Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yukarda Mehmet abi ve Ali Fuat abinin yazdıkları bir yerde gerçekler ama biz barcelona manu arsenal standartı istemedik ki...verilen örnekler bu yılın şampiyonlar finali oynamış iki takımı ki zaten kimse kendini onlarla bir tutmuyor bede vereceğim bi kaç örnek...

psv ,paris sg,spartak moskova,werder bremen,zenit,crystal palace,eskişehir,ibb ...

şimdi geçen yıl ligdeki 3 kupanın 2 sini almış bir takım bu yıl tartışmasız ligin en iyi takımı olan bizler...bizim ligimiz hollanda liginden yukarda bir lig rusya liginden de üst seviyede ki yukardaki takımlar bu liglerde kaçıncı olmuşlar son 5 senede ne yapmışlar onlara bakalım...biz kiminle eş tutuluyoruz forma olarak crystal palace...

psv sadece forma olarak değil nike ürünleri olarak oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip ki bence barcelona manudan daha çok özen gösteriliyor formalarına aynı şekilde paris saint germain... şimdi bu adamlara çıkıp diyor mu kimse sen kimsinde barcelona manu kadar özen bekliyorsun...spartak moskova ne yapmış her yıl özel formalar giyiyorlar buraya zenit falan yazmadım yada werder bremen i de yazmadım hadi onlar başarılı olan takımlar...

tek tek forma resimleri koyup sayfayı işgal etmek istemedim zaten arka sayfalarda hepsinin formaları var...bu yıla kadar hep destek oldum hep istikrar dedim ama şimdi çıkıp biz kimizde o formaları istiyoruz denildiği zaman katılmam mümkün değil...

hep ilerleme var dedik gün geçtikçe düzeliyor dedik ama bu yıl formalarımız tamamen bize özel denilip çıkan formalara bak bu katalog da var ama bu renklerde yok o yüzden bize özel demek kendimizi kandırmaktan başka bişey değil...sonrasında gelen formalarımızın birini eskişehir ikinci ligde giydi sonraki sezon biz giydik giresunspor ikinci ligde giydi sonrasında biz giydik...bu kadarına itiraz etmeyelim mi...

elimde 97 yada 98 yılının puma forması var forma üzerinde tek bir baskı yok tamamiyle özel forma...campell ın olduğu sezonki forma...puma formalarını hiç beğenmem ama o zaman ne yaptık ki bize özel formalar yapıldı...

3 sene sonunda burdaki herkesin hakkıdır özel forma istemek...bunda suç yönetimindir yada nike ındır bilmem ama biz özel forma isteyince hayal aleminde yaşamayın demek yanlış...

senin belirttiğin bütün takımların formalarını buradaki (Almanya) spor mağazalarından temin edebiliyorsun!!! neden??? çünkü satılıyor!!!
    bizim formamızı mesela Türkiye'de her NIKE mağazasında bulamıyorsun bile!!! Yani satış önemli, satamadığı ürünü neden üretsin ki NIKE???

Ayrıca bir taraftar, tuttuğu (hastası olduğu) takımın formasını neden alır??? iyi dizayn edilmiş, renk tonları tutmuş, özel olduğu için mi??? HAYIR
    ben formayı hastası olduğum TRABZONSPOR'a destek olabilmek için alıyorum!!!
    Her zaman belirttiğim gibi TS logosu olan her forma ÖZEL ve GÜZEL'dir!!!
    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• lescon mu hahahaha isterseniz lig diye bı pazar malı var onla anlasalım
      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        lescon mu hahahaha isterseniz lig diye bı pazar malı var onla anlasalım

sevilla'nın formalarını da joma yapıyor. bu kadar abartmayın. ha buradan lescon istediğim filan düşünlmesin ama şu hastalığı bırakın lütfen.

lotto'yu, kapp'yı kim biliyordu? italyan takımları kendi markalarını desteklemek adına giymeselerdi...! gs, fb, bjk, ts lescon giyse idi lescon da bir lotto, bir kappa olabilirdi.

yani biz sevilla'dan daha büyük bir kulüp müyüz? vay efendim trabzonspor nasıl lescon giyermiş avrupa'da. önce bir kalalım da cl ye ondan sonra.
        En son UğuR tarafından düzenlendi; 17.06.2011, 12:48.

