eline sağlık renktaş, ama bence v yaka daha çok yakışıyor bu formaya. v yaka şekilde yapma şansın var mı?
Evet V yaka daha hoş durur ama nike'ın kullanacağı kalıp bu maalesef benim de Photoshop'ta kullandığım kalıp öyleydi bi denerim ama o zaman iyi yapamayabilirim
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
bizim forma satışlarımız kaliteye,fiyata değil; transfere endeksli.
çok az kısım kalitesine bakıyo.
en kral formayı çıkar, transfer olmazsa aşağı yukarı aynı satış rakamlarını bulacaktır.
En son Anıl C tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 15:17.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
bizim forma satışlarımız kaliteye,fiyata değil; transfere endeksli.
çok az kısım kalitesine bakıyo.
en kral formayı çıkar, transfer olmazsa aşağı yukarı aynı satış rakamlarını bulacaktır.
aynen, ben son sezon forma almamistm, cünkü hic birini begenmemistim.
Yukarıdaki tahmin edilen formalar bence güzel.Çubuklu yıl ince - kalın - çok kalın şeklinde sıralı olarak olmalı.Birde Aston villa tarzı forma her yıl olmalı diyorum.Armalar dikişli ve etrafı kontör çerçeve edilmeli.Birde bana göre belkide tüm taraftara göre çubuklu formalarda çubukların arkadada aynen devam etmesi.Yani arkasının yarıya kadar düz yarıdan aşağısı çubuklu hiç güzel durmuyor.Belki biz numara yazdırmayacağız.Belki yazdıracağız ve o şekilde olmasını istiyoruz.Belki tff denen utanmazların kanunları öyle diyeceğim ama şikecilerin çubukluları arkadanda devam ediyordu kimse sesini çıkarmadı.En azından taraftara satılan öyle olsun.
Yorum