Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• PUMADAN ALINAN SON BİLGİ
    FORMALAR 4 DEĞİŞİK ÇEŞİTTE
    Beyaz
    Bordo
    Açık Mavi
    Bordo-mavi Çubuklu

Formalarda numaralar altın rengi olmayak klub tarafından sarı olarak algılandığı için istenmemiş
    Beyaz formalar Bordo
    Bordo formalar Beyaz Numaralı
    Arka planda numara olacak önde yok
    Dünya kupalarında olduğu gibi gölge baskı Puma Avrupa tarafından kabul edilmemiş
    Mavi formalar italyan tarzı

Kampta Kullanılan ürünlerin kumaşları kullanılmayacak
    Formalar Ağustosun ilk haftası teslim edilecek
    Numarasız olarak satışa sunulacak

Kappa gibi tişört olarak kullanabileceksiniz özellikle mavi formaları deniliyor

Şimdilik bilgiler bu kadar

sorusu olan varsa cevaplarım

Yorum

• ironmaster süpersin Allah seni başımızdan eksik etmesin

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
        PUMADAN ALINAN SON BİLGİ
        Beyaz
        Bordo
        Açık Mavi
        Bordo-mavi Çubuklu

Formalarda numaralar altın rengi olmayak klub tarafından sarı olarak algılandığı için istenmemiş
        Beyaz formalar Bordo
        Dünya kupalarında olduğu gibi gölge baskı Puma Avrupa tarafından kabul edilmemiş

Verdigin bilgiler için tşk ederm...

Yorum

• İçimiz rahatladı biraz en sonunda. Keşke gölgeli basın olsaydı.

Yorum

PUMADAN ALINAN SON BİLGİ
            Beyaz
            Bordo
            Açık Mavi
            Bordo-mavi Çubuklu

Beyaz formalar Bordo

Insallah dedin gibi olur de hic olmasa formamiz guzel olur hehe

Yorum

PUMADAN ALINAN SON BİLGİ
              Beyaz
              Bordo
              Açık Mavi
              Bordo-mavi Çubuklu

Beyaz formalar Bordo

eğer doğruysa (sen doğru yazmışsındırda puma dakıler dogrumu soyledi) iyi.
              yanlız beyaz cok sıradan oldu.bizim takıma beyaz gitmiyo.BENCE

Yorum

• arkadaşlar foruma ancak üye olabildim ve bu konuda bi kaç şey söylemek istiyorum..
                öncelikle forma bir takımın vitrinidir..yani insanlar takımları formalarıyla hatırlarlar..içinizde arjantin'i hiç düz beyaz formayla hatırlayanınız var mı? veya celtic diynce aklnıza nasıl bir forma geliyor, muhtemelen yatay yeşil beyaz çizgili forma. o halde forma hiç de öyle ''nasıl olursa olsun''luk bir unsur değildir. farklı bir örnek olarak da 2000 avrupa şampiyonasında hollanda milli takımının sadece rakibe karşı olan psikolojik baskıyı arttırmak için turuncu formanın altına yıllardır giydikleri beyaz şortun rengini siyaha çevirmeleri verilebilir..
                öte yandan saponsor firma pumanın formalarını da dünya kupasında gördük. yaptıkları en (hatta tek) iyi forma şampiyon italyaya aitti. fakat ne yazık ki o formaların da tasarımlarını puma kendisi değil italyan modacılar dolce & gabbana yapmışlardır. buna rağmen puma da kazanılan şampiyonlukla beraber artan forma satışlarıyla formaların önemini nihayet kavramış gözüküyor. son haberler pumanın bundan sonra formalara daha fazla özeneceği yönünde.
                takımımız ise bilindiği gibi henüz gerçek formaları sırtına geçirmiş değil. bana kalırsa dünya spor malzemeleri pazarının başa güreşen aktörlerinden puma daha önce yaptığı hatayı tekrarlayıp Trabzonspor'a yakışmayan formalar hazırlamaz artık. e böyle olunca da bizim yapmamız gereken tek şey bekleyip yeni formalardan beğendiğimiz model ve rengi alıp sokaklarda maçlarda gururla giymektir..bakalım yeni formalar nasılmış, bekleyip görelim...

teşekkürler arkadaşlar...
                TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi
                  arkadaşlar foruma ancak üye olabildim ve bu konuda bi kaç şey söylemek istiyorum..
                  öncelikle forma bir takımın vitrinidir..yani insanlar takımları formalarıyla hatırlarlar..içinizde arjantin'i hiç düz beyaz formayla hatırlayanınız var mı? veya celtic diynce aklnıza nasıl bir forma geliyor, muhtemelen yatay yeşil beyaz çizgili forma. o halde forma hiç de öyle ''nasıl olursa olsun''luk bir unsur değildir. farklı bir örnek olarak da 2000 avrupa şampiyonasında hollanda milli takımının sadece rakibe karşı olan psikolojik baskıyı arttırmak için turuncu formanın altına yıllardır giydikleri beyaz şortun rengini siyaha çevirmeleri verilebilir..
                  öte yandan saponsor firma pumanın formalarını da dünya kupasında gördük. yaptıkları en (hatta tek) iyi forma şampiyon italyaya aitti. fakat ne yazık ki o formaların da tasarımlarını puma kendisi değil italyan modacılar dolce & gabbana yapmışlardır. buna rağmen puma da kazanılan şampiyonlukla beraber artan forma satışlarıyla formaların önemini nihayet kavramış gözüküyor. son haberler pumanın bundan sonra formalara daha fazla özeneceği yönünde.
                  takımımız ise bilindiği gibi henüz gerçek formaları sırtına geçirmiş değil. bana kalırsa dünya spor malzemeleri pazarının başa güreşen aktörlerinden puma daha önce yaptığı hatayı tekrarlayıp Trabzonspor'a yakışmayan formalar hazırlamaz artık. e böyle olunca da bizim yapmamız gereken tek şey bekleyip yeni formalardan beğendiğimiz model ve rengi alıp sokaklarda maçlarda gururla giymektir..bakalım yeni formalar nasılmış, bekleyip görelim...

teşekkürler arkadaşlar...
                  haklısın ama benim yine ümidim yok, dandik bursanın giydiği puma formayla aynı olur büyük ihtimalle

Yorum

• TSclubda calısan bayana sordum hazırlık maclarında giyinilen formalar yeni sezonda giyinilecek formalarmıs...

beyazı ıyı guzelde bordo forma hıc hosuma gıtmedı abı...

bu arada agustosun ılk haftasında satısa cıkacakmıs
                    İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi
                      TSclubda calısan bayana sordum hazırlık maclarında giyinilen formalar yeni sezonda giyinilecek formalarmıs...

bende orda bir adama sormuştum.hazırlık maçlarındaki forma olmayacak dediler bunların zaten dedikleri yaptıklarını uymuyo bekleyip görecez.ayrıca ağustosun 2. haftası satışa sunulacak die söylemişti adam.
                      Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• tsclubdakı calısanlar bıle yalan atmaya basladı
                        İnsan ol evlat!

Yorum

• Bence bu sene italya ya üretilen formalar çok güzeldi. fakat puma italya ya da aynı togo ya da aynı bursa ya da aynı tip forma üretiyor. inşallah eskisi gibi kırmızı lacivert forma üretmezler. ne derseniz deyin en kral formayı adidas üretiyor. örnek: dünya kupasındaki adidas kullanan takımlar
                          http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi
                            Benim önceden yaptığım formalar. İnşallah gerçek formalara buna benzer.

yahu sen bu formaları nasıl yaptın söylesene
                            http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi
                              TSclubda calısan bayana sordum hazırlık maclarında giyinilen formalar yeni sezonda giyinilecek formalarmıs...

Bordo formalar ile Beyaz formalar Tasarım olarak aynı olacak fakat kumaş değişik olacak oyle naylon kumaş gibi olmayacak
                              Mavi ve Çubuklu olacak ayrıca
                              Fakat bordo da altın yalzdı numaralar kullanılmayacak

Sarı antıpatik geldiğinden

Yorum

• İlk olarak CEMenche tarafından gönderildi
                                yahu sen bu formaları nasıl yaptın söylesene
                                Photoshopda yaptım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X