Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• G.Saray'ın son kreasyonu görücüye çıkıyor..

Galatasaray Futbol Takımı'nın 2011-2012 sezonunda kullanacağı formalar 17 Temmuz Pazar günü yapılacak organizasyonla tanıtılacak..

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yorum

• İlk olarak ayyildiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence fb formasi sahane
      Kalite ve sekil kesim anlaminda soyliyorum
      Sunu bordo mavi veya bordo beyaz dusunun

Bayiliyorum adidasa
      Aynı forma bize yapılsa ki yapılabilir, kıyameti koparırdınız. Yok renk böyle mi olurdu, yok logonun yeri yanlış vesaire...
      En son OnurKul tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 16:53.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu ne ya tamam mükemmel değil bizimkiler de ama ligdeki en iyi formalar bizde olacak bence bu sene.
        Böyle iğrenç bir renk seçimi ...
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Kappa formaları öven arkadaşlara hitaben koyuyorum bu fotoğrafı. Gördüğünüz gibi formaya biraz itina göstermek gerekiyor, yoksa sizin yere göğe sığdıramadığınız efsane kappa(!) forma bile darmaduman oluyor
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kappa formaları öven arkadaşlara hitaben koyuyorum bu fotoğrafı. Gördüğünüz gibi formaya biraz itina göstermek gerekiyor, yoksa sizin yere göğe sığdıramadığınız efsane kappa(!) forma bile darmaduman oluyor
            amblem yerinde duruyor ufak bir solukluk var idare et

Yorum

• Sparta Prag yeni sezon formaları.

Bizim çekimler ne zaman gün ışığına çıkacak merakla ve sabırla bekliyoruz.

Kappa dönemini ilk kez forma satışımızın olması yönüyle seven biri olarak eleştirilerimi de sıralamıştım zamanında.
              Bugün baktığımız gözle Kappa formalara baktığımızda onların da pek çok hatasını görmek mümkün; Avrupada geniş kesimlerinin olmasına rağmen taraftara ısrarla dar kesim forma satmaları, çıktığı yıla göre formaların aşırı pahalı oluşu, Trabzonspor armasının yanlış kullanılması, ürün çeşitliliğinin yok denecek kadar az olması, özel idman ürününün olmayışı ( penye tişörtlerle çıkıyorlardı idmana ), Trabzon dışında hiçbir yerde ürünlere ulaşamamamız, uyguladığı yanlış renkler, taraftar formalarının kumayş kalitesinin düşük oluşu v.s....
              En son a f s tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 17:39.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bunu forma diye giyenin zekasından şüphe duyarım.
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizim çekimler ne zaman gün ışığına çıkacak merakla ve sabırla bekliyoruz.
                  bende en çok bunu merak ediyorum, nike fotoğrafçısı gelipte sadece Burak ile mi resim çekti, bumudur yani
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

tam fenere göre bir forma olmuş. renklere bak ne idüğü belli değil. tıpkı fener gibi. türk bayrağı olmasa (ki inşallah alınacak oradan) yunan ya da israil takımı zannederdim. çünkü renkler yunan ve israil renkleri.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bende en çok bunu merak ediyorum, nike fotoğrafçısı gelipte sadece Burak ile mi resim çekti, bumudur yani
                      Doğru, Nike'ın İtalyan fotoğrafçısı geldi ve çekimleri gerçekleştirdi. Ortaya çıktı zaten hesi, daha fazla çekim olduğunu sanmıyorum 7-8 poz var sanırım.

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        amblem yerinde duruyor ufak bir solukluk var idare et
                        O da yamuk Dikişlere dikkat.

Yorum

• Sparta Prag formalarının şortları ve tozluklarına bakın özel hepsi...acaba kaç forma satıyorlar ortalama...
                          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• O değilde nike spor sitelerine Gs ile ilgili reklamlar veriyor: Ruh derki sloganlı bir reklam...

Az önce Nike/Türkiye internet sitesine girdim..Ana sayfada 4 takımla ilgili reklam var.. 1.sırada Galatasaray,2 ve 3. sırada Barcelano, 4.sırada Manu....

Burdan eyyamcılık yapmak gibi bir niyetim yok ama 4 yıldır nike ile serüvenimiz olmasına rağmen bir kere bile Nike/türkiye ana sayfasında reklamımızın yapıldığını görmedim...

Ruh Der Ki kampanyası ana sayfada,işte link...

http://www.nike.com/nikefootball/hom...uhderki.com%2F
                            En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 20:08.

Yorum

• beyaz forma ile basliyoruz

Yorum

bu ne ya tamam mükemmel değil bizimkiler de ama ligdeki en iyi formalar bizde olacak bence bu sene.
                                Çakma Arjantin forması ))
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X