Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu nike fan lığı nereden geliyor anlamış değilim altıüstü bizim forma tedarikçimiz ilk günden beri katalog forması giyiyoruz hala daha özel tasarımların görsellerinin burada paylaşıyorsunuz. hani sizi tanımasam nike ile ortaklığınız var sanacağım.
    Bu laf bana sanırım.

Burada başlıktaki markanın formalarını paylaşmanın nesi sizi rahatsız ediyor anlamadım. Paylaştığım görüntüler veya fikirlere katılmıyor olabilirsiniz, sorun değil, forum kuralları içerisinde en demokratik hakkımı kullanıyorum ne var bunda?

Nike ile bir ortaklığım falan yok. Marka ile değil Trabzonspor forması ile ilgiliyim. Trabzonsporumuz için forma konusunda Nike'ın doğru marka olduğuna inanıyorum. Forma kültürümüze katkı sağlaması için görsel okumalar yapıyorum.

Hiçbir iş dışardan görüldüğü gibi değil, biraz araştırma ve bilgi sahibi olmak gerekiyor.

Nasıl bir üsluptur bu çözemedim. Her başlıkta her kes kendi fikrini beyan ediyor; katılıp katılmamak size kalmış, ama biraz saygı lütfen.

Beni hiç anlamadığınız, en başından beri ne söylediğimin hiç farkında olmadığınız belli.

Başlığı takip edenlerin de zamanını çaldım, kusura bakmayın.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 22.05.2012, 15:39.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• siz bendende alıngansınız anlaşılan.
      ben size özel birşey demedim genel olarak konuştum sadece siz paylaşım yapmıyorsunuz.anlatmak istediğim ilk günden beri katalog forması giyen trabzonsporun sanki özel tasarım forma giyecekmiş gibi çıkan bütün yeni tasarımların buraya koyulması.
      ben en doğal hakkım olan eleştiri yorum hakkını kullandım.forumun amacıda o

Yorum

• Ortada bence bir sıkıntı ya da durum yok.Başlıkta Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri denmiş.Bence gayette güzel alan.Sağı solu incelemiş oluyoruz.Kulüp yapamasa da bizlerin haberi oluyor bu tarz bilgilerden.

Tartışma yok Lütfen Ali Fuat abi bu başlığın gülüdür
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Valla ben ilgiyle takip ediyorum yazilarini...
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yakalı forma istiyorum. Cantona gibi yakalarını kaldırıp gezmek istiyorum

Düzeltme: Ben Mayls, Semih'in hesabı açık kalmış
            YOU'LL NEVER WALK ALONE
            OKlahoma City Thunder

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• @ götze - pazzini - m'villa
                pele good , maradona better , george best

Yorum

• Fransa formasıyla başlayan uzun kol ve kıvırınca altından çıkan diğer renk uygulaması formalara ayrı bir şıklık katıyor.

Elit serisi takımların bu model idman ürünleri giyeceğini biliyorduk.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 22.05.2012, 17:57.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Adamların antreman formalarının maç formalarından farkı yok arkadaş..
                    50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Barca'nın fontları yine çok hoş.

Yorum

• Forma satış rakamları artmadıkça Nike bize özel elit serisi olarak adlandırdığımız türden formalar yapmayacak. (En azından Bir İstanbul takımının satış sayısını yakalamamız lazım sanırım ki bu da imkansız)

Nevzat Aydın Twitter'dan neden özel forma yok diye net soruma bu şekilde yine net bir cevap vermişti.

Galatasaray taraftarı fazla satış sayısı da fazla o yüzden onlar şak diye özel formayı giyerler.

Bu da demek oluyor ki Özel forma beklemeyin. Neden bize Özel elit forma, eşofman yapmıyorlar diye defalarca sormayın (Hatta bu bilgilendirme konunun başlığına yazılmalı Ör: Ceza Trabzonsporludur" gibi).

