Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hani elit formalarınız cinconlar. Burayı okuduğunuzu biliyoruz. Elit forma yok ama pelit odunu var isterseniz.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      link versene kardeş,biraz takip edeyim neşem yerine gelsin..
      Pardon cok gec gördüm senin yazini geri yazamadim

Direk bir GS Forumu degil ama transfermarkt´in türk domaininde (transfermarkt.com.tr) cok GS´li Üye var ordan takip ettim.
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• gsnin formaları çok kötü. öyle böyle değil. gerçekten çok kötü.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• fener ve galatasaray ın formalarını görünce bir kez daha bizim formaların kıymetini anladım gerçekten..

Yorum

• Gs formalarının özel olacağını söyleyen ve sürekli burada imada bulunanlar, formalara baksınlar daha da konuşmasınlar.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Armalarımızın formaya işlenişi düzeltilse koleksiyonluk formalarımız var gerçekten.
              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Pes 2011 için formalarımız, numara ve fontlarımız yapılmış

Daha fazlası http://soccercenter.net/forum/k/trab...ari_164153/p-1 burda
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• O değilde şu gs'nin formaları bize yapsalar vallahi,billahi forma almam hele ki siyah forma felaket ötesi..Bizim ilk yıl formalarımız gözümün önüne geldi de sırf Aston Villa modeli bile hepsinden daha iyi..

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir gsli gelmişti buraya diyordu kardeşler kusura bakmayın ama biz elit giyeceğiz hollandada yapıyorlar bizimkilerini filan diyordu aklınca bizi küçük görüyordu. O siyah forma kadar kötüsünü yapmadı bize Nike
                    O GSliye "Ne oldi rengin soldi" dersin artik.. Bu ne ya bunlar mi elitmis.. Siyah rezil.. Parcali forma da tam tahtakale isi.. Cizgi dumduz yakada birlesiyor. Belli belli inAnilmaz mesai harcamis nike ahahah ) Mor forma dahil adidas formalari cok daha iyiydi GSnin..
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Galatasaray neden çubuklu forma yapmıyor acaba, yakışır bence.
                      7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Galatasaray neden çubuklu forma yapmıyor acaba, yakışır bence.
                        Gs'nin geleneği parçalı forma. Fb ise çubukluyu tercih eder hep. Bu iki kardeş böyle geçinip gider.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• o cingen renklere hic bi style yakismaz
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Gs formaları hakkında Arda Turandan yorum bekliyoruz

Yorum

• Gs'nin formaları bugun mü tanıtılacaktı??

Yorum

• Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X