İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende istiyorumda Almanyaya ulasir mi forma ?
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallah elimde olsa her gün giderim TS CLUBA ama ne yaziki Almanyada TS CLUB yok
HAMİ KADAKAL
ENHA SPORT SHOP HEİLBRONNER STR.16
74172/NECHARSULM/ALMANYA
TEL:00 49 7132 2231
Ben hic gitmedim oraya, formalar ne zaman orda olur, onu da bilmem
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende istiyorumda Almanyaya ulasir mi forma ?
Yorum
-
İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle yapıştırmışlar ki armaları tükenmeyeceğine eminim. Bu arada gördüğüm çubukluların hepsinde ütü izi ya da falso vardı ziraatin yanındaki ts clubta.
o iz bütün formalarda var arma ve reklamlar basılırken uygulanan presin izi . ve zamanla düzelmiyor.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo iz bütün formalarda var arma ve reklamlar basılırken uygulanan presin izi . ve zamanla düzelmiyor.
Yorum
-
İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇokmu zordu bu sezon bunu yapmak ?İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatalog forması dediğin formayı Barça,Atletico Madrid giyiyo...
Forma işi yöneticilerde biter Nike ile anlaşması olan 65.lig takımı bile Barcelona'nın giydiği formayı(katalogsa)giyebilir...
Gold (ofspor) formasini ´su resimde gördügünüz formayla degissinler...
cok süper olur bence.....hem V hem gold hemde siyah...
destek renkdaslar...gönderin e-mail leri nevzat beye....külübe...
Yorum
-
anlaşılan yine annem formayı yıkayacak ve ne arma ne de reklam kalacak bende annemle papaz olucam o kadar adi şeye o kadar para verilirmi diyeTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak GeZeGeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleslm ts club tan dünyanin heryerine kargo bedva ben alisveris yaptim en gec 1 hafta icinde elinde :-))
https://www.trabzonspor.com.tr/...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun fark karar sizde...
Arkadaslar bence Yönetime ve Külübe baski yapalim e-mail gönderelim..
Gold (ofspor) formasini ´su resimde gördügünüz formayla degissinler...
cok süper olur bence.....hem V hem gold hemde siyah...
destek renkdaslar...gönderin e-mail leri nevzat beye....külübe...
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmaz. Gold forma alanın günahı ne ?En son sefayasin tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 15:42.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum