Trabzonspor’un yeni sezonda ve Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarında giyeceği formalar göz kamaştıracak.Trabzonspor’un sponsoru Nike firması Bordo mavili ekipe yeni sezonda Altın Sarısı renkli forma üretti. Nike firması altın sarısı formanın yanı sıra Bordo mavili ekibe İtalyan devi İnter’in giydiği formaların aynı modelinden bordo mavi renkli olarak üretecek. Nike’nin Trabzonspor için ürettiği çubuklu formaların ana rengi mavi kenarları ise gölgeli bordo olacak.
Trabzonspor’un spor malzemesi sponsoru Nike ayrıca yeni sezon için altın sarısı, ve gölgeli bordo mavili formanın yanı sıra birde gri forma tasarladı.
Yeni sezon formaları İstanbul ve Trabzon’da düzenlenecek olan plansmanla tanıtılacak.
Değişik haberler. Altın sarısının tonu çok önemli. ALtın sarısı hakikaten altın gibi parlayacaksa çok büyük fiyasko olabilir yalnız. Beklemek lazım on gün kaldı. Heyecanlanmadım desem yalan olur şu haberlere.
Gold rengi doğru gri kısmı yanlış. Formalara herkes bayılacak
Oo afs abiden de doğrulama geldi. Evet gri rengin yanlış olması çok şaşılacak bir şey değil iki alternatif renk değil bir alternatif renkten bahsediliyordu zaten. Çubuklu, altın, beyaz bide hatırlayamadığım forma tipiyle 4.
afs abi formaları gördün mü bilmiyorum ama altın için bir önceki mesajımda belirttiğim şeyi çok merak ediyorum, parlaklık matlık konusu. BJK'nin gri formasına bakın mesela parlak kumaşta olduğu için çok kötü gözüküyordu, uzaylı forması gibi. Bu altın renge örnek verilebilecek bir forma var mı?
Bir de formaları zamanından önce kesinlikle medyaya sızdırmamaları lazım. Bu haber nasıl çıkmış mesela? İnşallah fotoları felan nette cirit atmaz. Adam gibi yapalım bu sene bu işi
En son My tarafından düzenlendi; 19.06.2011, 16:13.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yorum