Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2010-2011'i temsilen bu formalar sınırlı sayıda tekrar satışa çıkmalı
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• 1972 Sezonu forması.Bu sene bunun benzeri mi çıkacak.

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1972 Sezonu forması.Bu sene bunun benzeri mi çıkacak.
        Inter modeli(Potro'nun da giydiği) benziyor.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mavi forma da Barca modeli olacaktır.
          Hangi Barca modelini kast ettiğini anlamadım örneğini koyabilir misin?

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hangi Barca modelini kast ettiğini anlamadım örneğini koyabilir misin?
            Turuncu formaları.. Üstteki Mavi forma.. Aynı formalar mı benzer mi bilmiyorum.. Üstteki formanın tersi ama Beyaz'dan Mavi'ye doğru..

Yorum

• InsAllah formalarla birlikte fontlarda degisir

Yorum

Turuncu formaları.. Üstteki Mavi forma.. Aynı formalar mı benzer mi bilmiyorum.. Üstteki formanın tersi ama Beyaz'dan Mavi'ye doğru..
                Hı anladım. Ben üstteki modele parçalı demiyorum aslında. Gradyan kullanılan formalara çok da sıcak bakmıyorum aslında ama çıktıktan sonra değerlendirmek lazım. Bakalım nasıl olacak. Sevindiren, mavinin tonları kullanılacak olması.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar merhaba cezamızı çektik ve 1 hafta sonra tekrar burdayım özlemişim valla)şunu söylim formalarla ilgili çok ciddi bi duyum ile geldim
                  hatta duyumdan da öte yüzde 90 böyle olacak formalar kaynak gerçekten sağlam...
                  forma 1= bordo mavi çubuklu
                  forma 2= mavi ve mavinin başka bir tonu parçalı
                  forma 3= beyaz formamız ğs nin gecen sene gydiği beyaz forma yada man utd nin revolutionuu
                  bu haberi cezamın 2.gününde öğrendim zor tuttum kendimi ve cezam bitti ahanda söyluorum saygılarrrr))) (çubuklu formamız 1967 sezonundakine çok benzioo))
                  İnşallah dediklerin doğrudur.

Ve inşallah bir daha böyle iğrenç rezil formalar giymeyiz. Bi kere her sene sabit kalın çubuklu forması olmalı Trabzonspor'un. Bu sene ki rezil şey neydi öyle. Fontlarda iğrençti. Ağır fontlar lazım.

Yukarıda Colman üzerinde ki forma bence güzel değil. Mavi beyaz yerler değişirse daha kötü olur. O formaya gerek yok.

Yorum

• revolution forma gerçekten çok hoş, yaka ayrıntılarında hangi rengi kullanacakları da önemli tabii.
                    çubuklu forma olmazsa olmazımız ama ince çubuklu her zaman tercihimiz
                    mavi yoğun formalarımız kim ne derse desin herkese trabzonsporu anımsatan bir renk seçimi ki bizim mavi tonumuz çok belirgin bir şekilde farklı...hadi bakalım, destek için formalar çıkar çıkmaz alalım birer tane.
                    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                    my name is onur....
                    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Keşke Logonun altında "Formalarımız Tertemiz" yazan Atletico Madrid'inki gibi bir Çubuklumuz olsa

En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 14.06.2013, 19:43.
                      t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Keşke Logonun altında "Formalarımız Tertemiz" yazan Atletico Madrid'inki gibi bir Çubuklumuz olsa

Iste budur

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Keşke Logonun altında "Formalarımız Tertemiz" yazan Atletico Madrid'inki gibi bir Çubuklumuz olsa

bu zamana kadar taraftar tarafından uyarlanan en güzel çubuklu mavinin tonuyla biraz daha oynanırsa tamamdır
                          TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• renkdaşlar benim bahsettiğim parçalı colmanın üzerindeki değilde dikey parçalı sol tarafı mavi parçanın sağ tarafı soluk mavi üstünde armamız bu sekil.ayrıca adidası da araştırdım şartları bize pek uygun olmaz kaldı ki onlarda başladılar taivanda filan üretmeye ve adidasada gecsek elit olmicaz muhtemelen

Yorum

Nevzat Aydın bu tasarım için ben olsam beyazdan maviye yapardım diyerek ipucunu belirtmişti..
                              Cok yanlis düsünüyor ozaman Nevzat aga. Bu sekil acaip, muhtesem, süper ötesi bir sey.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Afs daha neden uğramıyor ?
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...