İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
1972 Sezonu forması.Bu sene bunun benzeri mi çıkacak.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi forma da Barca modeli olacaktır.
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi Barca modelini kast ettiğini anlamadım örneğini koyabilir misin?
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuruncu formaları.. Üstteki Mavi forma.. Aynı formalar mı benzer mi bilmiyorum.. Üstteki formanın tersi ama Beyaz'dan Mavi'ye doğru..
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar merhaba cezamızı çektik ve 1 hafta sonra tekrar burdayım özlemişim valla)şunu söylim formalarla ilgili çok ciddi bi duyum ile geldim
hatta duyumdan da öte yüzde 90 böyle olacak formalar kaynak gerçekten sağlam...
forma 1= bordo mavi çubuklu
forma 2= mavi ve mavinin başka bir tonu parçalı
forma 3= beyaz formamız ğs nin gecen sene gydiği beyaz forma yada man utd nin revolutionuu
bu haberi cezamın 2.gününde öğrendim zor tuttum kendimi ve cezam bitti ahanda söyluorum saygılarrrr))) (çubuklu formamız 1967 sezonundakine çok benzioo))
Ve inşallah bir daha böyle iğrenç rezil formalar giymeyiz. Bi kere her sene sabit kalın çubuklu forması olmalı Trabzonspor'un. Bu sene ki rezil şey neydi öyle. Fontlarda iğrençti. Ağır fontlar lazım.
Yukarıda Colman üzerinde ki forma bence güzel değil. Mavi beyaz yerler değişirse daha kötü olur. O formaya gerek yok.
Yorum
-
revolution forma gerçekten çok hoş, yaka ayrıntılarında hangi rengi kullanacakları da önemli tabii.
çubuklu forma olmazsa olmazımız ama ince çubuklu her zaman tercihimiz
mavi yoğun formalarımız kim ne derse desin herkese trabzonsporu anımsatan bir renk seçimi ki bizim mavi tonumuz çok belirgin bir şekilde farklı...hadi bakalım, destek için formalar çıkar çıkmaz alalım birer tane.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Keşke Logonun altında "Formalarımız Tertemiz" yazan Atletico Madrid'inki gibi bir Çubuklumuz olsa
En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 14.06.2013, 19:43.
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke Logonun altında "Formalarımız Tertemiz" yazan Atletico Madrid'inki gibi bir Çubuklumuz olsa
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke Logonun altında "Formalarımız Tertemiz" yazan Atletico Madrid'inki gibi bir Çubuklumuz olsa
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
renkdaşlar benim bahsettiğim parçalı colmanın üzerindeki değilde dikey parçalı sol tarafı mavi parçanın sağ tarafı soluk mavi üstünde armamız bu sekil.ayrıca adidası da araştırdım şartları bize pek uygun olmaz kaldı ki onlarda başladılar taivanda filan üretmeye ve adidasada gecsek elit olmicaz muhtemelen
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Nevzat Aydın bu tasarım için ben olsam beyazdan maviye yapardım diyerek ipucunu belirtmişti..Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum