Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün 12:30'da TS_Clup genel merkezle yaptığım görüşmede çubuklu formaların akıbetini öğrenmek istedim.Telefondaki bayan; ''Çubuklu formaların ne zaman çıkacağı belli değil, ki bırakın çubuklu formaları, internet üzerinden aldığımız forma siparişlerini dahi Puma yetiştiremiyor.Bu konuda çok sıkıntılıyız, gerekli tüm baskıları yapmamıza rağmen ihtiyaçlarımızı karşılayamıyorlar.Çubuklu formalar ve şortları da ancak ayın 10'undan sonra yetiştirebileceklerini söylüyorlar'' şeklinde konuştu.Anlaşılan Beşiktaş maçına çubuklu Puma formalarla gitmeyi hayal edenler bunu unutabilirler

T: Telefondaki bayan nerdeyse bana yalvardı; ''Lütfen kulüpteki yetkililere, ulaşabildiğiniz her yere bu konuda gerekli baskıları yapın.Biz söyleyebileceklerimizin fazlasını yetkililere aktarıyoruz ama artık bu konuda dikkate alınmadığımızı düşünmeye başladık''

Alın size Trabzonspor'un yönetimindeki fahiş hatalardan yalnızca birini.Bu kadar keşmekeşlik, bu kadar başıboşluk olmaz.Yuh olsun kurumsallaşıyoruz sakızını ağızlarından düşürmeyenlere.Ne güzel kurumsallaşıyoruz bea, PEHHHHHHHH!!!

Yorum

• Arkadaşlar geçen yılki tsclup formalarını gördünüz diimi ne kadar adi bir kumaştan yapılmış.pazarda satılan 5 liralık formalar gibi. oysa kendi markamızla ürünümüzü satacağız dediklerinde ne kadar sevinmiştim.oysa işin içinde gene çıkarlar sözkonusuymuş. Trabzonspor sevgimizi kullanıp ceblerini dolduruyorlar.Aynı siyasilerin dinimizi sömürdüğü gibi bunlarda TS sevgimizi sömürüyor.Şimdiki yönetime değil.geçen yılki yönetime söylüyorum.

Ayrıca çubuklu forma benim bankom. bence hep onunla oynamalıyız. sezon başında göremeyince şok oldum.bunlar iyice bunamış yahu.

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ilgili haber yalanlandı
        direk Puma tarafından
        formaların ne zaman orada olacağını yönetim biliyordu dendi
        Ayrıca formalar Maç sabahı ilk uçakla trabzona Gönderildi
        Benim haber kaynağım da Puma idi.

Gözle görülür biçimde forma dağıtımında sorun olduğu malumumuz. Yeter ki becersinler şu işi de, çubuklu formalara kavuşalım

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çıkmadımı artık şu formalar yahu.İlk kez bi formayı bu kadar uzun süre bekliyorum..KIz ark ı da trabzonsporlu yaptık forma alcaz dedik.ADamlar inadına çıkarmıyo formayı bir yazdır forma bekliyoz
          Dün bahçelievler ts club uğradım,çubuklu formaların tam olarak ne zaman çıkacağını sordum eylül ün 20 sinde çıkacağını söyledi...

Yorum

• İlk olarak yigiT_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün bahçelievler ts club uğradım,çubuklu formaların tam olarak ne zaman çıkacağını sordum eylül ün 20 sinde çıkacağını söyledi...
            oooo ankarada anca ekim de buluruz o zaman burda bii tsclub yokki ondna daha geç gelio

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben kappa cıyım. çünkü stil olarak çok güzel formalardı.açık söyliim geçen sene ki tsclub formalarını hiç beğenmemiştim çok matörceydi her açıdan. ama şunu da söyleyeyim tsclubformasına devam edilmeliydi. kurumsallaşma ve kulüp kimliğini geliştirme adına çok doğru bir hareketti.ama işte yine bu da her işte olduğu gibi yarıda kaldı. fb şu anda aldığı futbolcuların parasının büyük bölümünü fenerium ürünlerinden kazandı. açık söyliim tsclub güzel bir gömlek yapsa güzel bir kot yapsa diğerinden pahalı da olsa alıp giyerim.
              ts club kapandı ki zaten yanlış bılmıyor ısem sadece forma ıcın puma ıle anlasıldı.yıne tsc amblemlı tısortlar sortlar gorebılırız.

İlk olarak saglam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim haber kaynağım da Puma idi.

Gözle görülür biçimde forma dağıtımında sorun olduğu malumumuz. Yeter ki becersinler şu işi de, çubuklu formalara kavuşalım
              İlk olarak yigiT_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şimdi laf edince puma düşamanı oluyoruz ama;

aceleye geldi dendi bize herkese yaptıkları kreasyonda formaları verdıler.üsteklik bunlar bıle adam gıbı degıldı orası burası yamuk.hepsını gectık onlarıda yetıstıremedıler.

bunlar o zaman 2007-2008 formalarına baslasınlar seneye anca yetısır lıg basına.

Yorum

• Helal olsun bunlara... Her fırsatta bu takımı ne kadar kötü yönettiklerini belli ediyorlar...

5.hafta geçiyo ve formalar hala satışa çıkmıyo... 20 eylül artık çüş.Sinirlendim abi yemin ettim gitmiyorum bjk maçına falan ya ...

Varmı diğer süper lig takımlarında böyle bir olay?

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün 12:30'da TS_Clup genel merkezle yaptığım görüşmede çubuklu formaların akıbetini öğrenmek istedim.Telefondaki bayan; ''Çubuklu formaların ne zaman çıkacağı belli değil, ki bırakın çubuklu formaları, internet üzerinden aldığımız forma siparişlerini dahi Puma yetiştiremiyor.Bu konuda çok sıkıntılıyız, gerekli tüm baskıları yapmamıza rağmen ihtiyaçlarımızı karşılayamıyorlar.Çubuklu formalar ve şortları da ancak ayın 10'undan sonra yetiştirebileceklerini söylüyorlar'' şeklinde konuştu.Anlaşılan Beşiktaş maçına çubuklu Puma formalarla gitmeyi hayal edenler bunu unutabilirler

T: Telefondaki bayan nerdeyse bana yalvardı; ''Lütfen kulüpteki yetkililere, ulaşabildiğiniz her yere bu konuda gerekli baskıları yapın.Biz söyleyebileceklerimizin fazlasını yetkililere aktarıyoruz ama artık bu konuda dikkate alınmadığımızı düşünmeye başladık''

Alın size Trabzonspor'un yönetimindeki fahiş hatalardan yalnızca birini.Bu kadar keşmekeşlik, bu kadar başıboşluk olmaz.Yuh olsun kurumsallaşıyoruz sakızını ağızlarından düşürmeyenlere.Ne güzel kurumsallaşıyoruz bea, PEHHHHHHHH!!!
                  arkadaşım yetkililer kimdir, nereyi arayalım telefon varsa telefon verin...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lotto ve Nike yeni sezonda Trabzonspor resmi ürünlerini üretmek için kulübe çok ciddi rakamlar teklif etmisler.Bu simdilik bir duyum, ama gerçek oldugunu farz edersek bu konudaki görüsleriniz nelerdir?Sahsen ben Kappa'dan sonra TS-Club formalarini çok kalitesiz buluyorum.Yeni sezonda en kalitelisini giyecegimizi tahmin ediyorum...
                    arkadaslar her sey trabzonspor icinse ne mutlu trabzonspora diyorum ama her sene yeni bir sirt sponsoru / antroner/yonetim ve sayre kafami karistiran kim gelirse bir baska sponsorla anlasmasi neden acaba yoksa cikarlarimi var bu iste (bence var) biraksinlar kendi ceplerini dussunmeyide artik ts dusunsunler senelerdir cekdigimiz bu azabi dindirecek bitirecek yonetimler istiyorum.(sampiyonluk)

ahmet(badaloglu) kardesim bayadir gorusemiyoruz nasilsin bakalim.

Yorum

• Formamızın mavisini sanki biraz daha koyulaştırmışlar mı? Bana mı öyle geldi yoksa.

Gümüşhane maçında ki formalarımız.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• as

inşallah bu yeni markalar olur çin malı ts ürünleri kullanmaktan bıktık artık kombine alanlara orijinal ts forması verdiler ama made in china yazıyor kaliteli ürün kullanmak istiyorum saygılar.
                        HATALIYSAM CEP TELEFONUNA HATA YAZIP BIR BOSLUK BIRAK 9999'A GONDER HATASIZ KUL OLMAZ MELODISI CEBINIZE GELSIN.

Yorum

• İlk olarak asfalt_metin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          inşallah bu yeni markalar olur çin malı ts ürünleri kullanmaktan bıktık artık kombine alanlara orijinal ts forması verdiler ama made in china yazıyor kaliteli ürün kullanmak istiyorum saygılar.

nasıl yani ne çini ya puma formları çindemi üretip getiriyo.

e yuhhh yani. yuh ki yuh.

hani istanbul beylikdüzünde fabrıkası vardı orada dıkılıyodu.

demekkı formalar ta cınden geldıklerı ıcın gec gelıyo formalar.

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nasıl yani ne çini ya puma formları çindemi üretip getiriyo.

e yuhhh yani. yuh ki yuh.

hani istanbul beylikdüzünde fabrıkası vardı orada dıkılıyodu.

demekkı formalar ta cınden geldıklerı ıcın gec gelıyo formalar.
                            Formalar Türkiyede üretiliyor
                            Bitti

yukarıda ki mesaj yanlış anlaşılmış her halde
                            yada bilgide bir hata var

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formalar Türkiyede üretiliyor
                              Bitti

yukarıda ki mesaj yanlış anlaşılmış her halde
                              yada bilgide bir hata var
                              ben görmedim arkadsın yazdıgına gore soyluyorum.o gormuskı yazmıs.eger yoksa demekkı yalan yazıyo.yada forması sahte.ne bılım ben. bana değil ona yaz.

bitti...

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben görmedim arkadsın yazdıgına gore soyluyorum.o gormuskı yazmıs.eger yoksa demekkı yalan yazıyo.yada forması sahte.ne bılım ben. bana değil ona yaz.

bitti...
                                ya bu froma muhabbeti çıktığında berianlaşılmaz bir tutum icindesin
                                neyse
                                bence sen o mesajı tekrar oku
                                Arkadaş eski formalardan bahsediyor
                                bende ona yazmışım
                                ne diye üstünealınıyorsun ki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X