İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManu yeşil forma kaleci için mi? yoksa alternatif forma mı?
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKac forma olacak abi bu sene?
Yorum
-
Yeni çubuklu formamızın bu model olma ihtimali yüksek.
En son a f s tarafından düzenlendi; 15.05.2012, 10:31.
Yorum
-
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli fuat abi bir şey soracağım bilgin vardır diye düşünüyorum.Mesela Büyük kulüplerin geçtiğimiz sezon ürün fiyatlarının türkiyedeki satış rakamındaki düşüş yeni formaların piyasaya çıkmasından sonramı düşecek??Mesela inter, manu gibi kulüplerin formaları şu an 130-140 civarında
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEverton FC Nike iç saha forması 2012/13 BMN farkı ile:
forma böyle olmalı, sade ve ayrıntılarıyla güçlü!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupadaki gibi olmaz, yenileri satışa çıkmadan eskilerin fiyatı düşmez diye tahmin ediyorum.
Yorum
-
Ne güzel mavi. Şöyle güzel renklerimiz var TS Club'un başında Fenerium'dan transfer Fenerli biri olunca ortaya böyle güzel şeyler çıkarabilirler mi şüpheliyim. Hele TS Club ürünlerini tasarladığı söylenen bayanın Trabzon'u ve Trabzonsporu doğru anladığını hiç sanmıyorum. TS Club adına ortaya çıkarılan ürün ve renkler ortada.
Yorum
-
Çizgili yakalı forma güzel olur yakalı formalar hoşuma gidiyor. Diğer formalar nasıl olacak acaba bilgi var mı ?
Ekleme : Lyon'un forması müthiş olmuş reklamı saymazsanız
Arsenal 12/13 Nike Away
En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 15.05.2012, 16:02.
Yorum
-
Şampiyon olan Manchester City seneye Nike giyecek.
Avrupa'da Nike giyen takımların şampiyon olma geleneği sürüyor. ( Geçen sezon Trabzonspor bu sezon da Galatasaray şampiyon oldu bizde de )
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum