Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güneşte solmuşa benzedi
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=31150 Bmn Tavla Turnuvası Forma Ödüllü katılmak isteyenler için
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu iç sahada veya deplasmanda giyilecek kuralına kim uyuyor ki? Her formayı her yerde giyiyoruz biz...
        Ligde Renklerimize yakın renklere sahip takım olmamasının da rahatlığı var bunda
        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak ayazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          son üç resimdeki formalar gerçekten bir harika... kim tasarlamışsa ellerine sağlık vallahi
          Korsan ürün yapıp satanlar bunların bazılarını yapmıştı. Stat etrafındaki tezgahlarda ve bi çok farklı yerde görüyorduk
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Victoryde armayi hem kücültmüsler, hemde yamuk yapistirmislar sigsin diye

Armalarda cerceve yok?!! Photoshop gibi duruyor resmen!!

Arma'yi yapistirirken neye göre koltuk altina yakin yere yapistirdilar aceba??

Eyy gidi yöneticiler ve calisanlar... Rus pazari terk resmen..

Yorum

• Eleştirimi yaptım, çıkmadan beğendiğim bazı yönleri de yazmak istiyorum.

Tanıtım çok başarılıydı bence. Burak'ın fotoğrafları gerçekten çok iyi. Türkiye'de forma tanıtımı için böyle profesyonel bir çekim ben hatırlamıyorum. Hafızam beni yanıltmıyorsa yok. Bunu hazırlayanları emeği geçenleri tebrik etmeliyiz. Burasını düzgün yaptılar. Sadece yanlışlardan bahsedip doğrularından bahsetmezsek yetkili insanların motivasyonu da morali de sıfıra iner. Lansman arada kaynadı gitti. Biraz övgüyü hakediyordu bence.
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Armalar düzelirse V forma ve çubulu forma çok satar.
                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Genel itibariyle Nike'ın tasarım, hatta kalite anlayışını çok beğenen biri değilim Adidas'a kıyasla. Formalar sade olmuş, kötü değil.

Zafer işareti olandan alacağım sanırım.
                  . .
                  . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                  . .

Yorum

• bu başlık genele nasıl geldi
                    nasıl bakarsan öyle görürsün
                    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eleştirimi yaptım, çıkmadan beğendiğim bazı yönleri de yazmak istiyorum.

Tanıtım çok başarılıydı bence. Burak'ın fotoğrafları gerçekten çok iyi. Türkiye'de forma tanıtımı için böyle profesyonel bir çekim ben hatırlamıyorum. Hafızam beni yanıltmıyorsa yok. Bunu hazırlayanları emeği geçenleri tebrik etmeliyiz. Burasını düzgün yaptılar. Sadece yanlışlardan bahsedip doğrularından bahsetmezsek yetkili insanların motivasyonu da morali de sıfıra iner. Lansman arada kaynadı gitti. Biraz övgüyü hakediyordu bence.

evet takımımıza destek olmalıyız.. sürekli eleştirmeyelim...

Yorum

• Özel olan forma değil, sadece çekimlerdi.

Formaların ise Trabzonspor'a yönelik hiçbir özel yanı yok. Tıpkı bu formaları kullanan ve kullanacak olan diğer takımlarda olduğu gibi.

Hata mıdır? Yok sevgi midir? bilinmez...

Ama bu taraftarlar biraz daha farklı bir forma giymek istediler sadece.

Ancak Nike'ın firma olarak bunun için yapabileceği bir şey olmadığı için 4'te 4 standart formaları kullanacağız.

Abatılan tek şey oluşan beklenti havası ve buna imkan veren yetkililerdir.

Şu formalar için bu derece kıyamet kopartmaya gerek yok.

Belki de satış amaçlı kıyamet kopartıyorlar. Belki de formaları olmadığı düzeyde göstermeye çalışıyorlar ancak bunu yaptıklarında tepkiler de doğal olarak ortaya çıkıyor...

Çok sıradan ve normal formalar hepimize hayırlı olsun.

Ben zafer denilen formadan satın alacağım yüksek ihtimal.
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Armalar düzelirse V forma ve çubulu forma çok satar.
                          Katılıyorum..
                          7

Yorum

• Fontlari begenmedim.
                            #BorussiaDortmund
                            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• ben daha güzelleri beklerdim..
                              Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                              irkciliga hayir bursa
                              Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• V-Bordo formanın fiyatını bilen var mı acep?
                                ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                                #Ziya Doğan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X