Bugün 12:30'da TS_Clup genel merkezle yaptığım görüşmede çubuklu formaların akıbetini öğrenmek istedim.Telefondaki bayan; ''Çubuklu formaların ne zaman çıkacağı belli değil, ki bırakın çubuklu formaları, internet üzerinden aldığımız forma siparişlerini dahi Puma yetiştiremiyor.Bu konuda çok sıkıntılıyız, gerekli tüm baskıları yapmamıza rağmen ihtiyaçlarımızı karşılayamıyorlar.Çubuklu formalar ve şortları da ancak ayın 10'undan sonra yetiştirebileceklerini söylüyorlar'' şeklinde konuştu.Anlaşılan Beşiktaş maçına çubuklu Puma formalarla gitmeyi hayal edenler bunu unutabilirler
T: Telefondaki bayan nerdeyse bana yalvardı; ''Lütfen kulüpteki yetkililere, ulaşabildiğiniz her yere bu konuda gerekli baskıları yapın.Biz söyleyebileceklerimizin fazlasını yetkililere aktarıyoruz ama artık bu konuda dikkate alınmadığımızı düşünmeye başladık''
Alın size Trabzonspor'un yönetimindeki fahiş hatalardan yalnızca birini.Bu kadar keşmekeşlik, bu kadar başıboşluk olmaz.Yuh olsun kurumsallaşıyoruz sakızını ağızlarından düşürmeyenlere.Ne güzel kurumsallaşıyoruz bea, PEHHHHHHHH!!!

T: Telefondaki bayan nerdeyse bana yalvardı; ''Lütfen kulüpteki yetkililere, ulaşabildiğiniz her yere bu konuda gerekli baskıları yapın.Biz söyleyebileceklerimizin fazlasını yetkililere aktarıyoruz ama artık bu konuda dikkate alınmadığımızı düşünmeye başladık''
Alın size Trabzonspor'un yönetimindeki fahiş hatalardan yalnızca birini.Bu kadar keşmekeşlik, bu kadar başıboşluk olmaz.Yuh olsun kurumsallaşıyoruz sakızını ağızlarından düşürmeyenlere.Ne güzel kurumsallaşıyoruz bea, PEHHHHHHHH!!!

Yorum