Trabzon'dan yeni sezon ile ilgili forma duyumlarımı paylaşayım. Bilgiyi aldığım arkadaş formaları değil fakat görüntülerini gördüğünü söylüyor:
Çubuklu formamız ince çubuklu mavi ağırlıklı ( tahmin ettiğim gibi )
Victory formamızın beyaz olanı ( göğüsteki V mavi veya bordo )
Bordo ağırlıklı bir forma.
mavi ağırlıklı forma giyme zamanı gelmedimi? 2 senedir bordo forma giyiyoruz.
bordo formavı çok sevmeyen birisi olarak düz mavi forma tercih etmemizin daha iyi olacağını düşünüyorum.
geçen seneki çubuklu formamız da mavi ağırlıklıydı ,matem havası veriyor koyu olunca
Euro 2012 karşılaşmalarını herkes normal gözle izlerken, bu başlığı izleyenler futbolcuların formalarına, ayakkabılarına, çoraplarına, forma numaralarına, yedeklerin giydiği eşofmana kadar pek çok detaya alıcı gözle bakıyordur eminim.
Euro 2012 karşılaşmalarını herkes normal gözle izlerken, bu başlığı izleyenler futbolcuların formalarına, ayakkabılarına, çoraplarına, forma numaralarına, yedeklerin giydiği eşofmana kadar pek çok detaya alıcı gözle bakıyordur eminim.
Yanılıyor muyum?
Aynen afs hatta pumayi beyenenlere anlam vermekte hala zorlanıyorum cek cum. Fontları berbat Umbro bı atılım içerisinde ama nike ve Adidas yine kalitesini konusturuyor her nekadar Adidas göze cok hitab eder olmasada kalitesi tartışılmaz
En son R.KAKISIM tarafından düzenlendi; 12.06.2012, 20:15.
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR...MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
fransanın formaları king beyler
umbro da güzel
pumalar kötü
avrupa şampiyonasından önce polonyanın formasına tabela demiştim ama tv den güzel gözüküyor.
precision forma yerine fransa modelleri de düşünülebilirdi.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum