Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zoko & Colo Saha İçindeki Gibi Saha Dışında Da Partner Resimlerden Anlaşıldığı Kadarıyla ..
    yanlış anlaşılmasın ama
    "Zoko & Colo" nedir? Biz futbolcularımız isimlerini düzgün yazmıyorsak maçtaki spiker yanlış söyleyince niye kızıyoruz
    ozaman spikerde "kalman(Colman), zokoro(Zokora)" der.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
    BordoMavi.Net
    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tsclubwebmaster@trabzonspor.info.tr

Bu adrese mail atın geri dönüş yapıyorlar

site üzerinden alışveriş yaparken respect logosu ilave edilebiliyor benim kızdığım nokta trabzonda var olan imkan neden istanbula daha geç geliyor . kredi kardı ve banka kullanmıyorum prensip olarak. site üstünden alışveriş yapamıyorum haliyle. ayrıca ürünü denemek görmek istiyorum altı üstü ufak bi logocuk. istanbulda bulamıyoruz.
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• montlarda tam premier lig montu ha
        şenol hoca giyince çok karizma oluyor bu şişme montlardan bkz.liverpul maçı
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Colman Allah iyiliğini versin, bereni yanlış takıp fotoğraf çektirmişsin.

Yorum

• dibini kıvırmamış bende olsam kıvırmam

Yorum

• Eşofman mı mont mu diye düşünürken şimdi de siyah mı lacivert mi diye düşünmeye başladım..

Nike'n gerçekten çok güzel ürünleri var kulüp kendi yapıp satma derdinde tamam sende yap sat ama şunların da taraftara ulaşmasına izin ver..

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yanlış anlaşılmasın ama
                "Zoko & Colo" nedir? Biz futbolcularımız isimlerini düzgün yazmıyorsak maçtaki spiker yanlış söyleyince niye kızıyoruz
                ozaman spikerde "kalman(Colman), zokoro(Zokora)" der.
                Pardon Dilimin Ucundaydı Da Hatırlayamamıştım Sağol. Demek Zokora,Colman Mış..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eşofman mı mont mu diye düşünürken şimdi de siyah mı lacivert mi diye düşünmeye başladım..

Nike'n gerçekten çok güzel ürünleri var kulüp kendi yapıp satma derdinde tamam sende yap sat ama şunların da taraftara ulaşmasına izin ver..
                  bence kulup hic satis sitesine koymasin cunku kimse almaz niye derseniz verdim linke basip nike in sati fiyatlara bakin bunu gören sefa yönetimi bomba atar
                  Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.
                  25# Alan Carlos Gomez da Costa
                  Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                  / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence kulup hic satis sitesine koymasin cunku kimse almaz niye derseniz verdim linke basip nike in sati fiyatlara bakin bunu gören sefa yönetimi bomba atar
                    http://store.nike.com/de/de_de/?l=sh...Männer_Jacken
                    Oradaki fiyatlar ile buradaki fiyatlar bir değil Vural..

Bir de o montlardan yok verdiğin linkte sen örnek teşkil etsin diye verdin ama etmiyor.. Orada Büyük takımlar için yapılmış bir polar var 55 Sterlin yani 158 TL aynı ürün Galatasaray'da 136 TL..

Yine de fahiş bir fiyat olacağı konusunda şüphem yok..

Yönetime Nike ürünleri konusunda kızıyoruz ama nedeni hem kar edememeleri hem de çok satılmamaları ama yine de olmalı..

Yorum

• Bizim beyaz forma 85 TL. Galatasaray aynı formanın sarısını 99 TL'ye satıyor.

Bizim beyaz forma ile Galatasaray'ın sarı forması aynı şekilde üretiliyor yani pet şişelerden. Gel gelelim o kadar maçımızda bundan söz etmeyen LigTV spikerleri Sarı formayı öve öve bitiremedi. Artık kulaklarına üflenmediği için mi, bilmedikleri, araştırmadıkları için mi bahsedilmedi bilemem..

En son Sefa tarafından düzenlendi; 17.10.2011, 03:38.

Yorum

• nikedan para almışlardır.

Yorum

• 7

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forum'da var Sadri Şener'de de vardır kısaca hepsinde..
                            eyvallah dostum

Yorum

• şenol hocama bu ürünler başka yakışıyor.kıskanmamak elde değil.nazar değmesin.
                              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Oyuncularin giydigi eldivenleri cok begendim...
                                TS Clublarda satiliyormu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X