Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güzel olacak söylenenlere göre. (=
    Sevindim.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bu formayı beyazdan maviye yapabilecek biri var mı?

Yorum

• “Her taraftara lisanslı forma”

TS Club’tan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Türköz, tüm taraftarlarımızı lisanslı ürün kullanmaya davet etti.

Lisanslı ürünlerin kulübümüzün finansal kaynaklar açısından en önemli kalemlerinden biri olduğuna işaret eden Türköz, “Sahte ürünün önüne geçmenin en iyi yolu taraftarlarımızın resmi ürünlerimize doğuracağı taleptir. Eğer el birliğiyle bunu başarabilirsek, yasal olmayan yollardan gelir elde etmeye çalışanların da önüne kesmiş oluruz. Taraftarlarımızdan bu konuda üst düzey duyarlılık bekliyoruz” dedi.

Yeni sezon formalarının önümüzdeki ay başından itibaren satışa sunulacağına işaret eden Yönetim Kurulu üyemiz Türköz, şu anda devam eden kampanyalarla taraftarlarımızın 2012-2013 sezonu ürünlerine son derece cazip fiyatlarla sahip olabildiklerinin de altını çizdi.

“Her taraftara lisanslı forma” sloganını hedef olarak seçtiklerini kaydeden Türköz, “Yeni dönemde taraftarlarımızın bütün maçlara formalarıyla ve atkılarıyla gelmelerini bekliyoruz. Artık TS Club’ın ürün yelpazesi günlük hayatta da bir çok alternatifi sunacak seviyeye ulaştı. Taraftarlarımızın ürünlerimize verecekleri destek çok sevdikleri kulüplerine verdikleri destek anlamını da taşımaktadır. Daha güçlü bir Trabzonspor için kendi markamıza sahip çıkmalı ve onu bulunduğu yerden çok daha üst seviyelere taşımalıyız” diye konuştu.

Kaynak : Resmi Site

Önümüzdeki ay başından itibaren formalar satışa çıkarılacakmış.

Yorum

• Yukarıdaki forma güzel gözüküyor. Yeni sezon formalarımız arasında olur umarım
          .

Yorum

• Resmi sitede futbolculara Batuhan eklenmiş

Giydiği tshrt acaba gelecek sezonun ürünü mü yoksa normal tshrt mü

İlgili biri bir göz atabilir mi ?
            22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Bunlar benim çok hoşuma gitti ya

Yorum

• 10/11 şampiyonlugunun işlendiği bi formamız olsa ne olur ki sanki ? Hem de çok satar hiç vizyon yok bunlarda

Ya da ben çok basit düşünüyorum
                En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 15.06.2013, 13:38.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  10/11 şampiyonlugunun işlendiği bi formamız olsa ne olur ki sanki ? Hem de çok satar hiç vizyon yok bunlarda

Ya da ben çok basit düşünüyorum
                  Sanırsam ilk resimdekiler forma ikinci resimdekiler tshirt

Yorum

• İlk olarak Dema tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sanırsam ilk resimdekiler forma ikinci resimdekiler tshirt
                    Böyle forma olma tabi ama çeşitli şekillerde işlenebilir 10/11 sezonu

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Böyle forma olma tabi ama çeşitli şekillerde işlenebilir 10/11 sezonu
                      Bu arada bu tasarımlar üzerinde 7.şampiyonluğu simgeleyen 7 rakamı varmış ben farkedemedim siz farkettiniz mi ?

Yorum

Bu arada bu tasarımlar üzerinde 7.şampiyonluğu simgeleyen 7 rakamı varmış ben farkedemedim siz farkettiniz mi ?
                        Bize göre sol omuzdan boyuna kadar 7'inin üst tarafı oradan aşağı inen 7'nin bacağı. Ortadaki de 7'inin orta çizgisi.
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Farkettim renktaş yarıdan ikiye ayır tasarımları. 7 ve ters 7

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bize göre sol omuzdan boyuna kadar 7'inin üst tarafı oradan aşağı inen 7'nin bacağı. Ortadaki de 7'inin orta çizgisi.
                            İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Farkettim renktaş yarıdan ikiye ayır tasarımları. 7 ve ters 7

Evet şimdi farkettim çok sağolun renktaşlar iyiymiş

Yorum

Evet şimdi farkettim çok sağolun renktaşlar iyiymiş
                              Rica ederik

Yorum

• Yeni Sezon Forma lansmanı ne zaman olacak ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X