Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• huseyının forması ıle ılgılı olayı cozdum.yanı kotu duruyodu ya.

huseyını satalım gıtsın baska takımda gıysın buyuk formasını.

1 tasla ıkı kus derım buna

Yorum

• besiktas macinda cubuklu forma giyermiyiz sizce?

Yorum

• hiç sanmıyorum giyeceğimizi.Kesin onlarda yetişmemiştir.
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• puma formalar bize uğur getirmiyor nerde o kappalar

Yorum

• Az önce Kocaeli Ts Culb'le konuştum. Puma formaları pazartesi sevk ediyormuş ama aralarında çubuklu varmıymış yokmuymuş bilmiyorlarmış İnşallah vardır. Eğer Kocaeli'ne gelirse diğer illere de gelir tahminimce.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Bugün aldığım bilgiye göre, Trabzonspor yönetimi Puma'nın forma dağıtımınan memnun değilmiş. Anlaşmanın fesh edilmesi ve tekrar TSClub logolu formaları kullanmamız gündemdeymiş. Apoel maçında giydiğimiz formaların, ancak maçtan bir saat önce gelmesi yaşanan son sıkıntı olmuş.

Yorum

• bu bilgiyi nerden aldığını öğrenebilirmiyim.Eğer doğruysa bu haber Puma nın en kısa zamanda görevini yetireceğine inanıyorum..
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• yahu bu formalar harbidende hiç hoşuma gitmedi puma bu işi beceremedi gib geldi.kendi ürettigimiz ts clup formaları bunlara beş çeker.çok sıradan paçavra gibi forma ürettiler bence puma sınıfda kaldı.
                  TRABZONSPORA PLAN KURANLAR HALBUKİ ONUN PLANIN BİR PARÇASIDIRLAR

Yorum

• ben kappa cıyım. çünkü stil olarak çok güzel formalardı.açık söyliim geçen sene ki tsclub formalarını hiç beğenmemiştim çok matörceydi her açıdan. ama şunu da söyleyeyim tsclubformasına devam edilmeliydi. kurumsallaşma ve kulüp kimliğini geliştirme adına çok doğru bir hareketti.ama işte yine bu da her işte olduğu gibi yarıda kaldı. fb şu anda aldığı futbolcuların parasının büyük bölümünü fenerium ürünlerinden kazandı. açık söyliim tsclub güzel bir gömlek yapsa güzel bir kot yapsa diğerinden pahalı da olsa alıp giyerim.

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben kappa cıyım. çünkü stil olarak çok güzel formalardı.açık söyliim geçen sene ki tsclub formalarını hiç beğenmemiştim çok matörceydi her açıdan. ama şunu da söyleyeyim tsclubformasına devam edilmeliydi. kurumsallaşma ve kulüp kimliğini geliştirme adına çok doğru bir hareketti.ama işte yine bu da her işte olduğu gibi yarıda kaldı. fb şu anda aldığı futbolcuların parasının büyük bölümünü fenerium ürünlerinden kazandı. açık söyliim tsclub güzel bir gömlek yapsa güzel bir kot yapsa diğerinden pahalı da olsa alıp giyerim.
                      Ts club fesh edildide bizmi bilmiyoruz aceba??
                      Puma ile sadece forma ve Profesyonel takımın giydiği antreman malzemelerinde anlaşıldı
                      yani hala TS club armalı Gömlek alabilirsin
                      eğer daha önce forma dışında birşey aldı isen

Yorum

• bu seneyi forma almadan gecirecem heralde ısınamadım bi turlu bu formalara havlu falan alırım yada saat
                        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                        -ismail-

Yorum

• ya formalar guzel bence cubuklu daha bı guzel ben ılk gordum onları dedım bız bu macı kesın alıcaz cunku cubuklu bı forma gıyıyoduk gayet guzel alınması gerekır bende alıcam tavsıye ederım
                          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Çıkmadımı artık şu formalar yahu.İlk kez bi formayı bu kadar uzun süre bekliyorum..KIz ark ı da trabzonsporlu yaptık forma alcaz dedik.ADamlar inadına çıkarmıyo formayı bir yazdır forma bekliyoz

Yorum

• Selam kardesler..
                              Vallah arkadasa halk veriyorum...bu sene toplu alis veris yapayim dedim...neyi sorduysam üründe yok..dedim illet ihtiyac var...TS Club Kotunu bende alirim..Su an tüm mamüllerinden evimde mevcut...onu almayimda kimin kine alacam...
                              Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• İlk olarak saglam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün aldığım bilgiye göre, Trabzonspor yönetimi Puma'nın forma dağıtımınan memnun değilmiş. Anlaşmanın fesh edilmesi ve tekrar TSClub logolu formaları kullanmamız gündemdeymiş. Apoel maçında giydiğimiz formaların, ancak maçtan bir saat önce gelmesi yaşanan son sıkıntı olmuş.
                                ilgili haber yalanlandı
                                direk Puma tarafından
                                formaların ne zaman orada olacağını yönetim biliyordu dendi
                                Ayrıca formalar Maç sabahı ilk uçakla trabzona Gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X