Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://twitpic.com/5p9mjx

fenerin forması sızmış sanırım. Bence rezalet.
    Hahah bu ne ya Erzurumspor zannettim bir an
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Niye, ikinci lig formasi iste. Bence cok da yakisir... haha

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çubukluyu da yakından inceleme fırsatım oldu, favorim 10 günden beri üzerimden çıkarmadığım victory formam
        Kokacan çıkar artık. Yada benimkini verim onla idare et
        DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hahah bu ne ya Erzurumspor zannettim bir an
          Süper Kupa finali nerde peki
          DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://twitpic.com/5p9mjx

fenerin forması sızmış sanırım. Bence rezalet.
            Gaffur'un pijaması gibi
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• bu ne ya tamam mükemmel değil bizimkiler de ama ligdeki en iyi formalar bizde olacak bence bu sene.
              En son Murat Engin Akyüz tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 12:26.
              "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Fener'in formasındaki Türk bayrağı layık olduğu formaya gidecek.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu ne ya tamam mükemmel değil bizimkiler de ama ligdeki en iyi formalar bizde olacak bence bu sene.
                  herhalde süper kupaya özel hazırlanmış malum kupa maçı erzurumdaya
                  ama renkleri sarı siyah yatay çizgili yapmaları lazımdı yanlışlık olmuş herhalde.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fener'in formasındaki Türk bayrağı layık olduğu formaya gidecek.
                    gözümde değeri kalmadı be abi.iyice barcelona gibi düşünmeye başladım bende.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• mavi cubuklar, metris deki demir cubuklari mi simgeliyor?

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu ne ya tamam mükemmel değil bizimkiler de ama ligdeki en iyi formalar bizde olacak bence bu sene.
                        Forma bana göre berbat durumda. Adidas sponsor olduğu için kafasına göre mi takılıyor yoksa FB de bizim gibi bu formaları kendisi mi seçiyor?

Kendisi seçiyorsa Adidas'ın suçu ne? Aynen bizim dediğimiz gibi Nike'ın suçu ne?
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mavi cubuklar, metris deki demir cubuklari mi simgeliyor?
                          Aynen öyle
                          *
                          *
                          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Süper Kupa finali nerde peki
                            Hehe aynen belki o yuzden mi yaptilar acaba..

Ne bizim en rezil formalarimiz ne de GS'nin Cemil Ipekci kreasyonuvari formalari bununla yarisabilir.. Tartismasiz ve rakipsiz en rezil forma

Abi 2 mavi tonu kullabilirsin gayet hos da durur ama boyle degil ahahaha
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Bence fb formasi sahane
                              Kalite ve sekil kesim anlaminda soyliyorum
                              Sunu bordo mavi veya bordo beyaz dusunun

Bayiliyorum adidasa

Yorum

• İlk olarak ayyildiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence fb formasi sahane
                                Kalite ve sekil kesim anlaminda soyliyorum
                                Sunu bordo mavi veya bordo beyaz dusunun

Bayiliyorum adidasa
                                neresi guzel ?? Bizim cubuklu ona 5 basar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X