Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam şahane poz vermiş yaa

İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Formamın arkasına ismimi yazdırdım,iki dakika önce aldım.Yeni fontlar bugün gelmiş ve sadece 61 numara basabiliyorlarmış.diğer numaralar ne zaman gelir bilmiyorum.ayrıca numaralarda Trabzonspor amblemi var,fotoğraf çekebilirsem akşam koyarım.Bence gayet güzel oldu

İleri demokrasiden sonra ileri teknoloji SADECE 61 numara verebiliyorlarmış Ulan her işimiz komedi yaa ççç Bekliyoruz Âdilim
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Eskiden antrenman kıyafetlerinde de forma numarası olurdu. Yurtdışı kampına yetişmediği için mi yok yoksa tamamen kaldırıldı mı?
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Formamın arkasına ismimi yazdırdım,iki dakika önce aldım.Yeni fontlar bugün gelmiş ve sadece 61 numara basabiliyorlarmış.diğer numaralar ne zaman gelir bilmiyorum.ayrıca numaralarda Trabzonspor amblemi var,fotoğraf çekebilirsem akşam koyarım.Bence gayet güzel oldu
        hiç sorma ben yukarda yazmıştım ilk aldığım olmadı işte nerden aldın benim siparişe varmı daha
        nasıl bakarsan öyle görürsün
        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Son fotoğraf
          Hamiş

Yorum

• @sercaninanc , TsClub'dan almistim cumartesi gunu,Ziraat Bankasi'nin oradakinden.O gun,'bugun baski yapamiyoruz,fontlar sali gunu gelecek' demislerdi.Bugun de gittim yaptilar iste.

Fotograflarin kalitesi pek iyi degil,telefonumun kamerasindan cekebildim.Kusura bakmayin

Buyrun ;

Yorum

• Vaayy.. Cok güzel olmus, arma düzgün ve TS amblemi müthis.
              Yalniz fontlarin rengi mavi olsa daha güzel durur. Gecen seneki bordo formamiz gibi.
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Forma güzel geldi gözüme ama armamız hala tam ortalanmamış.
                7

Yorum

• Arma gayet guzel duruyor giyilince,herhangi bi problem yok.

Yorum

• fontların altında armamız olması müthiş olmuş
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @sercaninanc , TsClub'dan almistim cumartesi gunu,Ziraat Bankasi'nin oradakinden.O gun,'bugun baski yapamiyoruz,fontlar sali gunu gelecek' demislerdi.Bugun de gittim yaptilar iste.

Fotograflarin kalitesi pek iyi degil,telefonumun kamerasindan cekebildim.Kusura bakmayin

Buyrun ;

benim nolar armasız bana yazık değilmi
                      nasıl bakarsan öyle görürsün
                      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• çubukluyu da yakından inceleme fırsatım oldu, favorim 10 günden beri üzerimden çıkarmadığım victory formam

Yorum

• Benim de favorim victory forması. Ama yaz aylarında giyilmeyecek kadar yakıyor beni. Hareketsiz durduğum halde terlemeye başlıyorum bir müddet sonra güneş altında. Üstelik Bursa'da. Havası bizim oralar gibi nemli de değil. Çakma dri fit mi veriyorlar nedir taraftar formalarında.

Yorum

• fenerin forması sızmış sanırım. Bence rezalet.

Yorum

• Fenerbahçe'nin forması kalite bakımdan güzel duruyor da renkler berbat olmuş.

Yorum

• Şu formayı bize giydirdiklerini düşünsenize ?
                                Forma kalitesine laf yok ama o nasıl renktir arkadaş yaa. Göz var nizam var bu ne böyle
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X