi şaka mı yapıyorsun yoksa gerçek düşüncen bu mu?
Hamiş
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma tahminlerim:
Süpriz katalog
Ummadığımız bir katalog
Pilduğun kadalog

Yorum
-
Geçen yıl da TS Club'da yapılmıştı..İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma lansmanı yıllar sonra tesislerde yapılacak. Mekan kiralamaya, Burcu Esmersoy'a para vermeye ne gerek var...
Çok sıkışık ve rezalet bir organizasyon olmuştu. Tesislere bir platform kurulursa güzel bir organizasyon olacaktır ama aceleyle aradan çıkartmak istiyor yönetim bu konuyu bu belli..
Yorum
-
İroniydi ama böyle bir şey yapmadıkları için yönetimi de kınamıyorum zaten bu sene kemerleri sıktılar...İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi şaka mı yapıyorsun yoksa gerçek düşüncen bu mu?
Büyük bir platforma para harcayacaklarını sanmam sadece bir alanın etrafına Nike'ın logolarını falan yerleştirirler. Yoksa FB de yıllardır Faruk Ilgaz tesislerini kullanıyor ama adamlar paraya kıyıp lazer gösterileri havai fişeklerle falan tanıtıyorlar. Bizimkiler mankenler yerine sadece oyuncularla tanıtma yoluna da gidebilir. Neyse ki bu sene Serkan yok...İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen yıl da TS Club'da yapılmıştı..
Çok sıkışık ve rezalet bir organizasyon olmuştu. Tesislere bir platform kurulursa güzel bir organizasyon olacaktır ama aceleyle aradan çıkartmak istiyor yönetim bu konuyu bu belli..
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Mübarek günde manken mi ? Hacı duymasın..İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük bir platforma para harcayacaklarını sanmam sadece bir alanın etrafına Nike'ın logolarını falan yerleştirirler. Yoksa FB de yıllardır Faruk Ilgaz tesislerini kullanıyor ama adamlar paraya kıyıp lazer gösterileri havai fişeklerle falan tanıtıyorlar. Bizimkiler mankenler yerine sadece oyuncularla tanıtma yoluna da gidebilir. Neyse ki bu sene Serkan yok...
Yorum
-
Milan'ın forma dehşet olmuş
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu arada resmi sitedeki açıklama komik (!)
"Nike’ın kulübümüz için tasarladığı"
Nike zaten sana özel forma tasarlıyor değil mi
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum