Sen ne kadar zekisin. Çağrışım diye bir şey var. Yaşın kaç bilemiyorum ama sen bu formaları resimlerde gördüğün için, ne söylemeye çalıştığımı algılayamazsın.
aferim sana, bu pencereden bakmaya devam et. Farklılıkları ortaya koy, hissetmeyi ise biz yaşı büyüklere bırak olurmu.
babam yasında adamsın o kadar soyleyeyım.af edersın herkesın yası kadar konusması gerektıgı ıle ılgılı kuralı okumamısım.yasla ılgılı takınlarımız var galıba.nerden bu ezıklık. takma kafanı ya daha gencsın bak beyaz bıle 37 sınde daha kızların goz bebegı.senın de sansın var hala.
bence ıkısıde cubuklu olmasının dısında hatırlatacak hıc bır sey yok.he dersenkı ne zaman cubuklu forma gorsem aklıma o takım ve forma gelıyo ozaman tamam.
artık yasın olgun denecek sevıyede bırak bu yasın kac ayaklarını.ilkokuldaki cocuklar soyluyo onu.gercı sen ılkokuda ıken cumhurıyet kurulmamıstı sız tekkelerde okumussunuzdur.
babam yasında adamsın o kadar soyleyeyım.af edersın herkesın yası kadar konusması gerektıgı ıle ılgılı kuralı okumamısım.yasla ılgılı takınlarımız var galıba.nerden bu ezıklık. takma kafanı ya daha gencsın bak beyaz bıle 37 sınde daha kızların goz bebegı.senın de sansın var hala.
bence ıkısıde cubuklu olmasının dısında hatırlatacak hıc bır sey yok.he dersenkı ne zaman cubuklu forma gorsem aklıma o takım ve forma gelıyo ozaman tamam.
artık yasın olgun denecek sevıyede bırak bu yasın kac ayaklarını.ilkokuldaki cocuklar soyluyo onu.gercı sen ılkokuda ıken cumhurıyet kurulmamıstı sız tekkelerde okumussunuzdur.
hissetmek mi dedin.oda ne....
Aferim, yaşına uygun bir cevap verdin. Tekke'de aldığım eğitimlerden birisi de, tartışmaya girmemek.
Aferim, yaşına uygun bir cevap verdin. Tekke'de aldığım eğitimlerden birisi de, tartışmaya girmemek.
Bu uslübunla devam et.
bak kimseyle tartışmak gibi bir niyetim yok.yaş muhabbetine sen girdin.akıl yaşta değil baştadır demiş BÜYÜKLERİMİZ. "tartısmaya gırmemek" bıraz gec oldu be.keske bu aklına o cevabı yazmadan gelseydı.demekkı bende 30 um dan sonra ogrendıklerımı gec hatırlayacam.egzersız yapsam ıyı olacak.
ne suan pumanın yapmıs oldugu formaların seklı ve dızaynı ne sahada kı takımın olmayan azmı o yılları hatırlatmaz.(resmını bıle hatırlatmaz)
sırf bu senekı formalara bır anlam yuklemek begenmeyenlerınde bır sekılde ısınmasını saglamak ıcın bole hasasıyetle gostermenıze gerek yok.
tartısmaya gırmek ıstemıyosan cevap yazma.anlarım merak etme.
Bütün formaları beğendim özellikle beyaz ve çizgili gerçi mavide hoş olmuş.Tek sorun forma yakaları olsa gerek oda hallededilecekmiş.
Puma, 100. yılında bjk nın da sponsoru idi.Bjk lı arkadaşıma sordum, memnunmuydunuz diye, verdiği cevap çok iyi idi ürün çeşitliliği vardı lakin fiyatlar pahalydı.Ben formalar güzelliği konusunda hem şimdi hemde ilerde bir şüphem yok.
Çok Sevilen Kappa Denizliye forma yapmış
acaba merak ediyorum Kappacı arkadaşlar bepenmişlermi formayı??
Atletten bir farkı varmı
Biraz Dar bi atlet o kadar
Çok Sevilen Kappa Denizliye forma yapmış
acaba merak ediyorum Kappacı arkadaşlar bepenmişlermi formayı??
Atletten bir farkı varmı
Biraz Dar bi atlet o kadar
Kappayı Trabzonspora forma kültürü oluşturduğu ve bordomavi renklerle güzel formalar yaptığı için sevdi birçok taraftar.
Kumaş kalitesi, kesimleri, modelleri ve renkleri güzeldi.
Kappa bize forma yapsa bembeyaz sırtında altın rengi numalar olan formalar yapmayacaktı ki ne alaka?
Formanın duruşu modeli güzeldi, rengi dandik sonuçta Denizli foması Trabzonsporumun forması olsa öyle mi durur.
Barcelonanın formasını sarı-lacivert düşünsene ne kadar iğrenç duruyor
Kocaeli Ts Club'a forma almaya gittim ama yine her zamanki gibi ellerinde sadece 2, yazıyla iki adet bordo forma kalmış. Kapış kapış gitmiş valla acaip sevindim
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Dün maçı yeni tanıştığım ev sahibinin akrabası bir BJK li arkadaşla izledim
dediği cümleyi aynen aktarıyorum
"Bu Trabzonsporun formaları Çok güzel oluyor
her sene acaip hoşuma gidiyor
Geçen sene çok hoşuma gitmişti bu senede hepsini gördüm
Çok güzel olmuşlar"
bizde bazılarının puma düşmanlığı var ondan dolayı . kappa da forma tasarımı 0 dı . bi çubuklu yapardı öbürleri atlet gibi sadece renkleri düz mavi ya da düz bordo . yani pumanın aynısı . pumada bi yaka sorunu var. ama kappa ile arasında pek bir fark göremiyorum vücuda yapışması dışında. kumaş kalitesi diyenler hikaye . puma nın formalarındaki kumaşa bakmadan konuşuyorlar !
Arkadaşlar şahsı fikrim Ts Club Formlalarından daha güzel olduğu kesin eğer bir sorun varsa bence yönetime bildirilmeli sadece bence öneriler yapalım 4 adet formamız var bence beyaz ve çubuklu formamız güzel ,bordo da fena değil, maviyi bende beğenmedim ....Ama profesyonel bir el değdiği belli geçen sene ile kıyasladığımızda ,ligdeki formalarla kıyasladığınızda da çok iyi yerde bence birde 4 kulub dışındaki formalara bakın özelliklede (jimnastik kulubunun forması bence berbat) lige göre de iyiyse sorun yok demektir ama her türlü alınması gerekli Trabzonspor umuz için....
puma düşmanlığı daha doğrusu anti patisi eski formalardan.
denizli macındaki formalar (galıba bu sefer bedenlerıne gore gıyılmıstı ) daha duzgundu.bı tek kazma huseyın yıne abısının formasını gıyıp te gelmıs maca.annesıne soylemek lazım.çeksın kulagını. takım kaptanımı hınt fakırımı bellı.degıl.hayır neden buyuk forma ne ozellıgı var.kadınmısın sende hatların bellı olmasın dıye gıymıyosun.evlı de gılsın bıldıgım kadarı ıle yenge kıskanıyo desek.
yakalar duzelmıstı ama bıraz daha duzelmesı lazım.3cm den 2 cm ye ındırmısler galıba ama bıraz daha ugrasılması lazım.
denızlı formasına gelınce o denızlı forması nıye sevelım kı.
Yorum