Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gecen sene Forma üstüme yapismasin terleyince vs.. diye L yerine XL aldim, biraz bol olsun diye.. Gri formayi.. Internet'den... Etek gibi giyorum su an..
    ...
    ççç ççç
    -
    Keşke şu formaların da XS bedenleri olsa.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      XXL beden mi? Formaların S bedenleri zaten L beden gibi.İnsaf yahu...
      ben bile beden sorunu çekmediysem kimse çekmez
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Beyaz renk kesinlikle zorunlu...
        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Valla ben geçen sezon aldığım üç formayı da S aldım. Tişörtlerim genellikle M. Aşağı yukarı aynı büyüklükte.

Hatta ilk kez geçen sezon fazla büyük olmayan, rahatlıkla tişört niyetine giyebileceğim formalarım oldu.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben bile beden sorunu çekmediysem kimse çekmez
            Valla erkeklere kolay...

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

birileri bir an önce şu rezilliğin önüne geçsin, milete madara olmamıza çok az kaldı
              İyi de olay ne hacı

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

birileri bir an önce şu rezilliğin önüne geçsin, milete madara olmamıza çok az kaldı
                Katılmıyorum sana kardeşim maviyle sarı gayet iyi duruyor adamların renkleri bizim bu maviden kaç ton daha koyu böyle şeylere takılmaya gerek yok...

Yorum

• arkadaslar az once twitterde paylasilan resimleri bende sizle paylasiyorum paylasan cok guzel kuma oldugunu soyluyor resimlerden de hersey anlasiliyor tek eksik logo yine yapistirma imis

En son lazrail_ts tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 18:35.

Yorum

• İlk olarak lazrail_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaslar az once twitterde paylasilan resimleri bende sizle paylasiyorum paylasan cok guzel kuma oldugunu soyluyor resimlerden de hersey anlasiliyor tek eksik logo yine yapistirma imis
                    çubukludan şaşmayın. içi beyaz astarlı (sırt hariç). çok kalite duruyor. tek sıkıntı mavi az bir koyu kaçmış. parlak açık mavi olsaydı efsane bir forma olurdu.

Yorum

• formalarda authentic yazıyormu arka sayfalarda bir arkadaş onla ilgili işey söylemişti.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        formalarda authentic yazıyormu arka sayfalarda bir arkadaş onla ilgili işey söylemişti.
                        authentic yazıyor. ts bandrolünün hemen altında da dri-fit'de yazıyor.

Yorum

• Formalar sıcaklık yoluyla yapıştırılıyor futbolcular dikişlilerden rahatsız oluyomuş o zaman onlarınkileri ısıtma yoluyla yapın yapıştırma olsun ne istiyosunuz bizden

Yorum

• O cubukluda bordo üzerine bordo cerceve yapmayi düsünen kisiyi buradan sevgilyen aniyorum..

Yorum

• Çizgili forma almayı düşünüyorum ama logonun düzelmesini bekleyecem

Yorum

• beyazında alacam hemen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X