Hollanda formaları mükemmel.. Tabi Hollandalı ablamızı da unutmamak lazım formaya ayrı bir hava katmış
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Fransa modeli beyaz forma bu sezon için Nike tarafından bize ısrarla teklif edildi. Şampiyon olunca Türk bayrağını nereye koyarız diye vazgeçilmiş. Eğer gelecek sezon üç forma modelimizden biri beyaz formamız olacaksa bu model olacaktır büyük ihtimalle. Yeni katalogda beyaz forma seçenekleri içerisinde bu yakalı model en mantıklısı.
Kol altlarındaki lazer kesim delikler olur mu onu bilemiyorum. Keşke olsa.
Beyaz da olsa formaya Trabzonspor'u katacak, bordo mavi dokunuşlar olmasını isterim.
Hakkımız olan Türk Bayrağını da geri almalıyız. Cezası nedir bilmiyorum ama ( nasıl olsa federasyon her maç bir bahane buluyor nasıl olsa ) fener maçına Türk bayraklı forma ile çıksak keşke. ( Diyorum ama maç öncesi hakem formalara izin vermez büyük ihtimalle )
En son a f s tarafından düzenlendi; 24.02.2012, 18:46.
a f s abi bizim kaleci formalarını biz mi seçiyoruz yoksa nike mi veriyor? 3 senedir eski kaleci formalarını giyiyoruz onun için sordum.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum