Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Feriye'ye lokanta diyen arkadaşlara duyurulur yiyeceğiniz en ucuz yemek bıldırcın olabilir.Fiyatı 70 Lira olabilir =)) Babamın işi gereği çok detaylı olarak bildiğim bir yerdir.Öyle Loktanta deyip geçmeyin.Denize sıfır simit ayran satın bakın bakalım kaç para
    9 # Osvaldo'

Yorum

• Beklentileri yine çok yüksettiler, bence yine katalog formalarından diyeceğiz, Galatasaray da özel for giyerken onlara öylece bakacağız.

Yorum

• hadi biraz fikir fırtınası yapalım..

evvela, formaların 28 haziranda lansmanının yapılacağı söylendi.

lansman nedir? tanıtım. peki hiç daha önce zaten bilinen ve var olan şeyin tanıtımı yapılabilir mi? yapılamaz.

öyle ya, eğer katalog ürünü ise daha önce var olduğu için tanıtımının yapılması çok saçma olacaktır.

hadi buna rağmen yaptılar diyelim. bu bizleri keriz yerine koymak demek değil midir? tabii ki öyledir.

peki biz bu aldatmacayı gördüğümüzde ne yaparız? hiçbir şey, her şeyde ve her durumda olduğu gibi yutarız.
        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Lescon fikri kulağıma hiç de kötü gelmiyor, hiç olmazsa adam gibi muamele görürüz.

Yorum

• nike forma kalitesini ve tsclup taki vitrinini %50 arttırıyormus bu sene diye duymustum inşallah öyledir.

Yorum

• formalarda inşallah
              1.çubuklu
              2.parçalı
              3.düz beyaz,mavi,bordo
              4.Sarı siyah formayi bekliyorum inşallah kirli sarı olur parlak bir sarı olmasın yani
              5.kaleci formaları iyiydi bence aynen devam

Yorum

• bi sorum olacak.. son 10-15 yil icinde hic adidas formamiz varmiydi ?? bi ara ünal´li,sota´li zamanlarda adidas vardi ama o zamanda bütün formalar hos degildi.. adidasin yeni formalari bence güzel
                En son yattarinho61 tarafından düzenlendi; 24.06.2011, 04:21.
                Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Müthis !

Bu formayi bize yapsinlar, tek forma yeter!

Yorum

• 4 gun kaldi

Yorum

• M.S SOFU adlı arkadaşı anlıyorum. Burada kimsenin çıkıpda söyleyemeyeceği şeyleri söylüyor.

Ben kesinlikle nayk forması giyinilmesinden yanayım bunu belirttikten sonra konumuza dönelim.

Burada her yıl artarak devam eden sayfalar dolusu nayk ürünleri gözümüze gözümüze sokuluyor. Öyle sayfalar geliyor ki bir sonraki sayfaya geçmek için sayfa numarasını tıklayamıyorum açılan fotoğraflar dolayasıyla sayfa paso aşşağıya kayıyor, insan tutturamıyor sayfa numarasını.

Buraya malum kisi tarafından yüklenen fotoğrfalar- ürünler kusura bakılmasın ama spam olmaktan ileri gitmiyor. Bence forum yönetiminin buna el atması gerekirdi ama atmadılar, atmıyorlar. Neden atmazlar onuda anlamam.

Şurdaki arkadaşlara soruyorum sadece bize özel olacak lafını kaç kez duydunuz ? arkadaş her seferinde de inanılır mı bu lafa. çekirge atlaya atlaya yoruldu siz inana inana yorulmadınız. Yoksa saf ayağına mı yatıyorsunuz anlamıyorum. Özel forma diye bir şey varsa kimlere yapıldığı apaçık ortada. Her seferinde hayıflanmaya gerek yok.

Birde bu forma tasarım muhabbeti var, la arkadaş ne kazanadırıyor size çok merak ediyorum. Hadi sizin böyle şeyler hoşunuza gidiyor yapıyorsunuz diyelim ama bu taraftar neden bu formalar üzerinden yorum yapar anlamam. Bunların yapılması imkansız. Bilmiyomusunuz ( bilmeyenler için söylüyorum !)

Son olarak burda söylenen ürünlerin %90nını taraftar görmüyor. Arkadaş her sene kandırıldığını düşünerek böyle bir çıkış yaptı bu çıkışı 1 yıl öncede ben yapmıştım zaten o gün bugündür BMN sayfalarında girdiğim iletiler haftalık mak 2 seviyesinde seyretmekte ( bunun nedeni başlı başına nayk başlığıda değildir bunuda belirtiyim). yazarsamda kulüp kısmındaki haberlere yazmaktayım çoğunlukla.

Bu yazıya muhtemel tepki gelecektir, çünkü popüler olan her zaman kollanır ! kafanızı gece yastığa koyup bu yazıyı bir düşündüğünüz zaman lan uşak hakkatten doğru diyor dersiniz belki.

Son not: Lescon ne be abicim.
                      En son Ufuk Bayraktar61 tarafından düzenlendi; 24.06.2011, 09:29.

Yorum

• nedense bende yerli ürün olduğu için lescon diyorum . Belki adamlar bizimle büyür. Ucuza mal ederiz sürümden kazanırız. Ayrıca lesconun formaları ile bizi yapılan nike formaları arasında ben fark görmüyorum. belki fark vardır onuda pek bilmiyorum. Ama benim için kimin yaptığı değil forma güzel duruyor mu ona bakarım. Bir ara tsclup forma üretiyordu. Bence mükemmel formalardı. Çubuklu çok hoşuma gidiyordu.

Yorum

• Bunlarda West Ham:

7

Yorum

• - Hiç heyecanlanmıyorum , kataloglardan güzrdüklerinizden olucak işte , görmediğiniz bişey olmayacak yani...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Biraz bu sitede gezin bakin....

Türkiye bir Tekstil ülkesi....böyle tür ürünler bizde yapilabilir

SON NOT: Kimse bosuna ümitlenmesin....Formalari gördük...
                              hepsi katalogdan... modeller belli bir kac renk degisik....

Yorum

• arkadaşlar lescon diyenlere şaşırıyorum lescon nedir ya allah aşkına nike barça nın malzeme sağlayıcısı ayrıca arkadaşın dediği gibi mağazaları nike büyütecek
                                1 bunu hayrına yapmaz
                                2 bunu yapıyorsa güzellikleri olacaktır
                                3 bunu yapıyorsa geçen sezon ürün satışı tatmin etmiştir
                                4 nevzat aydın inanılmaz bi site geliyor dedi
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X