Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çocuk forma seti 119 TL

Parçalı - 6-7 YAŞ
    Parçalı - 5-6 YAŞ
    Parçalı - 4-5 YAŞ
    Parçalı - 7-8 YAŞ
    Parçalı - 3-4 YAŞ

Çocuk forması 85 TL
    Parçalı - 12-13 YAŞ
    Parçalı - 10-12 YAŞ
    Parçalı - 8-10 YAŞ
    Parçalı - 13-15 YAŞ
    Parçalı - 6-8 YAŞ

En son a f s tarafından düzenlendi; 18.07.2012, 16:55.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      200tl olmasi imkansiz,diger elit takim katagorisinde olan ,delilikli t bantli formalari 115 filan,sallamislar!!
      İmkansız diye bir şey yoktur.. Takımın giydiği forma 199 TL..

Yorum

• Galatasaray'ın hiçbir formasını beğendim, ne bordo olanını ne de diğerlerini. İsterse katalogtan olsun, bizimkiler bunlarınkine 1000 basar.

Yorum

• gs'nin formalar bildiğiniz leş!
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Adidas sponsorluğundaki Beşiktaş'ın kırmızı forması çıktı sadece satışa şikebahçelilerin formaları da sızdı onlarla ilgili en komiğime giden kızgın bakışlı kanarya ifadesi.

Yeni sezonda da en şık formaları yine biz giyeceğiz görünüyor.

Yorum

• Ali Fuat Abi bizimkiler Nike ile sözleşmeyi ne zaman yenilemeyi düşünüyor.. Özel forma yapılacaksa seneye çalışmalara erken başlanması gerekmiyor mu ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Fuat Abi bizimkiler Nike ile sözleşmeyi ne zaman yenilemeyi düşünüyor.. Özel forma yapılacaksa seneye çalışmalara erken başlanması gerekmiyor mu ?
                Sözleşmenin bitiş tarihini bilmiyorum. Nike Trabzonspor gibi bir pazarı kaybetmek istemiyor. Nike'ın TS Club mağazasını yenilemesi senden vazgeçmek istemiyorum ve seninle ilgili gelecek planlarım var demek. Pazarlık gücümüzün artması için avrupa başarısı şart.

Taraftarımızın profili, ekonomik gücü, forma satış kanalları, forma satış rakamları hepsi etken. En önemlisi de bu konu ile ilgili Nevzat Aydın ve yönetimin ne düşündüğü. Bildiğim kadarı ile Nevzat Aydın Nike ile devam kararında. Ben de sözleşmenin devam ettirilmesinden yanayım.

Taraftarı memnun edecek forma satışlarını artırıcak forma ve satış modeli için yetkililerin taraftarın ne istediğine kulak vermesi lazım.

Biraz özen ve doğru yaklaşımlarla neler yaparız neler.

Özel forma isteyince forma fiyatları bir anda yükseliyor. Kulüpler forma satışından iyi para kazanıyor. Taraftarın dişinden tırnağından artırarak aldığı formalardan kazanılan paraların -veya kulübün kazandığı herhangi bir paranın saçma nedenlerde dolayı federasyona ceza olarak verilmesine sinir oluyorum.

Formaların hiçbirinde font kullanılmaması da garip
                En son a f s tarafından düzenlendi; 18.07.2012, 17:55.

Yorum

• beyaz forma güzel diğerlerini beğenmedim. Aslında gs nin kırmızısı bordaya çekiyor ama sarısıda turuncuya benziyor..bunlar tam kopyacı bizim turuncu formamızdan esinlemişler

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    beyaz forma güzel diğerlerini beğenmedim. Aslında gs nin kırmızısı bordaya çekiyor ama sarısıda turuncuya benziyor..bunlar tam kopyacı bizim turuncu formamızdan esinlemişler
                    +1967 Sarısı bariz turuncu olmuş.
                    DOZER CEMİL

Yorum

• Bence tüm formaları çok güzel. Bakınca kaliteli oldukları anlaşılıyor

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İmkansız diye bir şey yoktur.. Takımın giydiği forma 199 TL..
                        Kisacasi o fiyatsa kazik,Real ,Barca ,chease gibi takimlarin formalari,o fiyatta degil .Kalite olarak onlardan en fazla aynidir.

Yorum

• Beğenmedim. Kırmızı formadaki ince çizgiler olmasa iyi olurdu. Diğerleri öyle çok da güzel değil.

Yorum

• Sadece tasarım

7

Yorum

• Beyaz forma olmamış, parçalı ile kırmızı güzel.

Yorum

• formalar leş... Daha önce de yazmıştım sanırım...
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X