Velhasıl, medya onlardan bahsedecek, yeni doğan çocuklar onların taraftarı olarak büyüyecek, futbolcular o takımları tercih edecerk, şampiyon onlar olacak...

Biz öteki olmaya devam edeceğiz... Çünkü bizim onlar kadar paramız, medyamız, taraftarımız yok, ne şehrimiz İstanbul kadar büyük ne de oradaki imkanlara sahibiz...

Katalog'da ne varsa onlardan birini giyeceğiz bu sene, öteki sene, sonraki sene, ...
                        En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 22.05.2012, 21:32.
                        t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forma satış rakamları artmadıkça Nike bize özel elit serisi olarak adlandırdığımız türden formalar yapmayacak. (En azından Bir İstanbul takımının satış sayısını yakalamamız lazım sanırım ki bu da imkansız)

Nevzat Aydın Twitter'dan neden özel forma yok diye net soruma bu şekilde yine net bir cevap vermişti.

Galatasaray taraftarı fazla satış sayısı da fazla o yüzden onlar şak diye özel formayı giyerler.

Bu da demek oluyor ki Özel forma beklemeyin. Neden bize Özel elit forma, eşofman yapmıyorlar diye defalarca sormayın (Hatta bu bilgilendirme konunun başlığına yazılmalı Ör: Ceza Trabzonsporludur" gibi).

Velhasıl, medya onlardan bahsedecek, yeni doğan çocuklar onların taraftarı olarak büyüyecek, futbolcular o takımları tercih edecerk, şampiyon onlar olacak...

Biz öteki olmaya devam edeceğiz... Çünkü bizim onlar kadar paramız, medyamız, taraftarımız yok, ne şehrimiz İstanbul kadar büyük ne de oradaki imkanlara sahibiz...

Katalog'da ne varsa onlardan birini giyeceğiz bu sene, öteki sene, sonraki sene, ...
                          Sebebi satış değil ki Nike'n bizde ki satış rakamları az değil diye biliyorum.

2008'de öyle anlaşmış 5 yıllık imza atmışsın. Yönetim'den de böyle bir talep yok. Alan razı veren razı durumu var yani. Nevzat Aydın traşı geçsin..

Barcelona formaları bence çok kötü.. Tasarım olarak..

Yeni kaleci formaları gayet güzel ama biz geçen yıl ki seriden giyeriz büyük ihtimal. Muslera'nın bu yıl giydiği formayı..

Yorum

• 4 sezondur Nikenin bize sağladığı tek güzellik renklerimizin bir standarda kavuşmuş olması.4 sezondur bordo ve mavinin tonu aynı önceeki yıllardaki gibi her yıl değişmiyor.Bunun dışında Nikenin tek farkını hissetmediğimizi düşünüyorum.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• @misina senin yazdıklarına paralel yazacağım
                              eğer trabzonspor formasının renginin iyi tutturdu diye nike ile çalışıyorsa yazık. bugünkü imkanlarla bordo-mavi renkleri tutturamama gibi kaygılar varsa oda enteresan tabi.
                              geç başka bir firmaya daha ucuza al formayı ,sat gene bugünkü rakamlardan kulüp kazansın.kulübün logosu olduktan sonra ben pumada aldım kappada aldım lescon da olsa alırım ben marka takıntısına karşıyım.
                              bu kulüp gerektiği gibi pazarlama stratejisi geliştirirse giysport markada olsa formaları satar dahada fazla kazanır mevzu nike adidas olması değil.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                4 sezondur Nikenin bize sağladığı tek güzellik renklerimizin bir standarda kavuşmuş olması.4 sezondur bordo ve mavinin tonu aynı önceeki yıllardaki gibi her yıl değişmiyor.Bunun dışında Nikenin tek farkını hissetmediğimizi düşünüyorum.
                                aynen, renk konusunda kafamız rahat ama insan farklı bir şeyler istiyor.
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X