Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @gecebekçisi nin önerisine uyup formayı tasarladım inşallah beğenirsiniz arkadaşlar.

Futbolculara da giydirdim ( Her grafiker yapamaz bunu varsa kapışalım.)

Profilinde Baskan'in resmi olmasi tesadüf degil. Espiri güzeldi
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• bu formayı tekrar kullanalım başka formaya da gerek yok. isterse bim katalogundan olsun
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Heeeeey gidi heeey !!
        Lansman budur Fotoğrafta görünmeyen mankeni de buldum:

Yorum

• bir tane yakalı çubuklu veya parçalı forma,bir tane burdaki arkadaşlarımızın tasarımlarından siyah-gri li forma,bir tane de beyaz lı mavili napoli kıvamında on numara olur aynen isterse bim kataloğu olsun))

Yorum

• süper olmuş kardeş ama yakalı olsa daha güzel olur polo yaka

Yorum

• çok güzel olmuş ama polo yaka olsa daha ii olurr
              )

Yorum

• İlk olarak gece_bekcisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vitessenin alternatif forması bordo mavi.Bu çizgili bordo mavi renk üzerine geliştirilmesi lazım özellikle bu bu olmalı

Yorum

• Vitesse'nin şu kadroya bakınca Alt tarafı bize verin üst taraftaki 7 sizde kalsın , formalarıda istemiyoruz yazasım geldi
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Vitesse nin renkleri sarı siyah olmasına rağmen alternatif forma olarak bordo-mavi seçmelerinin nedenini anlamıyorum ? Ne alakası var hangi akla hizmet ?

Yorum

• Bony candır.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vitesse nin renkleri sarı siyah olmasına rağmen alternatif forma olarak bordo-mavi seçmelerinin nedenini anlamıyorum ? Ne alakası var hangi akla hizmet ?
                        Trabzonspor etkisi
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nike'a gectigimizde okadar sevinmistim ama hayal kirikligina ugradik. Kimsenin istedigi gibi formalar cikmadi.
                          Bu kappa formalari son 10 senenin en iyi formalariydi bence

Zevk meselesi elbette, saygı duyarım ama Logo'daki özensizliğe bakar mısınız?
                          Orjinal Logonun üzerine bir de mavi kısım eklemiş adamlar resmen.
                          Ayrıca, isterse Lescon yapsın bizim çubuklu formamız her zaman güzel olur.
                          Hep buna inandım ben.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Heeeeey gidi heeey !!

Lansman budur Fotoğrafta görünmeyen mankeni de buldum:

Öldüm gülmekten vallaa
                            Gözlerimden yaslar indi

Yorum

• Akhisar Belediye'nin de ürünleri de 80 TL

Mavi formadan alsam mı?

KADIN · AYAKKABI · - Kadın Günlük Ayakkabı · - Kadın Koşu Ayakkabısı · - Kadın Outdoor Ayakkabı · - Kadın Sandalet- Terlik · - Tüm Kadın Ayakkabıları.
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• alper senden de bir şey kaçmıyor ha .
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X