* Yalnız buna hasta oldum ben. Beyaz olan kısımları Lazio mavisi alt tarafı bordo olarak bize uyarlasanıza arkadaşlar vakti olup canı sıkılan varsa
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
sefa kardeşim zaten 3+2 yıllık değilmiydi anlaşma opsiyonu kullanmaz yeni yönetim üşenmedim forumun te ilk sayfasından 2008 den itbaren pumayla vedamızdan bgune kadar olan yorumları okudum.ne heveslenmişiz pumadan nike a geçince yok nike mağazalrında ürünümz satılcak ts cluba gtmemize gerek yok filan.yeminle istanbulda forum,cevahir,carousel vs hiçbi nike mağazasında trabzonspor forması yok.kız arkadaşım forma alcak bulamıo bu ne lann)))) ha bu sene ha seneye özel formada yok hadi özeli geçtim kötü kategoride olduğumuz için 1 sene geriden takip ediyoruz.hadi formayıda geçtim eşofman,tişört bi tanemi adam gibi ürün olmaz ts clubta.doluyum renkdaşlar gusura kalmayun ha
tek tük vardır tabiki renkdaş ben dediğim yerlerdeki nike mağazalrında göremedim o da adapazarının büyüklüğü olsun ama meesela barcelona man u formasımı daha çok var trabzon formasımı nike mağazasında çaktın köfteyi?? burası türkiye
Çorlu nike ta yoktu hep gs ürünleri vardı mağaza müdürü ile görüştüm kulübünüz göndermiyor dedi bir sürü telefon ettim filan dedi. bende durumu TS Club Genel Müdür yardımcısına anlattım gerekeni yapacaklar inşallah
Yorum