Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yorum

• Bordo olanı da yapacağım müsait bir zamanda. ( yaka içleri de bordo olmalı, düzeltirim bir ara)

Hangi forma seçilirse seçilsin içerisinde mutlaka bordo mavi renkler birarada kullanılmalı.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 20.02.2012, 17:05.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Dar kesimcilere gelsin bu forma..

Yorum

• nerde nerde ah nerde!!! bize böyle forma yapmazlar
            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• göbekli taraftarlar huzursuz
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Yorum

• Yeni sezon kaleci formaları böyle:

Yeni sezon forma numaraları:

Geçen sene yukardaki fontları Barcelona forma fontları ve birkaç Nike fontu ile beraber kulübe mail atmıştım. Arka sayfadaki Werder Bremen örneğini görünce aklıma geldi.

Grafik tasarımcı olarak yeni yazı karakterleri hoşuma gitti. Seçilen forma modeli ile formada kullanılan yazı karakterlerinin de uyum içinde olması lazım. Forma da kullanılan her bir öğe forma tasarımının bir parçası. Oganizasyon logoları, armalar, numaralar, isimler, sponsorlar hepsi uyum içerisinde birbirini tamamlamalı.

Bu sezon Gold forma yüzünden beyaz şort ve çorap giyemedik. Gelecek sezon 3 forma modelimizin olması büyük gelişme. Yıllardır bu sayfalarda taraftar olarak hep bu konuları konuştuk.

Bordoyu sabit tutarak mavinin bütün tonları bizim kullanabileceğimiz zenginlikte bir renk. Trabzonspor bordosu biraz mürdüm rengine çalan koyu bir bordo rengini her kumaş tipinde tutturmak kolay olmuyor. Formamızda geçen mavi gök mavi diye adlandırılan açık mavi.

Trabzonspor renklerini ortaya çıkaracak doğru tasarım seçimleri satışları daha da artıracaktır. Formaya yapılacak sihirli dokunuşlar formanın değerini artıracaktır. Sırtta yazacak bir Trabzonspor yazısı veya yaka içine yazılacak bir Karadeniz Fırtınası formayı çok daha özel yapacaktır.

Taraftar öneriyor, pratiğini de yapıyor:

Forma arkasına Trabzonspor yazısı eklenmesi fikrini dile getireli yıllar oldu. Bir ara kullanıldı sonra vazgeçildi.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 21.02.2012, 18:59.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yeni yazı fontu müthişmiş. Hele ki bu sezonki fiyaskodan sonra iyi oldu bu.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Werder Bremenin fontları galiba. Ben beğendim.

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bordo olanı da yapacağım müsait bir zamanda. ( yaka içleri de bordo olmalı, düzeltirim bir ara)

Hangi forma seçilirse seçilsin içerisinde mutlaka bordo mavi renkler birarada kullanılmalı.
                        Inanilmaz forma olurdu bu. Altinda da bordo sort ve bordo corap. Ey gidi eyyyy
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Bu sezon için isimler üstte Ülker yazısı altta olacağı söyleniyordu, neden uygulanmadı bilmiyorum ama gelecek sezon nasıl olacak bilen var mı?

Yorum

• mümkünse werder bremeninkiler gibi olsun

Yorum

• afs abi bazı sorularım var

*ucuz forma çıkacak mı bu sene?
                              *renk olarak hangi renkler düşünülüyor
                              *tek renkli forma çıkarılacak mı

not:benim fontlarda modellerle bir sıkıntım kalmadı,armaların hepsinin kadife olması konusunda ısrarcıyım
                              hatta renklerde oldukça güzel,bu bordo ve mavi bizim bordo ve mavimiz olması lazım.değilse bile böyle olsun güzel.
                              ancak şu forma yapılan ince işlemeler meselesini bir sezon tadımlık yapıp sonra yapmama meselesine çok kızıyorum
                              biraz daha bir şeyler eklemeliyiz.
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• * Beyaz şort kullanmamız gerek formamızı daha alıcı göstermesi için, ama malesef koskoca klüp'te bunu düşünen kimse yok...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X