Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu yaka stilinin hayranı olan bir ben mi varım arkadaş? Yanılmıyorsam 2003'te Beşiktaş'ın buna benzer forması bir de, ipli olan...

Ali Fuat abi, yeni sezon formalarımızın en az birinde bu stil yaka bulunmasının ihtimali 0 mı?
    muhteşem bir forma. birde bu formanın markasını ilk defa görüyorum. liverpool adidas kullanmıyormuydu
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Kumaştan ne kadar anlarım bilinmez ama Liverpool'un forması bildiğin T-Shirt ve eskiye dönüş olmuş.

Tarih başka eyvallah, ama logosu çok güzeldi abi.Sırf logo için değiştirmem yani.Bu fotoğraflara göre değerlendirecek olursak, ben beğenmdim . . .
      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Iste buyuk olasikla cubuklu formamiz bu...

doğru tahmin renkdaş benim duyumlarımda bu yönde. 2. alternatifde barcanın gecen sezon ki çubuklu ikisinden birini seçecek yönetim.
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• inter'in bu sezonki cubuklusunu istiyorummmm
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Barcelona'nın iç saha forması PSG tarzı.. Hoş olmuş bence..

Yorum

• Yorum

• geçen sene bizim victory forma dedikleri forma ingilitre championship de bi takım giyido hemde aynısıydı gold forma için laf bile söylemiyorum çok gereksi bir formaydı
                bu sene işallah doğru dürüst bi tasarım yaparlar
                ama bu iş nike la olcak iş değil bence trabzon kendi tasarmıcısını bulmalı kendi takım formasını kendisi yaptırmalı

Yorum

• barcelona'nın yeni formaları rezalet olmuş. (fontları da öyle)

yere batsın öyle elit kategori.

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cesedimi çiğnemeleri lâzım.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• peki ne zaman yeni sezon ürünleri felan tanıtılır tarih bilen varmnı
                      giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu forma 2010-2011 sezonunda giydigimizin aynisi. sadece yakalari var yani yeni bisey degil

Yorum

• Barcelona'nın formaları müthiş... Özellikle iç saha forması... Sadeliğin zarafeti gözler önünde...

(Madem Şahsi görüşler genel geçer olgu gibiymiş şeklinde paylaşılıyor. )
                          t @Selim_Turan

Yorum

• Bize ne demeden, birşeyler öğrenme adına Aykut Işıklar'ın bugün Bugün gazetesinde çıkan yazısını paylaşmak istedim, ilginizi çekebilir.

Buyrun:

Şampiyonluk sevincini doya doya yaşadığımız şu günlerde de Galatasaray mağazalarında forma ve bayrak bulamıyorsak, ne zaman satın alacağız?

Ne zaman o formayı giyip sokaklarda bayrak sallayacağız' demiştim ve Galatasaray Kulübü'nde bu işlerden sorumlu genel müdür Nurettin Kantarelli'ye sormuştum: 'Mağazalarda ürün yedeklemediğinize göre, futbolda şampiyon olacağınızı pek tahmin etmiyor muydunuz?'

Tabii 20 yıllık dostluğumuza sığınarak. Kantarelli nereden bilsin ki, satışların yüzde 250 artarak Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş tüm rekorları kıracağını!

Bir rastlantı işte. Bu yazı yayımlandığı gün ben Harran Ovası'nda dolaşıyordum. Başka konulara dalmıştım. Kantarelli'nin yanıtını bilgisayarımda gördüm ama dönmeyi bekledim.

İstanbul'a gelince ilk işim Şampiyon Galatasaray'ın sarı-kırmızı parçalı formasını tekrar aramak oldu. Bu kez Nike marka formayı çok kolay buldum.

Dört gözle bekleyen oğlum gözümün önüne geldi. Şu günlerde, Polonya'da Poznan Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Galatasaray formasıyla dolaşan birini görürseniz bilin ki o benim oğlum Güneş...

İsim annesi Sezen Aksu olunca çok normal. Sabaha karşı telefonla aramış 'Çocuğunun ismini Güneş koy ulan' demişti.

Ben de peki demiştim ama acaba rüyamda mı konuştum diye de düşünmeden edememiştim.

Bu duygusal ve samimi yaklaşımını çok sevmiş, Sezen Aksu'nun istediği ismi koymuştum.

İsimler, kişinin üzerinde çok önemli etki yapıyor. Yıllar ne kadar hızlı geçiyor. 21 yıl önceki bir anı bu... Sanırım Sezen Hanım hatırlamaz bile...

Tezgahları ürünle dolmuş

Konumuza dönelim... Demek ki Kantarelli'nin 'store' ekibi iyi çalışıyor. Bir haftada tezgâhları ürünle doldurmuş.

