Ben burda nike'ı çok savunmuş biri olarak bu birlikteliğin artık bitmesi taraftarıyım. Çünkü GS ile takınılan tavır gösterdi ki bizle gerçekten sanki zorunlu oldukları için ilgileniyorlar. GS'nin özel kategoride olduğunu biliyoruz artık. adamlara özel ürünler yapılmaya başlandı bile. Dediğim gibi, bence bitirilmeli. Çünkü eğer bu tavır devam ederse seneye baya dalga konusu edebilir bizi GSliler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen burda nike'ı çok savunmuş biri olarak bu birlikteliğin artık bitmesi taraftarıyım. Çünkü GS ile takınılan tavır gösterdi ki bizle gerçekten sanki zorunlu oldukları için ilgileniyorlar. GS'nin özel kategoride olduğunu biliyoruz artık. adamlara özel ürünler yapılmaya başlandı bile. Dediğim gibi, bence bitirilmeli. Çünkü eğer bu tavır devam ederse seneye baya dalga konusu edebilir bizi GSliler.
http://galatasarayformalari.blogspot.../aciklama.htmlTrabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelustka'nın formasındaki logo daha büyük sanki?
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelustka'nın formasındaki logo daha büyük sanki?
İdeal boyutlarda görünüyor. Çubuklu ve victory'de görmek lazım bir de. Onlara daha çok yakışır.
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGSye özel üretilen ürün nedir?
Yorum
-
Şu an takım ne giyiyorsa satışa sunulmuş vaziyette. Takımın neler giyeceğini teknik heyet tercih ediyor. Arka sayfadaki Aston Villa tarzı ürünleri takım seromoniye çıkarken giymek istermisiniz diye Nike bize önermiş. Bizim teknik heyet istemeyince -şimdilik- sipariş verilmemiş.
Galatasaray'ın forma fiyatlarını da incelemişsinizdir. Energy formamızın forma kalitesine göre fiyatı daha fazla olabilecekken Trabzonspor taraftarının profili gözönüne alınarak sınırlandırılmış.
Fontların renkleri de düzeltilmiş. Benfica maçı için çubuklu energy forma ile beyaz forma setimiz hazırlanıyor. Numara ve futbolcu isimleri çubuklu formada beyaz, beyaz formada bordo olacak şekilde yeniden düzenlenmiş.
Yorum
-
su an nike magazasında galatasarayın yeni sezon formalarını inceliyorum!bizim formalar kat be kat iyi ama su da bir gercek ki adamlarin formalarinda nike calısmıs!misal arma misal nike logosu beyaz degil siyah!yani bizde katalog direkt onumuze sunulurken adamlarınkilerin ustunde calısılmıs!
Yorum
-
Galatasaray'ın formaları madem özel neden onların istediği gibi sarı solda kırmızı sağda değil? Siyah yakalı forma modeline neden küçük bir sarı eklememişler? Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş. Geçen sezon giydiğimiz parçalı formayı daha pahalı giyiyorlar o kadar.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Topsakal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece nike mağazasında gs forması satılması dahi sinir bozmaya yeterli bana kalırsa..
Yorum
-
İlk olarak t19s67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekappa ya geri mi dönsek
Yönetim isteklerimizi anlayıp uygulasın ondan sonra sponsorun kim olacağına karar veririz.
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGSye özel üretilen ürün nedir?nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum