Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fontların rengi biran önce değişmeli !

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Formamı aldım. Dönünce paylaşacağım. Ne kadar almayacağım dediysemde olmadı. Yüreğim el vermedi...

..
      aynisi banada oldu transfer olmadan forma almayacagim dedim.. tsclub'a bir girdim, tam girdim.. 500 tl biraktim.. cok birseyde almadim..

tsclub cok pahali ve ürünleri bu parayi hak etmiyor.

dün fark ettim, bunu yazmaya gelmisdim aslinda.. tsclub'dan aldigim uzun pijama tarzi sort, delindi.. nasil mi?? 1 kere yikandi, dikisleri atmis.. cok ayip bir bölgede delik var artik

adamlar resmen yalvariyor alisveris yapmamamiz icin.. pazar ürünü terk

Yorum

• Bordo formanın uzun kolluları çıktı mı acaba? Resmi sitede yok da.

Alıp arkasına Janko yazdırmak için sabırsızlanıyorum.

Yorum

• internet sitesi üzerinden TSclub dan alışveriş yapıcam. 100 TL üzeri kargo bedava diyor. Acaba buna KKTC dahil mi? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
          https://twitter.com/usamegin

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bordo formanın uzun kolluları çıktı mı acaba? Resmi sitede yok da.

Alıp arkasına Janko yazdırmak için sabırsızlanıyorum.
            Dün cevizli ts cluba gittim. Yoktu uzun kollu forma hiç. Belki Trabzonda bulunur.

Laser forma aldım çok güzel bu arada

Yorum

• [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• şahsi görüşüm beyaz forma çok güzel ve giyince ayrı bir hava veriyor ayrıca şunu belirmeliyim ki giyildiği zaman beyaz forma sadece forma gibi durmuyor yani güzel bir tişort gibi de giyilebilir.
                www.akyuzkalip.com
                www.facebook.com/akyuzkalip
                www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Siyah formamız olmasını çok istiyorum

Yorum

• hayatimda gördügüm en güzel formalardan biri, eger seneye katalog formasi giyeceksek bunu giyelim
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• 1461 in amblemi konusunda ne düşünüyorsunuz herhangi bir anlamı var mı daha hoş bir amblem düşünülseydi keşke

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Ondan ziyade bizim Pilot Takimimiz bile koskoca Amblem koyuyor, bizim Victory'de kullandigimiz Arma'nin büyüklügüne bak:

"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• @tahir61ayas

bence 1461 in amblemi güzel ve anlamlı
                          benim gördüğüm amblemdeki şey takaya benziyor
                          oldukça hoş olmuş.
                          ama bana kalırsa ingiliz kulüpleri gibi amblemi oldukça ayrıntılı yapmalılardı
                          mesela evertonun amblemine bakın bildiğin,estetik biçimde kule çizmiş adamlar.
                          ya da bi ingiltere alt liglerindeki kulüplere bakın,çoğunda en ince ayrıntısına kadar çizilmiş gemi,kale,at,hayvan filan var.
                          bence o şekilde olsa daha hoş olur ama mevcut olanda kötü değil
                          en azından oradaki takayı çoğu kişi çıkarır diye düşünüyorum
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Önümüzdeki sezonun formaları seçilmiş. https://twitter.com/zagortenay76/sta...34144818380800
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Hani seneye elit kat.deydik ??

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Önümüzdeki sezonun formaları seçilmiş. https://twitter.com/zagortenay76/sta...34144818380800
                                demekki yeni çıkacak ürünlerden olmayacak yine ürünler, bu sene giyilenin aynısından olacak seneyeki formalarımız.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                                BordoMavi.Net
                                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X