En az beş farklı şampiyonluk tişörtü gördüm. Şu sıralarda her türlü Galatasaray ürününün peynir ekmek gibi satıldığını görünce (bayrak yok) daha da çok sevindim.

Ama bunu ben değil, yanıt hakkı doğan sevgili Nurettin Kantarelli yapsın. Gönderdiği açıklamayı kırpmak zorunda kaldım. Çok teknik yazmış. Biz taraftara özeti yeterli.

"Sevgili Aykut. Şampiyonluk konusunda bir an olsun endişem olmadı. Nike'ın 'tasarımından mağaza rafına' süreci 15-16 ayı buluyor.

Forma siparişleri ben gelmeden çok önce verilmişti ve yeni bir sipariş ekleme imkânı yoktu. Verilen siparişler geçen yıla oranla hatırı sayılır derecede yüksek olmasına rağmen, sportif başarı rüzgarıyla birlikte çok iyi bir performans elde edildi.

Yalnız bir sorun oldu. Nike'ın kalıpları bir önceki sponsor.
                            Adidas kalıplarından daha geniş olduğu için, küçük bedenler hızla tükendi ve elde sadece büyük bedenler kaldı.

Çok daha fazla ürün maç öncesinde üretilip stoklanabilirdi denebilir tabii ki. Ama takdir edersin ki, sorumluluğum itibariyle kulübümü ve şirketimi büyük riskler altına sokmamam, tedbiri hem aşağı hem de yukarı yönde almam gerekir ve ben de burada doğrusunu yaptığım inancındayım.

Nitekim daha az mağaza sayısıyla 13 Mayıs Pazar şampiyonluk günü tüm zamanların satış rekorunu kırdık. Kendi işlettiğimiz yedi mağazamızdan beşi kendi rekorlarını kırdılar, altıncısı en iyi ikinci satışını yaptı.

18 günlük mayıs satışı toplamı, şimdiye kadar yapılan tüm aylık satışlardan açık ara daha fazla. Yani bu da bir rekor ve her gün yeni bir rekor demek oluyor.

Nisan ayı satışı geçen yıl nisan satışının %250 küsur üstünde."
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nevzat Aydın'n twitter üzerinden forma ve tanıtım tarihi ile ilgili sorulara verdiği cevaplar ile Galatasaray yöneticisinin " Nike'ın 'tasarımından mağaza rafına' süreci 15-16 ayı buluyor" açıklamasını ve bizim taraftar olarak bilgilerimizi alt alta toplayın bakalım hangi anlamlar çıkıyor.

Nevzat Aydın

Forma satış rakamları özel forma ile ilgili soruya cevabı:
                              -"Dün dündür bugün bugündür" ( Bugün şampiyonlar liginde oynayan bir takıp olarak forma satışlarımızla pazarlık gücümüz ilk günkü gibi değil. Keşke potansiyelimiz tam değerlendirilebilse )

Forma çıkış tarihi ile ilgili cevabı:
                              -"Haziran'ın 2. yarısından önce olmaz."

( Futbolcuların kamp için toplanmasıyla idman kitlerini görürüz, transferlerin imza töreni, tanıtım toplantısı, gurbetçilerin Trabzon'a akını, sponsorlar formaların satışa hazırlanması v.s. derken anca yetişir. Türkiye'de formalarını en erken tanıtan ve satışa sunan yine biz oluruz. )

Genel forma tasarımları ile ilgili:
                              "Beklenti çok da yükselmesin bu sene için. Tabii ki çok keyifli formalar ancak asıl 2013-14 ilginç olacak."

( Geçen sene forma çıkmadan yaptığı yorumlardan dolayı temkinli konuşmayı tercih etmiş belli ki. Nike ile ilgili bir sorun olmadığını biliyordum bu mesajdan sponsorluk sözleşmesinin süreceğinin, hatta gelecek yıllara ait planlamaların şimdiden yapıldığının işareti olarak yorumladım kendi adıma )

Tasarım bu işin uzmanları tarafından yapılmalı. Nike'ın tasarım ekibi bu konuda gerçekten yenilikci ve başarılı. Ben özel forma istiyorum dediğinizde tasarlanmasının üretilmesinin belli bir zaman alması çok normal. Trabzonspor avrupada başarılı olmak zorunda, marka değerini artırmanın tek yolu bu.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Genel forma tasarımları ile ilgili:
                                "Beklenti çok da yükselmesin bu sene için. Tabii ki çok keyifli formalar ancak asıl 2013-14 ilginç olacak."

Ali Fuat Abi bu cümle Nevzat Aydın'a mı ait ?

Eğer o söylediyse seneye sözleşme sona erdikten sonra beklenildiği gibi farklı bir sözleşme yapılacak ki Nike Hollanda ile anlaşacağız bence. Bu cümleden bundan başka bir şey çıkmıyor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X