Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike'i bırakmak gibi bı hata yapmışlar

Yorum

• yeni sezon formalarımız...
      kaynak: trabzonspor lovers

Yorum

• Nerede Gs'nin katalog dışı özel formaları?

Bizim beyaz formayı sarı giyip ballandıra ballandıra anlattılar canlı yayında. Aynısını biz giyiyorduk.

Bu sene formalardan yine umutluyum.

Özel renklerimizle formalarımız ne olursa olsun çok güzel oluyor bence.
        Més Que Un Club

Yorum

• Victory yerine başka model olabilirdi aslında.

Yorum

• İtalyaya bir tasarım yaptım yarında bunun bize göre olanını yapacağım isterseniz tabi ki...

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Victory yerine başka model olabilirdi aslında.
              aston villa modeli olmalıydı. vicroty'e gerek yoktu...

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İtalyaya bir tasarım yaptım yarında bunun bize göre olanını yapacağım isterseniz tabi ki...
                o fontlar puma'nın kullandığı fontlarmı ?
                güzel bi karma olmuş ; eline sağlık
                pele good , maradona better , george best

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1600 sayfa kırkbine yakın mesaj yazılmış, 2,213,593'ten fazla görüntülenmiş fakat, Trabzonspor'un ve BMN'nin ateşli taraftarı(!) böyle haberimiz çıkmadı!
                  afs hocam şimdi biz Precision modelinimi giyeceğiz?yoksa interin yakalı formasınımı ?

bana göre yakalı daha iyi Precision modeli normalde iyi ama internetteki uygulamalar bence bizim renklere gitmemiş
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak kapça_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
                    yeni sezon formalarımız...
                    Benim icin hayal kirikligi olur 2. forma disinda. İnter cizgilisi istiyordu
                    + resimdeku cizgilinin beyaz forma olmasini istiyodm. Victory giymeyelim daha yahu

Yorum

• İlk olarak kapça_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
                      yeni sezon formalarımız...
                      Formalar güzel ama fazla bordo ağırlıklı olmuyor muyuz?

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        afs hocam şimdi biz Precision modelinimi giyeceğiz?yoksa interin yakalı formasınımı ?

bana göre yakalı daha iyi Precision modeli normalde iyi ama internetteki uygulamalar bence bizim renklere gitmemiş
                        İnternette veya facebookta dolaşan forma ile ilgili haberlerin çoğunu zaten bu başlıktan topluyorlar. Bana azıcık daha müsaade edin hepsini paylaşacağım.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• * Kaç senedir bir Allah'ın kulu şu takıma beyaz şort estetiğini getiremedi.
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bordo beyaz olmamalı! Elazığspor gibi oluruz...
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bordo beyaz olmamalı! Elazığspor gibi oluruz...
                              katılmakla birlikte eğer olursa da geç artık diyorum ayrıca siyah forma hiç bir zaman olmamalı...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fotomaç'ta aşağıdaki gibi bir haber çıktı:

"Siyah forma isteği

Bordo-mavili taraftarlar, Türk futbolunda yaşanan süreci protesto etmek için bu sezonki forma kreasyonunda siyah formaya da yer verilmesini istiyor. Özellikle sanal alemde bunu yaygınlaştırıp kamuoyu oluşturmak isteyen Trabzonsporlu taraftarlar, tasarladıkları formaları paylaşıma sunuyor. Tasarımlardan sadece birini yayınladığımız forma isteğiyle ilgili yönetimin ne karar vereceği merak konusu."

Gazeteciliği ve internet gazeteciliğini kopyala yapıştır zanneden pek çok site de bu haberi kendi sitelerine taşıdı. Çok gereksiz ve taraftarı yansıtmayan masabaşı bir haber.

Başta bir şeyleri protesto etme durumuna düşürülmeyi kabul etmiyorum. Yeter yahu sürekli bir şeyleri protesto ile mi geçecek hayatımız. Sanki kaderimiz gibi neden buna zorlanıyoruz veya bu durumu kabulleniyoruz ki?

Gelecek sezon tüm takımlar gibi 3 tane pırıl pırılformamız olacak. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yigin en şık formaları yine bizde olacak emin olun. Yeni sezonda çubuklu, bordo ve beyaz forma giyeceğimizi hatta modellerin ne olacağını biliyoruz neredeyse.

Genel olarak giyeceğimiz formalar bordo, mavi ve beyaz ya da mavinin tonlarından biri olmalı, siyah ne alaka?

Bordo mavi renklerin yanında kullanılacak en doğru renk beyaz. Biz temiziz. Şike lekesi yok formamızda tarihimizde.

Siyahı çok severim, günlük kıyafetlerimde sık kullandığım bir renktir. Fakat Trabzonspor'un forma renklerinde siyahı görmek istemem. Siyah renk idman ürünleri, yan ürünler veya TS Club ürünlerinde olabilir ama ligde pek çok kulüp kullanırken formada doğru bir tercih olmaz kanaatindeyim.

İlla forma ile ilgili haber yapacaksanız birazcık bu başlığı takip edin derim. Formalar ne zaman seçilir, ne kadar zamanda yapılır, ne zaman satışa sunulur bu başlığı takip edenler biliyor.

Biraz araştırıp okumak gerektirecek ama illa forma haberi yapacaksanız işte size haber önerisi: Euro 2012'de hangi takım hangi markayı giyiyor, ne kadar forma satışı yapıyor, sponsorluk gelirlerinden ne kadar kazanıyor?
                                abi siyah formayı ben ve bir kaç arkadaş istiyor
                                demek ki fotomaç bizim yazdıklarımızı ciddiye alıyor(muhahaha)
                                ben bir ara lescon istiyordum,siz dua edin onu kopyala yapıştır yapmamışlar
                                düşünsene''trabzonspor taraftarı lescon için bastırıyor''

not:ulan adamlar düşüncelerimi kullanıyor diye dava açsam bi başka açmasam bi başka
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X