Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Fuat Saruhan ‏@afsbordobank
    Nike’ın Trabzonspor için tasarladığı 2012-2013 sezonu iç ve dış saha formaları 3 Temmuz Salı günü Trabzon'da tanıtılacak.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşiniz gücünüz kadın kız. Bu nedir yahu. Yok Kate Upton yok B. Esmersoy. Utanç verici imaları bırakın bence.
      Ne alakası var yahu? Lansmanlarda bayanların kullanılması ne zamandan beri utanç verici oldu?

Yeni sezon ürünlerinin bir bayan üzerinde tanıtılması lansmanı daha hoş kılar ve ürünlerin albenisini arttırır, bu bir gerçek.

Geçen sezon Burcu Esmersoy getirildiyse bu sezon da getirilebilir, imkansız bir şey değil; utanç verici bir şey hiç değil.
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Utanç verici olan o değil zaten. Kadını bir obje olarak gören zihniyet.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne alakası var yahu? Lansmanlarda bayanların kullanılması ne zamandan beri utanç verici oldu?

Yeni sezon ürünlerinin bir bayan üzerinde tanıtılması lansmanı daha hoş kılar ve ürünlerin albenisini arttırır, bu bir gerçek.

Geçen sezon Burcu Esmersoy getirildiyse bu sezon da getirilebilir, imkansız bir şey değil; utanç verici bir şey hiç değil.
          Daha önce (arka sayfalarda) bel altı imalar olmuştu, arkadaş herhalde onlara söylüyor. Ben üzerime almıyorum sen de alma bizim ne niyetle yazdığımız belli.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• 2010'da Türkiye Kupası sonrası tesislerde kutlama yaptığımız yerde taraftara açık olsaydı keşke. Hem TS Club TIR'ı da getirilirdi..

Yorum

Utanç verici olan o değil zaten. Kadını bir obje olarak gören zihniyet.
              İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha önce (arka sayfalarda) bel altı imalar olmuştu, arkadaş herhalde onlara söylüyor. Ben üzerime almıyorum sen de alma bizim ne niyetle yazdığımız belli.
              Benim mesajımdan sonra böyle bir yorum yapılınca üzerime alındım.

Yanlış anladıysam özür dilerim o halde...
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Önceki sayfalara bakamadım. Kaç formamız olacak ve tasarımlar hakkında kesin bilgi var mı?
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Utanç verici olan o değil zaten. Kadını bir obje olarak gören zihniyet.
                  helal olsun sana kardeş. güzel bir cevap.

Yorum

• Yorum yaparken başlıkta bayan olabileceğini hesap ederek yazmakta fayda var .

Okey masasında karı kız muhabbeti yapar gibi konuşmanın alemi yok ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Tek bir sorunun cevabini bir bilenden rica ediyorum...forma alip almamam icin yeterli olacaktir...

TS armasi alttaki resimdeki gibi dandirikten yapi$tirma mi ?

Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• 1 senedir başlıkta milim ilerleme yok . Yine aynı sorular , aynı sorunlar .

Umarım 3 temmuzda bir ilerleme görürüz ...
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yorum yaparken başlıkta bayan olabileceğini hesap ederek yazmakta fayda var .

Okey masasında karı kız muhabbeti yapar gibi konuşmanın alemi yok ...
                          Katılıyorum. Ancak tanıtımda bir kadın olmasını istemek bu dediklerinize girmiyor. O formaları bir erkek de tanıtsa yine "obje" olacak orada. Mankenlik demek bu demektir.

Bizim yazılarımız cinsel vurgulardan uzak daha çok estetiğe yönelik. Arka sayfalarda bu muhabbeti yapan arkadaşları ben de kınıyorum.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak ersen martin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mükemmel keşke böyle bir formamız olsa

Yorum

• Mehmet Sadedin Kültür, Kiel kentine gelen Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck'a, üzerinde adının yazdığı bir Trabzonspor forması hediye etti.

Almanya Cumhurbaşkanı'na korsan forma mı hediye edilmiş yoksa benim gözlerim mi dumanlı görüyor?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X