Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk başta çubuklu formayı beğenmemiştim ama futbolcuların üzerinde görünce harika gözüktü bana, çok klas gözüküyor

Beyaz formanın asaleti yetiyor. Şenol hocamın lafı koymasından sonra daha da güzel gözüktü gözüme

Bordo formamız efsaneler arasında yerini şimdiden almıştır Süper

Fontlarımızda gayet iyi gözüktü bana.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende senin gibiyim, bütün mediumlarım biraz bol duruyor, ama small alırsam bu sefer de hiç olmaz diye korkuyorum ?
      Hocam Forma Dediğin Biraz Yapışacak Vücut Hatlarını Belli Edicek. Öyle Etek Gibi Forma Mı Olur.

Benim Tavsiyem Sen Small Al Memnun Kalmazsan Ben Senden Alabilirim Veya Başka Bir Arkadaş Senden Alabilir.

Yorum

• yeni formalarımız çok güzel, sabır ve istikrarın meyvelerini yiyoruz....

Yorum

• Peki bu Banu Yelkovan'ın bizim tanıtımda ne işi vardı diye sormak istiyorum ? Başka kimse yok muydu ? Yayını NTV Spor mu yaptı ? Bu yüzden mi o geldi ? Onun yerine başka birisi sunamaz mıydı ? Ne yemeye NTV Spor'a verdik biz bu tanıtım olayını ? Başka bir kanal bulamaz mıydık ? Vermeseydik ne kaybederdik ?

Kısacası bu kadının Marsilya'nın şike yaptığı dönemde ikinci olan takımın Şampiyonluğu istemediğini gösterip, Fener'in şikesini sıradanmış, Trabzon'un ŞL'ye gitmesini şerefsizlik gibi lanse etmesi benim kanıma dokundu arkadaş ? Bu yönetim bunu yaparken hiç bunlara dikkat etmez mi ? Kim bu konulara dikkat eder ?

Acayip sinirliyim bu insan müsfettesinin bizim aramızda olmasından.
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Ben de anlamadım herkes şaşırdı ne işi var bunun diye, zaten biraz protesto bile ettiler platforma cıkarken.. Nike ile alakalı bir durum olabilir çünkü aynı zamanda TS club mağaza açılışı da yapıldı..
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Peki bu Banu Yelkovan'ın bizim tanıtımda ne işi vardı diye sormak istiyorum ? Başka kimse yok muydu ? Yayını NTV Spor mu yaptı ? Bu yüzden mi o geldi ? Onun yerine başka birisi sunamaz mıydı ? Ne yemeye NTV Spor'a verdik biz bu tanıtım olayını ? Başka bir kanal bulamaz mıydık ? Vermeseydik ne kaybederdik ?

Kısacası bu kadının Marsilya'nın şike yaptığı dönemde ikinci olan takımın Şampiyonluğu istemediğini gösterip, Fener'in şikesini sıradanmış, Trabzon'un ŞL'ye gitmesini şerefsizlik gibi lanse etmesi benim kanıma dokundu arkadaş ? Bu yönetim bunu yaparken hiç bunlara dikkat etmez mi ? Kim bu konulara dikkat eder ?

Acayip sinirliyim bu insan müsfettesinin bizim aramızda olmasından.
              Tanitimi Nike organize ediyor..

Nike'in calisdigi bir ajans var Türkiye'de..

Sunucu olarak bir cok TV Spikeri var o ajansda.. Gecen sene Burcu Esmersoy, ondan önce Melih Sendil.. Bu sene Banu Yelkovan..

Bence yerinde secim.. hem bayan.. Erkek'den daha göze hos geliyor, hemde öyle Burcu gibi formalar yerine kendi üzerine cekmiyor dikkatleri

tabi 2. noktaya gelirsek..

o konuyu bilmiyorum, ama dogru ise, dogrudur dediginize göre, yanlis yapilmis..

Senol hoca biz temiziz dediginde kendisi gülüyordu yalniz

Yorum

• formaların tümü çok güzel olmuş bence! kimse bahane üretmesin, vuravur bundan sonra, alacağız formamızı kardeşler!
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Benim fikrim formalar süper kararsızım sanırım üçündende alıcaz bütçeyi kasacak ama Trabzonsporuma feda olsun

Yorum

• Formalar harika olmuş... Bize de almak düşer bundan sonra

Yorum

• bu sene de parçalı yok. nalet olsun.

Yorum

• Formalar ve fontlari begendim de sortlarin üzerindeki kalin seritleri begenmedim.
                        Burada formalar 65€dan satisa cikarilacak, baski yapmak icin extra 15€ ödemek lazim ..
                        Yani bir forma 80€'ya geliyor, bu da asagi yukari 165 TL ediyor ...
                        Forma konusunda Avrupa'dakiler cok sanssiz maalesef ..
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Yeni sezon formalarını beğendim, emeği geçenlere teşekkürler.
                          Şenol hoca'nın beyaz forma üzerinden ''biz temiziz'' mesajı ayrı güzeldi
                          http://www.formalarimiztertemiz.com/ site çok güzel hazırlanmış, 3 Temmuz tarihine de yakışan bir konsept olmuş ''Tertemiz''
                          şükürler olsun Tertemiziz...
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formalar ve fontlari begendim de sortlarin üzerindeki kalin seritleri begenmedim.
                            Burada formalar 65€dan satisa cikarilacak, baski yapmak icin extra 15€ ödemek lazim ..
                            Yani bir forma 80€'ya geliyor, bu da asagi yukari 165 TL ediyor ...
                            Forma konusunda Avrupa'dakiler cok sanssiz maalesef ..
                            TL'ye niye çeviriyorsun Baban annen maaşını TL mi alıyor?
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TL'ye niye çeviriyorsun Baban annen maaşını TL mi alıyor?
                              Ne alaka
                              Türkiye'deki forma fiyatlarini burdakilerle kiyasliyorum sadece ..
                              #BorussiaDortmund
                              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne alaka
                                Türkiye'deki forma fiyatlarini burdakilerle kiyasliyorum sadece ..
                                AVRO üzerinden maaş alıyorsunuz, TL ile işin yok senin. Bize burada AVRO ile satış yapsalar biz zor durumda olurduk. Bie burada 95 lira'ya (ki falan fişman vergisi vardır bunun içinde) veriyorlar. Siz 80 avro'ya alıyorsunuz.

Ailen 1000 avro maaş alıyorsa ondan 165 lira değil 80 avro gidiyor

Türk ailesi 1000 lira alıyorsa maaşından 95 lira gidiyor. Kapiş? Şans durumu yok ortada sen ne alıyorsan ondan hesapla senin Avrupa'da TL ile işin yok.
                                En son SEDAT tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 22:11.
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X