Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öyle ya da böyle.
    Formaları pek beğenmeyebiliriz.
    Zevk meselesi sonuçta.
    Ama takıma destek olmak için, özellikle bu sene destek olmak için herkes en az 2 forma almalı.
    Ayrıca bu sene geçen seneye nazaran daha iyi olacaklarını düşünüyorum kendi adıma.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• bu sene formalardan cok fontları merak edıyorum formalarla alakalı ufat tefek tüyolar var ne de olsa ama şu font olayı tam bir facia bu yıl kullandığımız fontlar rezalet ötesiydi formayı cizgi filme çeviriyordu resmen bununla alakalı da bir çalışma mutlaka bekliyorum şahsım adına... eminim benimle aynı görüşte olan bir sürü kişi vardır..
      TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu sene formalardan cok fontları merak edıyorum formalarla alakalı ufat tefek tüyolar var ne de olsa ama şu font olayı tam bir facia bu yıl kullandığımız fontlar rezalet ötesiydi formayı cizgi filme çeviriyordu resmen bununla alakalı da bir çalışma mutlaka bekliyorum şahsım adına... eminim benimle aynı görüşte olan bir sürü kişi vardır..
        TFF'de yönetmelik değişmezse bütün takımlar "Arial" font kullanacak. TFF kararı böyle.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TFF'de yönetmelik değişmezse bütün takımlar "Arial" font kullanacak. TFF kararı böyle.
          Yeni bir uygulamami bu gecen sezon basinda da boyle bir uygulamadan bahsedildi ama degisen bisiy olmadi?
          TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Yahu Bu Nike hiç anlamıyor forma işinden yokmu başka yer arkadaş nedir bu Nike hastalığı ?
            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öyle ya da böyle.
              Formaları pek beğenmeyebiliriz.
              Zevk meselesi sonuçta.
              Ama takıma destek olmak için, özellikle bu sene destek olmak için herkes en az 2 forma almalı.
              Ayrıca bu sene geçen seneye nazaran daha iyi olacaklarını düşünüyorum kendi adıma.
              aynen öyle abi nişanlımın abisine babalar gününde fenerium dan kupa almak zorunda kaldım ertesi gün kendime yediremedim

ts cluba koştum tişört kupa ıvır zıvır bi sürü şey aldım maksat takıma yardım olsunD

FORMALARIN ÇIKMASINIDA 4 GÖZLE BEKLİORUM BEĞENMESEKTE ALACAZ EN AZ 1 TANE

Yorum

• [HTML][/HTML]
                İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni bir uygulamami bu gecen sezon basinda da boyle bir uygulamadan bahsedildi ama degisen bisiy olmadi?
                2013-2014 sezonunda uygulanacak, tekrar ediyorum eğer değişiklik olmazsa.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Forma lansmaninda Ibrahim baskan tanitsin formalari

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forma lansmaninda Ibrahim baskan tanitsin formalari
                    bi senelerde futbolcular yerine yöneticiler giysin diosun yani

Yorum

• Nike'ı severim ama bu JOMA'da iyi formalar çıkarıyor. Ayrıca katalog forma olması imkansız

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nike'ı severim ama bu JOMA'da iyi formalar çıkarıyor. Ayrıca katalog forma olması imkansız

macron un formalarınıda bi göz gezdir hoş formalar yapıolar

napoliye özellikle

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          macron un formalarınıda bi göz gezdir hoş formalar yapıolar

napoliye özellikle
                          Macron'da iyi ama bana kalırsa bize teklif yapmaları zor. Fakat yapsalar çok iyi olur dediğin gibi Napolinin formaları güzel özelliklede bu seneki forması gerçekten harikaydı.
                          En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 29.06.2013, 21:27.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Macron'da iyi ama bana kalırsa bize teklif yapmaları zor. Fakat yapsalar çok iyi olur dediğin gibi Napolinin formaları güzel özelliklede bu seneki forması gerçekten harikaydı.
                            valla macron türkiye piyasasına girdi 3 ay önce deneneblr bundan sonra)

tasarımları gayet şık tarz hep aynı geleneksel ama fontlar yakalr filan değişik sürekli bi öncek sezonda güzeldi şampiyonlar liginde oynarkenn
                            bizimde bi tarzımız olmalı klasik çubuklu her sene ufak değişikliklerle renk katmalıyızz

Yorum

• tasarim iyi ve kumas kalitesi nike adidas felan filan gölge'de birakir. Under Armour markasinin Türkiyeye girisi Trabzonspor olsun. Bize güzel ve özel formalar yaparlar.
                              En son Alika87 tarafından düzenlendi; 30.06.2013, 00:35.
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Bence de artk farklı firmalara şans vermek lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X