Bursa Koruparkdaki Nike mağazasında Bizim formamız var heryerde yok demekki
Vardır ama eminim onuda askı aralarında aramadan bulamazsın.
İki sene önce sırf şampiyonluğa oynadığı için Adidas mağazaları Sivasspor forması sattı biz Şampiyonlar liginde haftanı takımı seçildik Nike mağazasına giriyorum vitrinde zaten alakasız ürünler var karşıya formaların olduğu bölüe geçiyorum cimbom forması İnter forması gözüme çarpıyor ama bizim formamız yok.
Beylikdüzü Migros Nike mağazasının vitrininde geçen haftaya kadar ne bizim ne de Galatasaray' ın forması yoktu. Manchester United ile bir başka yabancı takımın forması vardı. Bugün gittiğimde onların yanına Galatasaray forması da eklenmiş. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Nike yüzünden mi yoksa bizimkiler yüzünden mi çok merak ediyorum. Lakin çok sağlam ah aldıkları kesin. Satmıyorsan bile mankenin üzerine koyabilirsin bir tane forma tanıtırsın.
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
1. Bizim Yönetim Nike ile anlasma yapti formalarimiz sadece TS-Clubda satilacak diye
2. Bizim forma satislarimiz gs´ye göre daha az oldugu icin ts formasi bulunmuyor (bunada pek inanmam cünkü madem öyle interin formasinin ne isi var)
3. Cekememezlik bize giciklik olsun diye satilmiyor
amaaaaaaaaaaaaaan bosverin arkadaslar nike storede olsa ne olur olmasa ne olur bizde aliriz ts clubdan ne var yani bu kadar zormu? ben almanyada yasadigim halde istedigim ürünü bir sekilde temin ediyorum
alalim ts clubdan bizim kulüp para kazansin..
Takımımız bu akşam H. Avni Aker Stadı'nda, Karabükspor ile oynayacağı Süper Toto Süper Lig 4. hafta maçında sahaya victory forma, bordo şort ve bordo çorapla çıkacak.
Geçen sene 75 TL'ye giydiğimiz parçalı formayı GS bu sene 99 TL'ye giyiyor.
Bizim mahalle takimin yeni formalari "Joma" markasindan. Bugün ilk macimiza ciktik ve yemin ediyorum, bu kadar rahat forma hayatimda giymedim. Kumasi yumusacik
Tasarim tabi baska bir sey:
Yorum