Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• barça forması müthiş. 10 numara. nesini beğenmediniz anlamadım. barçaya yaptıkları formayı beğenmiyorsanız bizim formadan bir şey beklemeyin. dünyanın en iyi klübü biz değiliz onlar

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      barça forması müthiş. 10 numara. nesini beğenmediniz anlamadım. barçaya yaptıkları formayı beğenmiyorsanız bizim formadan bir şey beklemeyin. dünyanın en iyi klübü biz değiliz onlar
      Bu mantık çok kötü ben de bunu eleştiriyorum. Barcelona'ya yapılan formayı beğenmek zorundamıyız ya da Barcelona'nın forması çok güzel olmak zorunda mı mesela geçen seneki alternatif forması çok kötü bir formaydı. Şahsen bu seneki formalarını beğenmedim. Belki takımı sevmediğimden olabilir ama bir çok forma var o formalardan daha güzel olan..

Yorum

• Biz bu renklere aşığız arkadaş....
        kalın çubuk ince çubuk, parçalı, düz nasıl olursa olsun !
        BORDO-MAVİ olsun da nasıl olursa olsun....
        "Şehitler Unutulursa ölür"
        Unutma-Unutturma

Yorum

• bunu nasil buluyorsunuz

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunu nasil buluyorsunuz
            Arma hariç çok iyi buldum ben.

Yorum

bunu nasil buluyorsunuz
              arma da orjinal olursa guzel bence

Yorum

• Şu Nike'ın ilk çubuklu formamız gibi V yakalı bir çubuklumuz olsun, yakasının arkasında Trabzonspor yazıyordu o forma en orjinaliydi açık konuşusak. Bu seneki beyaz forma idare ederdi. Yoksa amblem var diye aldım bu seneki çubukluyu yakası falan atlet gibi.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• nike ın yaptığı yakalı forma var mı.

tişört vs giydiğim zaman yakaları kaldırmayı severim, hele formada eğer yakalıysa kesinlikle kalkar.

eric cantona tarzı yaşarım
                  Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu mantık çok kötü ben de bunu eleştiriyorum. Barcelona'ya yapılan formayı beğenmek zorundamıyız ya da Barcelona'nın forması çok güzel olmak zorunda mı mesela geçen seneki alternatif forması çok kötü bir formaydı. Şahsen bu seneki formalarını beğenmedim. Belki takımı sevmediğimden olabilir ama bir çok forma var o formalardan daha güzel olan..
                    usta beğenmek zorunda değilsin tabi. Zati güzellik çok göreceli. bunu beğenen de olur beğenmeyende. Şunu söylemek istedim. Dünyanın sayılı klüblerinden en son şampiyon barcaya yaptıkları forma bu. bundan daha iyisini beklememeliyiz. yapılacak olan formayı beğenende olur beğenmeyende ama barca kadar bize tolerans tanınması imkansız makul olanda bu zaten. Bizim çoğumuzun hoşuna gitcek bir forma diliyorum. beğenmeyenler gene olcak tabi.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nike ın yaptığı yakalı forma var mı.

tişört vs giydiğim zaman yakaları kaldırmayı severim, hele formada eğer yakalıysa kesinlikle kalkar.

eric cantona tarzı yaşarım
                      2 sene önce bize yapmıştı. parçalı forma yakalıydı

Yorum

bunu nasil buluyorsunuz

Kesinlikle muhteşem.Tabi herkes beğenmeyebilir.Zaten bu forma ancak yedek forma olabilir.Bu yılki gri forma yerine.Yoksa kesinlikle benim önceliğim değil.Benim şahsi önceliğim Aston Villa Arsenal tarzı forma ve 3 kalın çubuklu forma.

Ama mavinin alternatifi olarak bence harika.Tabi arma güzel olmak şartıyla.

Yorum

bunu nasil buluyorsunuz
                          Açıkçası formaya hayran kaldım diyebilirim. Renkler çok uyumlu ve güzel.

Biraz daha ileri gideyim, arma da gayet hoş...
                          En son Bahadır Şimşek tarafından düzenlendi; 19.06.2011, 12:43. Sebep: yanlış alıntı.
                          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

bunu nasil buluyorsunuz
                            Burada yapılan tek şey arma. Orijinal armamız müthiş, seninki kötü...

Forma zaten Nike'ın modeli. Neyi sormuşsun anlamadım...
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Trabzonspor’un yeni sezonda ve Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarında giyeceği formalar göz kamaştıracak.Trabzonspor’un sponsoru Nike firması Bordo mavili ekipe yeni sezonda Altın Sarısı renkli forma üretti. Nike firması altın sarısı formanın yanı sıra Bordo mavili ekibe İtalyan devi İnter’in giydiği formaların aynı modelinden bordo mavi renkli olarak üretecek. Nike’nin Trabzonspor için ürettiği çubuklu formaların ana rengi mavi kenarları ise gölgeli bordo olacak.
                              Trabzonspor’un spor malzemesi sponsoru Nike ayrıca yeni sezon için altın sarısı, ve gölgeli bordo mavili formanın yanı sıra birde gri forma tasarladı.
                              Yeni sezon formaları İstanbul ve Trabzon’da düzenlenecek olan plansmanla tanıtılacak.
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Altın sarısı forma nasıl olacak acaba tek renkmi olacak daha önce altın sarısı forma giyen takım oldumu barça bordo mavi üzerine numara renkleri altın sarısıydı çok güzel duruyor bordo mavi üzerine ama tek renk olursa nasıl olacak ayrıca gri formamızda parlak gri olsa süper olur juventusun giydiği griden
                                En son Rockwaryum tarafından düzenlendi; 19.06.2011, 13:53.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X