Yok mu tahmini fotolar koyabilecek kimse? Az çok belli oldu formalarımız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOy oy oy oy altın sarısı çok güzel olacak gibi
Yalnız formaların içinde muhakkak bordo ve mavi renk olacak dendiydi))
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlız altın sarısı demeleri bence daha açık bir sarı olacağından şüpheleniyorum. Bej rengine yakın bişey.birde şu çubuklu formamızdan yapabilirmisin?
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Tek kelimeyle rezalet...
forma otoritemizde kararını verdiğine göre kaldırın şu resmi (!)
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Tek kelimeyle rezalet...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet,hem daha da hoş olur bencebirde şu çubuklu formamızdan yapabilirmisin?
•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Harika ötesi şu forma çıksın direk alırım valla .
Yorum
-
İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma otoritemizde kararını verdiğine göre kaldırın şu resmi (!)Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum