Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fenevin formları tam kendilerine göre olmuş rezalet

cincon un renkleri nike kesimine uygun değil demiştim giydiği formalara bakınca haklı çıktığımı gördüm

yine ne varsa trabzonda var

ama insan demeden geçemiyor keşke s. moskova nın bordo forması bizde de olsaydı
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• arkadaşlar victory forma bu sene efsane olacak, herkes alsın sezon ortasında kalmayacak...

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://twitpic.com/5p9mjx

fenerin forması sızmış sanırım. Bence rezalet.
        Alttaki yorumu gördünüz mü ? Keremkerem33 mü ne
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alttaki yorumu gördünüz mü ? Keremkerem33 mü ne
          Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• En çok ta şortların uzamasına sevindim.

Bu beyaz fonları çubuklu da, çubukludaki bordo yazıları beyaz formada denesek daha okunaklı olmaz mı?

En son a f s tarafından düzenlendi; 14.07.2011, 10:12.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar victory forma bu sene efsane olacak, herkes alsın sezon ortasında kalmayacak...
                Aynen. Son senelerde her sezon başı forma alırım.İlk defa verdiğim paranın karşılığını aldığımı hissediyorum. Sade, şık ve rahat.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• beyaz formamız çok güzel ama altına mutlaka bordo şort ve bordo konç giymemiz şart.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En çok ta şortların uzamasına sevindim.
                    Şortların uzaması hem görüntü açısından hem de sportif bakımdan olumsuz bana kalırsa.

Görünüm olarak uzun ve bol şortlar 80'lerin ortalarına doğru Amerikan hapisanelerde yatan afro-amerikalıların ortaya çıkardığı şu bildiğimiz hip-hop giyim tarzına, veya kendi adıma hiç hoşlanmadığım basketbol şortlarına benziyor. Ki basketboldaki bu akımın da basketbolu besleyen afro-amerikan kültürden geldiğini tahmin etmek hiç de güç olmaz.

Öte yandan fiziksel aktivitenin üst düzeyde olduğu hemen hemen hiçbir spor dalında geniş kıyafet tercih edilmez (atletizm, bisiklet, güreş, kürek, rugby, vs.. sadece tenis bu hususa istisna tutulabilir), ki bu da vücudu rahat ettirmek için dar spor kıyafetlerinin daha uygun olduğunu gösterir. Kişisel tercihim de hiçbir zaman ne koşarken, ne bisiklete binerken sağımdan solumdan sallanan geniş şort ve t-shirtlerden yana olmamıştır.
                    TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Bu arada rugby demişken şu fotoğrafları paylaşmadan yapamayacağım.
                      Fotoğraflardaki adamımız Sebastien Chabal, rugbynin Gattuso'su diye tanınıyor kendisi.

Ayrıca Nike Fransa'ya futboldan daha evvel harika milli takım malzemeleri veriyordu zaten..

En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 14.07.2011, 12:04.
                      TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İnternetten çubuklu forma siparişi vermiştim. Bugün elime ulaştı. Gerçektende çok güzel forma. Yalnız ben en küçük beden siparişi vereceğime en büyük beden siparişi vermişim. İçine 3 tane ben sığıyo=) Arkadasında 61 selim yazdırdım. Bu yüzdende ts clup değişim yapamayacağını söyledi. Large beden giyipte adı selim olan varsa mesaj atsın

Yorum

• Şortlar da modanın etkisiyle uzayıp kısalıyor.

Önemli olan sporcunun içinde rahat etmesi. Kendi adıma eşofmanla asla futbol oynayamam, mutlaka şort giymeliyim. Şortun uzunluğu da 80lerde olduğu gibi kısacık değil uzun olmalı. Futbol oynarken bacakla birlikte hareket ettiği için harekete engel olmuyor, belli bir kısalıktaki şortlar bazı hareketlerde bacağın hareketlerini kısıtlıyor, vucuda yapışmadığı için rahatsızlık vermiyor kendi adıma.

Görüntü adına da uzun kollu formanın altında doğru renk ve uzunluktaki şort ve çorapla formalar daha güzel görünüyor benim gözüme. Zevk meselesi.

Hangi formayı giysem diye kararsız kaldığım zamanlarda maçlara hep antreman ürünleri ile çıktım ve rahat ettim.

Yorum

• Mamelodi Sundowns

Yorum

• Genk maçındaki tribünlerin çekildiği fotoğraflara bakıyorum ve bir çok taraftarımızın üzerinde çok eski olmayan lisanslı ürünlerimiz mevcut. İlerleme kaydettiğimizin bir göstergesi bu zira yakın gelecekte Trabzon'da bu görüntüleri göremiyorduk. Bu gelişmeler adına kulübümüze teşekkürler.

Almanya'da bir TS Club açılırsa hem çok iyi ciro elde edeceğimizi hem de oradaki taraftarlarımız adına büyük hamle yapmış olacağımızı düşünüyorum. Seçimden önce Başkanımız Avrupa'da bir TS Club açılacağının müjdesini vermişti ama pek bir gelişme göremedik umarım en kısa zamanda açılır..

Yorum

• Numara/fontlarımız biraz garip değil mi? Beyaz üzerine bordo çerçeveli beyaz numara/font. Mavi çerçeveli bordo numara/font kullansak çok daha güzel olur diye düşünüyorum.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X