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sevilla'nın formalarını da joma yapıyor. bu kadar abartmayın. ha buradan lescon istediğim filan düşünlmesin ama şu hastalığı bırakın lütfen.

lotto'yu, kapp'yı kim biliyordu? italyan takımları kendi markalarını desteklemek adına giymeselerdi...! gs, fb, bjk, ts lescon giyse idi lescon da bir lotto, bir kappa olabilirdi.

yani biz sevilla'dan daha büyük bir kulüp müyüz? vay efendim trabzonspor nasıl lescon giyermiş avrupa'da. önce bir kalalım da cl ye ondan sonra.
          Çoğu renktaşıma şimdi bunu anlatmak kendi adıma zor ve yorucu olur sağolasın sen işi üstlenmişin
          Şimdi ben de Lescon desem ti ye almalar kafa bulmalar kırala gider ama dünyanın en büyük kulübü de olsam ben oluyum takımıma yerli üründen başkasını giydirmem,ne bu marka takıntısı arkadaş,adam bizim perşembe pazarındaki mallar gibi çizgili bir Fransa forması yapmış vay efendim bu filanın tasarımıymış olmazmış böyle bişineticede bir kumaş,kumaşın ana vatanlarından birisi de Türkiye.Ama düzen böyle gelmiş böyle gidiyor,ne desek boş

Bak mesela ben yeni formaların çıkmasını bekliyorum,niye eskiler ucuzlasında eşimi dostumu Bordo-Mavi yapıyım diye,çok kıymetli eşi benzeri olmayan sevgili Nike olsun Adidas olsun 85 artı isim 95 Tl ben 1 alırım ilinciyi almam,yerli bir markam olsa en fazla 50 Tl olur valla billaha bugün 4 tane alırım,neyse konu uzar gider,selametle.
          En son Mustafa Yüksek tarafından düzenlendi; 17.06.2011, 12:52.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• arkadaşlara bende katılıyorum yerli markalar
            bizler için iyi tasarımlar
            ve iyi formalar yapabilir.
            bizden bir çok arkadaşın forma tasarımını buralarda görebiliyoruz.
            demek ki bu işi bizlerde yapabilriz.
            BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlara bende katılıyorum yerli markalar
              Zaten Soruniyi tasarım yapamamalarında olmasın

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlara bende katılıyorum yerli markalar
                Zekeriyam gardaşım,
                2 sıkıntımız var benim nacizane tespitim.
                1-Şaşırdık arkadaş,ne oldum delisi olduk,hiç bir şeyi beğenmiyoruz,adam benim gibi ekmeği zor buluyor,1 saatlik yol için bilet alacak araba lüks mü diyor,markası ney diyor,konforlumu diyor.Ya bir kıtlık ya bir savaş çıksa da milletin aklı başına bir gelse moduna giriyorum bazen.
                2-Ülke olarak üretmiyoruz,çalışmıyoruz.Polisin belindeki tabancaya bakar imrenirdim gavur ne güzel yapmış helal olsun demekki biz yapamıyoruz derdim.Halbuki demir arkadaş ya demir iyi işçilik,çalışma ve üretme isteği ile bakın dünyanın en iyi tabancasını Türkler üretmeye başladı.
                Forma da öyle,başka yerlere çekmeyin ama kumaş bu arkadaş yaa onlarda öve öve bitiremediğim özellikler bizim yerli kumaşlarda uygulamak atomu parçalamak kadar mı zor,nedir yani.Uzağa gitme forma işini ver a f s can'a tasarımını yapsın kumaş işinide ayarlar Nike dan aşağı kalırsa iyi demeyin bana

Sabah sabah coştum başlığın anlamından uzaklaştıysam affola,ama sadece forma değil de genel anlamda bu marka takıntımız dışarıya bağımlı hallerimiz beni coşturdu galiba,başlık ahalisi idare etsin bakalım.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• yerli markalara tabiiki destek olunmalı fakat yerli markalar bugün nike kadar rahat forma hazırlayabilecek mi?

nike ürünlerinde,adidas ürünlerinde teknolojinini kullanıldığı çeşitli alternatifler mevcut oluyor, birisi drifit diyor, diğeri climalate mi ne diyor...

zannediyorsam bunlar gerçekten olumlu yansıyor futbolcuya, yerli firmalar bu özellikte,kalitede forma oluşturabiliyorsa, tabii ki yerli desteklenmeli.

işin birde gelir kısmı var. nike dan kazandığımız gelir ile yerli firmadan kazandığımız gelir bir olur mu? bunlar düşünülmüştür mutlaka.
                  Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yerli markalara tabiiki destek olunmalı fakat yerli markalar bugün nike kadar rahat forma hazırlayabilecek mi?

nike ürünlerinde,adidas ürünlerinde teknolojinini kullanıldığı çeşitli alternatifler mevcut oluyor, birisi drifit diyor, diğeri climalate mi ne diyor...

zannediyorsam bunlar gerçekten olumlu yansıyor futbolcuya, yerli firmalar bu özellikte,kalitede forma oluşturabiliyorsa, tabii ki yerli desteklenmeli.

