Fenerbahçe geçen yıl 275.000, bu yıl da 2 aylık sürede 75.000 forma satışı yapmış..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatiliyorum.
Almanyada asgari ücret 1200 € ; forma 70 € = 17 forma.
Türkiyede asgari ücret 650 TL ; forma 70 TL = 10 forma.
Almanyadan gelen adamin Türkiyede bir aylik maasi ile alacagi forma sayisi 34. Türkiyeden gelen adamin Almanyada alacagi forma sayisi 5.
Ben Almanya ile karsilastirdim cünkü iki fiaytinda normal oldugunu göstermek icin. Türkiyede cok daha pahaliya satan Takimlar var. Ve Sen Nike olan bos bir Forma alsan bile belirli bir fiyat ödüyorsun o zaman yillik artik 100 TL vermeyi göze alacaksin. Almadinmida elestirmiyeceksin."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Formalar için şampiyonlar ligi armaları bakırköy mağazasında. 15 tl karşılığında baskısını yaptırabilirsiniz.
Haberiniz olsun.
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmanyada asgari ücret diye birsey yokki.
Ben Almanya ile karsilastirdim cünkü iki fiaytinda normal oldugunu göstermek icin. Türkiyede cok daha pahaliya satan Takimlar var. Ve Sen Nike olan bos bir Forma alsan bile belirli bir fiyat ödüyorsun o zaman yillik artik 100 TL vermeyi göze alacaksin. Almadinmida elestirmiyeceksin.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaberiniz olsun.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMindestlohn 7,50 € saat basi. Buda aylik 1200 Euroya geliyor."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
- Şampiyonlar ligi atkısı yapmaktan acizmiyiz acaip merak etmekteyim , herşeye bir cevabı olan Nevzat bey ne düşünüyor acaba ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMindestlohn 7,50 € saat basi. Buda aylik 1200 Euroya geliyor.İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasal olarak öyle birsey yok benim bildigim. Ama yanlisda olabilir.
Yorum
-
Türkiyenin 1000 lirasi ayni hayat standardinda yani almanya ve trde uyguladigin ayni alisveris ve harcama aliskanliginda asagi yukari almanyanin 800 eurosuna denk yazdiklarima dikkat döviz kurlarindan bahsetmiyorum...
arkadasim mühendis olarak trde 1 yil calisti onun edindigi tecrübeyi aktariyorum......imza...
Yorum
-
Bordo Forma ile sahada olacağız
Takımımız bu akşam 19 Mayıs Stadı'nda, Samsunspor ile oynayacağı Süper Toto Süper Lig 3. hafta maçında sahaya bordo forma, bordo şort ve bordo çorapla çıkacak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum