Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önce kappa dendi durduk durduk lotto oldu hah imza atıldı şuydu buydu derken puma oldu.
    Önce kamp bitimi defile ile tanıtım yapılacaktı ve satışa sunulacaktı
    Sonra agustosun başı dendi şimdi 16'sı.
    Ligler başladı geçtim onu,Yıdız aldık forma satacaz para kazanacagız ama profesyonel olan yöneticilerimiz(!) şark kurnazlıgı yapmışlar eski formaları satışa sunuyorlar...
    İlginç....

Forma satışı ve magaza bilançosu ile milyonlar kazanan rakiplerimizin yanında emeklemekten başka yaptıgımız bişey yok...

Bu konuya biraz hassasiyet göstersek gelişimimiz ve kazancımız anında artacaktır...
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• bu yönetim hıcbıseyı dogru yapamıyo lıg basladı hala formalar yok trabzon ınsanı yazın memleketıne doner tekrar yasadıgı yere donerkende ts club tan alısverıs yapma ıhtımalı yuksek ama yaz bıttı hala yenı forma yok ben ankaraya donerken aldırıcaktım ama forma yok eskısınden verılım dıyolar o zaten var sıze de boyle olmadımı bu arada albayragın bı arkadası vardı baskan olursa bı yıldız da o alcaktı o adam oldumu acaba

Yorum

• yönetim bir seyi iyi yapsada geç yapıyor...hani formalar, yarın maça çıkıyoruz...bu adamlar işini hiç bilmiyor..trabzonun gurbette çok taraftarı var bu potansiyelden yaralana bilmek için yani sırf tatile trabzona gelenler için formalar çıkmalıydı....

Yorum

• İlk olarak szmek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sanırım hala pumanın ürettiği çubuklu forma meydanda deil hala ortalıkta çubuklu forma göremedik. yokssa hala çubuklu forma tasarlanmadımı. yarın beyaz , mavi yada bordo forma giycez gibi geliyor bana. çünkü ben hiç rastlamadım çubuklu formamıza. rastlayan varsa fotosunu eklesin görelim:
          Abi bosver sunu ya ben tasarimi yapmissim zaten kullansinlar benikisini. . Ama saka bi yana Puma sifirdan forma yapmiyo. Zaten tasarim belli sadece gereken renkleri ayarlamak. Oda ne kadar sure bilirki. Yonetimi anlamakta zorluk cekiyorum. Sezon baslada, 4 buyuklerden bitek biz forma tanitimi yapmadik. Nerde profesyonelliik?????

Yorum

• ulan biz herşeyde geç kalıyoruz yaa bu nedir...
            herşeyi geciktirirsen yarına bırakırsan şampiynlukta böyel gecikir işte
            ...anti-klişe timi...

Yorum

• yeni formaların fiyatı ne kadar olacak acaba

Yorum

• İlk olarak alptugbaykal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yeni formaların fiyatı ne kadar olacak acaba
                Satışa çıksın formalar bir şekilde de, harçlığımızdan denkleştirir alırız.
                Daha ortada forma yok.

Yorum

• Şu ana kadar tüm puma formalar 70 dollar civarında oluyor. Demekki yani 100-105 ytl.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu ana kadar tüm puma formalar 70 dollar civarında oluyor. Demekki yani 100-105 ytl.
                    yuh yani bi puma o kadar olurmu adidas bile o kadar değilken puma neden öle.Eğer öleyse bnm bi3-4 ay hiç yemeden içmeden oku harçlıklarımı biriktirmem lazım
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Valla internetten tum mazalarda resmi formalar 70 amerikan dollari. Yani 100-105 ytl. belki Turk marketinde ucuz satarlar orasini bilmiyorum. Amam mantikli yonden dusunursek 80 ytlden daha pahali satmazlar. Kulubumuz o kadar pahaliya sattirmaz yoksa kimse alamaz. TSliler Ezikler gibi zengin dehil. Bizim her captan taraftarimiz var, fakir zengin. Kulub bunu biliyodur bence ve uygun fiyata satar. Yani bence biraz pahali olacak fiyat ama 100 ytl gibi yuksek fiyatta kulubumuz formalari sattiracani sanmiyorum.

Yorum

• İlk olarak szmek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sanırım hala pumanın ürettiği çubuklu forma meydanda deil hala ortalıkta çubuklu forma göremedik. yokssa hala çubuklu forma tasarlanmadımı. yarın beyaz , mavi yada bordo forma giycez gibi geliyor bana. çünkü ben hiç rastlamadım çubuklu formamıza. rastlayan varsa fotosunu eklesin görelim:
                        bence kesin beyaz la çıkacaklar.
                        bide orjinal 60 civarı taraftar forması 40 civarı olması lazım yoksa öyle herkes alıp giyemez(hani diyolarya maça forma ile gelin)
                        buda korsan satıslarını patlatır.
                        En son Gürkan tarafından düzenlendi; 05.08.2006, 10:13.

Yorum

• Bu yönetimin eksiklerinden bir tanesi daha.Bugün maç var taraftar forma bekliyor.Bugün Puma mağazasına sordum 15'inde gelirse ne mutlu dedi.Forma yapmak bu kadar zormu?

Yorum

• mavı formalar hosuma gıtmedı sıradan ve renklerı soluk gıbı.ınsallah dıgerlerı bır seye benzer.yoksa puma bızden bu kadara ancak bu olur mu dıyo.hıcbır yenılık yok sıradan duz mavı.
                            bı sırtta bı cızgı var.
                            ınsan bır ıkı yere sekıl yapar.
                            adıdasın formaları gıbı ovaller falan.

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu yönetimin eksiklerinden bir tanesi daha.Bugün maç var taraftar forma bekliyor.Bugün Puma mağazasına sordum 15'inde gelirse ne mutlu dedi.Forma yapmak bu kadar zormu?
                              abi o bişey mi ben geçen yıl forma siparş ettim 1haftada gelecek olan forma 3ay sonra geldi!!nie??küçük beden yok!!!yuuhhh...koskoca ts club ya...

Yorum

• İlk olarak gmz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi o bişey mi ben geçen yıl forma siparş ettim 1haftada gelecek olan forma 3ay sonra geldi!!nie??küçük beden yok!!!yuuhhh...koskoca ts club ya...
                                İşte buyrun.Profesyonelleşme, kurumsallaşma, taraftara gerektiği değeri verme hepsi zart zurt.Formanın küçük bedeni olmazmı ya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X