Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu burcuda trabzonsporlumu yoksa ?
    Galatasaryli diye biliyorum...

Yorum

• Yanlız Victory forma beyaz şort ile mükemmel gözükecek...
      Trabzonspor

Yorum

• barca formaları tamamen özel ama çok kötü beğenmedim o nasıl bi çubuklu öyle geçmişe yolculuk gibi.. barca geçmişini simgeliyo sanırım ama kötü olmuş.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Malesef yazacağım

Kaleciye Dikkat

Bencede kaleciye dikkat..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Giray ne göbek yapmış ya
            Colman da göbek yapmış.Özellikle çıkarken çok belli oldu

Yorum

• Henrique seneye istanbul'da ...
              demedi demeyin...
              tutabilene aşkolsun..

ben dedim şu lansmanı sümela'da yapalım diye...
              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeter arkadaş YETERRRRRRRRRRRRR

Formalar ile ilgili neden çıkıp çıkıp NİKE öyle NİKE böyle diye saçma sapana yazılar yazıyorsunuz
                delirtmeyin adamı, NİKE yönetimin sçtiği formaları ham şekilde gönderiyor, büyün uygulamalarını bizimkiler yapıyor,

FORMA MODELLERİNİ NİKE DEĞİL KULÜP SEÇİYOR

Artık bunları görün yeter arkadaş yeter 3 sene oldu ya, neden okuyup öğrenmek yerine bilmeden sallıyorsunuz burada
                Evet belki forma modellerini klüp seçiyor ama özel formaları da Nıke tasarlıyor.Daha doğrusu tasarlarmyor.Almanya 2.lig takımına özel forma yapılıpda bize yapılmaması da fena koyuyor.
                Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• Arkadaslar bence formalar cok daha iyi yapilabilirdi ve acikcasi pek hosuma gitmedi.Ablem malesef gene dikili degil ama olsun biz üstümüze düseni yapariz.Bence idmanliklar güzel ve bu senede formanin yerine idmanliklari alacagim.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah'tan Jaja tanıtımlar da yok.
                    Onu hiç düşünmemiştim Bence Jaja olsaydı Burcuya sundurmazlardı programı yoksa

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya zihniyetinize ne diyim bilmiyorumki Ofspor'un kaleci formasını koymuşsunuz bunlar katalog formaları 890.ligdeki takımda aynı kaleci formasını giyer Arsenal'in kaleciside
                      şimdi kızdım ışte arsenal de kim bizim kaleci ile aynı formayı giysin
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yanlız Victory forma beyaz şort ile mükemmel gözükecek...
                        işin kötüsü bu yıl beyaz şortumuz yok. bordo, turkuaz ve siyah şortlar var bu sene.

Yorum

• Hangi takım ne kadar forma satmış bunun istatistiğini veren bi site yok mu? muhtemelen özel forma üretilen takımların formaları çok fazla satılan formalardır. gerçekçi olmakta fayda var. sen firma olsan 100.000 forma satan klübe mi özel dizayn yaparsın, 10.000.000 satan klübe mi?
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arada İstanbul'a gider gitmez bu formadan alıcam.
                            bide çubuklusundan.
                            Uşaklar bu Morpheus, pardon Henrique kıza ne biçim bakıyor? Sanki içine Yattara'nın ruhu kaçmış. Kışt kışt!
                            En son poetricus tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 15:34.

Yorum

• Antreman malzemeleri de baya güzelmiş.
                              Nike'ın hemen hemen her takıma itelediği malzemeler olsa da renkleri özel.
                              +
                              2 Forma alacağım Victory ve Çubuklu.
                              Fena değiller ama taraftar daha iyi tasarım yapıyor.
                              Nike'n umurunda bile değil estetik.
                              Onlar Arsenal'e, Celtic'e, Aston Villa'ya falan yapsınlar orjinal forma.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Yahu tamam formayı beğenmeyebilirsiniz de hangi takımın giydiğinin ne önemi var bunu anlamıyorum gerçekten .Yahu Ofspor'un giydiğini İnter , Manu , Barca'nın kalecileri de giyiyor o zaman bu takımlarda mal , sözleşmeyi yırtıp atsınlar.

Eleştirirken düşünerek eleştirin bari .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X