Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Respect Uefa'nın fairplay kampanyasının adı

Kelime anlamı saygı. Rakibe saygı göster, oyuna saygı göster gibi farklı sloganları var. Uefa Avrupa Ligi ve şampiyonlar ligi organizasyonlarında formaların kollarında bu organizasyonun logosunun taşınması mecburi.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Armalarımızın yenilenmesi büyümesi ve renkleri olmuş. Umarım bordo zeminde etrafına atılacak bir kontürle daha da güzelleşir.
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Dün gördüklerim Ömrü tarihimde gördüğüm en güzel fontlar ve formalardı..

Allah yapanlardan razı olsun..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Gecen benfica macina bir portekiz arkadaslan bakdim ve dedigi ilk kelime "vay anasini trabzonun cok guzel formalari var"

Yorum

• e o zaman bu Respect-Saygı olayı isteğe bağlı yani , bizde olmadığına göre - yani formalarda )
            çok fazla saygı iyi değildir zaten , ne o öyle 11 tane saygı duyan adam ))
            pele good , maradona better , george best

Yorum

• Türk Telekom reklamı olmasa var yaa aynı barcelona gibi olurduk tabi eski barcelona
              Onlarda reklam aldıysa herkes alır.Aslında Trabzonspor'u özel hissetirmemiz lazım.Nasıl Barcelona(Catulunya)özel ise bizimde Trabzonspor (Trabzon'u) özel hissetirmemiz lazım.Doğru yönetim gelse bu takım, şehir, iyi kullanırsa bence o hedeflediğimiz başarılara gelebilriz.Bunun için doğru tesisleşme, Stadyum,Yönetim ve teknik heyet olması lazım.Acaba kaç topçu Trabzonspor formasını giymeyi hayal ediyor. Herşey para değil.İstanbul kızkardeşleri bunu çekmeyi beceriyor.

Yorum

• Açıkcası bu çubuklu forma doğru amblem uygulması biraz çeki düze verildimi bak nasıl ayrı hava katıyor.Ben aşırı beğendim.Bu maçtaki gibi formalarda satışta olurda alırım forma

Yorum

• Dün stadda bol bol formalara baktım ve dikkatimi korsan ürünlerin oldukça az olduğu çekti. Daha önceki maçlarda (İBB vs) çok daha fazla olduğunu hatırlıyorum. Özellikle formaların birçoğunun Nike olması da ayrı bir güzellikti demek ki taraftarımız forma alma kültürünü benimsiyor. İLk defa gold formayı da gördüm bence ilginç, değişik bir forma olmuş kullanılabilir.

Büyük armalar ise. On üzerinden dokuz alır benden, bir de kontur çekseler off. Tadından yenmez.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün stadda bol bol formalara baktım ve dikkatimi korsan ürünlerin oldukça az olduğu çekti. Daha önceki maçlarda (İBB vs) çok daha fazla olduğunu hatırlıyorum. Özellikle formaların birçoğunun Nike olması da ayrı bir güzellikti demek ki taraftarımız forma alma kültürünü benimsiyor. İLk defa gold formayı da gördüm bence ilginç, değişik bir forma olmuş kullanılabilir.

Büyük armalar ise. On üzerinden dokuz alır benden, bir de kontur çekseler off. Tadından yenmez.
                    beyaz kontür eklenirse bende cubukludan alcam. yoksa almicam

Yorum

• Şu armanın etrafına beyaz kontur atsınlar ne olur ne kadar güzel olacak forma öyle

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyaz kontür eklenirse bende cubukludan alcam. yoksa almicam
                        Bence de elzem çubukluya özellikle. Ben de victory alacağım bekletiyorum kaç zamandır.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu armanın etrafına beyaz kontur atsınlar ne olur ne kadar güzel olacak forma öyle
                          gold yada sarı da olabilir yada gümüş rengi .. ama mutlaka olmalı bence de...
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Lansmandan sonra formalarında değişiklik yapan tek kulüp biz miyiz?
                            7

Yorum

• Fontlar çok güzel olmuş ama önceki Fontlar da güzeldi.Okunaklı olması meselesine gelince Chelsea'nin geçen sezon avrupa'da kullandığı fontları ben 20 kez baktıktan sonra anlayabiliyordum.Bizim fontlar okunmamışsa helal olsun.
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• idman ürünleri tsclub sitesinde satışa cıktı haberiniz olsun
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X