Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Teşekkür ederim abim. Maksat Trabzonspor' umuz için en güzel formayı yapmaktır. Valla nike ile anlaşma yapılırken adam gibi yapılsaydı şimdi bizde en az 1 tane özel forma giyerdik.
    Valla tekrar tebrikler abi,bizim formalardan 50 kat daha estetik formalar tasarlıyorsun.

Gerekirse daha küçük markalarla anlaşma yapılsa,ne bileyim forma piyasasına yeni girmeye çalışan markalar mesela.Böyle firmalara kafamızdan geçen özgün formaları tasarlatabiliriz.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla tekrar tebrikler abi,bizim formalardan 50 kat daha estetik formalar tasarlıyorsun.

Gerekirse daha küçük markalarla anlaşma yapılsa,ne bileyim forma piyasasına yeni girmeye çalışan markalar mesela.Böyle firmalara kafamızdan geçen özgün formaları tasarlatabiliriz.
      Teşekkür ederim renkdaşım. Kesinlikle seninle aynı düşüncedeyim. Daha küçük bir firma olabilir ama önemli olan kendimize özgü forma tasarımlarımızı giymektir. Ben forma tasarımlarımı kulübe gönderiyorum fakat nike ile olan anlaşma sonucunda yapacakları birşeyleri olmadığını söylediler. En azından tasarladığım formaların üzerlerineki nike ve türk telekom logoları kaldırılıp t-shirt olarak kullanılabilir diye mail atıcaktım ki baktığımda attığım mailler gitmiyor adamlar sırf uğraşmamak adına muhtemelen mailimi engellemişler. Böyle zihniyetle çalışıyor bizim TS Club yönetimimiz. TS Club da ki ürünlerin çoğu güzel değil, güzel olmadığı gibide pahalı. Ordakiler ya tasarımdan anlamıyorlar ya da taraftarı görmezden geliyorlar. Birde sözde toplantı yapıp taraftarlardan tasarım istiyorlarmış.

Yorum

Teşekkür ederim renkdaşım. Kesinlikle seninle aynı düşüncedeyim. Daha küçük bir firma olabilir ama önemli olan kendimize özgü forma tasarımlarımızı giymektir. Ben forma tasarımlarımı kulübe gönderiyorum fakat nike ile olan anlaşma sonucunda yapacakları birşeyleri olmadığını söylediler. En azından tasarladığım formaların üzerlerineki nike ve türk telekom logoları kaldırılıp t-shirt olarak kullanılabilir diye mail atıcaktım ki baktığımda attığım mailler gitmiyor adamlar sırf uğraşmamak adına muhtemelen mailimi engellemişler. Böyle zihniyetle çalışıyor bizim TS Club yönetimimiz. TS Club da ki ürünlerin çoğu güzel değil, güzel olmadığı gibide pahalı. Ordakiler ya tasarımdan anlamıyorlar ya da taraftarı görmezden geliyorlar. Birde sözde toplantı yapıp taraftarlardan tasarım istiyorlarmış.
        Evet kesinlikle hem Ts Club hem de Trabzonsporun genelinde taraftarla iletişimde eksiklikler had safhada.En nihayetinde taraftar senin müşterindir,arz edeceğin ürünün kalitesine,desenine,tarzına müşteri şekil vermeyecekse başka kim verecek ?

Ts Clubın profesyonel bir şekilde yönetilmediğine inanıyorum ,tıpkı kulübümüz gibi.

Yorum

• nike fazla geliyor, bu takıma lescon yakışır... belki de spor taç

Yorum

• İlk olarak newrocki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nike fazla geliyor, bu takıma lescon yakışır... belki de spor taç
            Gönlümüzü etsinler de,isterse semt pazarından alalım formaları

Şaka bir tarafa,elbette Nikela yapılan anlaşmanın ekonomik getirisini bilmemekle birlikte ,eğer Trabzonspora özgü formalar tasarlayacaklarsa yeni firmalarla anlaşılması taraftarıyım.Basma kalıp,estetik olmayan formalardan sıkıldım.

Yorum

• Dün yaptığım formanın tam hali şort vs.

Yorum

• Harika olmus gercekten... Ama büyük Ihtimalle Taraftar belirlemedigi sürece Formalarimizi böyle bir Formamiz olmayacak... Gercekten yazik... Böyle güzel Forma ve özel Forma yapmak varken Katalog' dan Forma yaptirmak...
                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Bu renk bir gs forması vardı. Arda isyan etmişti. Bu renk çok tehlikelidir. Takımın ruhunu çalar.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu renk bir gs forması vardı. Arda isyan etmişti. Bu renk çok tehlikelidir. Takımın ruhunu çalar.
                    İnanırmısın formayı yapıp evden çıktıktan sonra aklıma geldi gs ninde eskiden böyle formasının olduğu Aklıma gelseydi yapmazdım Başka bir tasarım yapacağım bakalım aklıma birşeyler gelirse.

Yorum

• Nike' ın bu sezon barça dış saha formasına uyguladığı Precision II forması 13-14 kataloğunda artık var. Bende bunun üzerine Trabzonspor' umuz için 2 deneme forması yaptım çokta güzel oldu. Bordo-beyaz olan çok şık durdu bence. Sizlerinde görüşlerini alalım renkdaşlarım.

Not: Bundan sonra ki tasarımlarımı imzamda bulunan kendi sayfamda yayınlayacağım bilginiz olsun renkdaşlarım.

Yorum

Nike' ın bu sezon barça dış saha formasına uyguladığı Precision II forması 13-14 kataloğunda artık var. Bende bunun üzerine Trabzonspor' umuz için 2 deneme forması yaptım çokta güzel oldu. Bordo-beyaz olan çok şık durdu bence. Sizlerinde görüşlerini alalım renkdaşlarım.

Not: Bundan sonra ki tasarımlarımı imzamda bulunan kendi sayfamda yayınlayacağım bilginiz olsun renkdaşlarım.
                        Aslinda bu Modeli hicmi hic begenmiyorum... Ama ikiside güzel olmus... Özellikle Mavi olan...

Yorum

• Revolution II (Sade ve sik)
                          Striker III (Seritli harika olur - Siyahta olabilir)

Formalari bence cok güzel... Özellikle Striker III Formasi Bordo-Mavi ve Siyah ile harika olur bence... Böyle bir Calisma yaparsan gercekten cok sevinirim Renktas... Gövdesi Siyah olabilir...

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aslinda bu Modeli hicmi hic begenmiyorum... Ama ikiside güzel olmus... Özellikle Mavi olan...
                            Valla ben beyazı çok beğendim renkdaş Model olarak kötü bir model değil bence ama zevkler ve renkler tartışılmaz saygı duyarım.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Revolution II (Sade ve sik)
                              Striker III (Seritli harika olur - Siyahta olabilir)

Formalari bence cok güzel... Özellikle Striker III Formasi Bordo-Mavi ve Siyah ile harika olur bence... Böyle bir Calisma yaparsan gercekten cok sevinirim Renktas... Gövdesi Siyah olabilir...
                              Senin isteğin üzerine Striker III yaptım.
                              En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 08.03.2013, 05:02.

Yorum

Senin isteğin üzerine Striker III yaptım.
                                Ellerine Saglik Renkdasim...

Tam Hayalimdeki Forma olmus... Seref Yoksunu TFF ve Yandaslarina Siyah ve Bordo ile Mavi' nin Asaleti... Tek Kelimeyle HARIKA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X