işin birde gelir kısmı var. nike dan kazandığımız gelir ile yerli firmadan kazandığımız gelir bir olur mu? bunlar düşünülmüştür mutlaka.
                    Burak, Nike ile çalışıp taraftara çok paraya satılan ürünün kulübe çok para kazandırdığını zannetmiyorum,atıyorum 70 e alıp 85 e satıyor diyelim,yerliyi de 20 ye al 40 a sat gibi,yada bilmediğim konu öğrenip yorum yapmak lazım.
                    Ama benim zaten isyan ettiğm mesele,o dediğin dirifit di cilimali idi bunlar valla yapılmayacak şeyler değil,hem çok fazla abartılıyor yok abartılımyorsa bile ulaşılmayacak teknolojiler değiller.Bu ülkenin bir forma kalitesini yakalayamayacak olmasına ben inanmıyorum.
                    Burda çok önemli nokta,ben Nike veya diğerlerinden çok onlara rakip çıkarmayan ülkem esnafınadır kızgınlığım,alışmız yatmaya,elin sırtından tüfenk atmaya ne gerek var canım iyi mal üretip,iyi mal satmaya,nasıl olsa Nike var.
                    En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 17.06.2011, 09:10.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burak, Nike ile çalışıp taraftara çok paraya satılan ürünün kulübe çok para kazandırdığını zannetmiyorum,atıyorum 70 e alıp 85 e satıyor diyelim,yerliyi de 20 ye al 40 a sat gibi,yada bilmediğim konu öğrenip yorum yapmak lazım.
                      Ama benim zaten isyan ettiğm mesele,o dediğin dirifit di cilimali idi bunlar valla yapılmayacak şeyler değil,hem çok fazla abartılıyor yok abartılımyorsa bile ulaşılmayacak teknolojiler değiller.Bu ülkenin bir forma kalitesini yakalayamayacak olmasına ben inanmıyorum.
                      Burda çok önemli nokta,ben Nike veya diğerlerinden çok onlara rakip çıkarmayan ülkem esnafınadır kızgınlığım,alışmız yatmaya,elin sırtından tüfenk atmaya ne gerek var canım iyi mal üretip,iyi mal satmaya,nasıl olsa Nike var.
                      kardeşim yanlışın var katolok formaları 15 liraya satıyor nike boş formayı
                      külübe dahada ucuz veriliyordur nike reklamıda formada oluyor tabiki
                      nasıl bakarsan öyle görürsün
                      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu kendi markalarımızı itin götüne sokup kendimizi yerin dibine sokma anlayışımızı birakasak diyorum.

Bunun markayı yerin dibine sokmakla alakası yok. Şu açıdan bakmak gerek. Şu an Nike Trabzonspor'un "sponsoru". Ne söylersen söyle Lescon bu işi üstlendiğinde her şey günlük güneşlik olmayacak, aksine daha da vahim bir duruma gelecek. Sevilla örneği önemli lakin Joma dediğin marka hatırı sayılır bir para ile bu işi yapıyor. O hatırı sayılır parayı Lescon, Trabzonspor'a veremez.

Nike ile Trabzonspor birbirini tamamlıyor, tamamlamalı. Şöyle ki Trabzonspor Nike markasını "kullanacak", Nike da zamanı gelince Trabzonspor'u kullanacak. Markaların sponsor olma mantığı budur.

Ayrıca o markanın Türkçe bir isim ile bu sektöre girmesini isterdim.
                        En son OnurKul tarafından düzenlendi; 17.06.2011, 11:56.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• nike nike nike dediniz durdunuz. 3 senedir öle böle az kaldı ha cıktı ha cıkacak dediniz özel forma dediniz hep fos.sürekli başka takımlara cıkan formaları gösterip durdunuz.bizden bişeyler taşıyan formalar gelecek dediniz olmadı sonra bahane olarak ne başarımız varki denildi ama bu işin başarıyla falan alakası olmadığının ortaya cıktığı bazı örnekler oldu onları görmezden geldiniz. hala daha nike çuval yapsa gider alırız zihniyeti var. bende şöle diyorum trabzonspor formasını giysport yapsın gene gider alırım sorun o değil 3 senedir burada nike öle nike böle diye yazanlar var ,görmüyormusunuz gelişmeleri falan diyenler var neymiş renklerimiz tutuyormuş.
                          adamlar nike ile ilk sezonlarında değişik değişik modeller giyiyorlar biz 3 senedir beyazlı lacivertli forma giyiyoruz zor yani lacivert yerine mavili koydurtmak.
                          ama övünebiliriz nike bizim sponsorumuz, sabredin az kaldı !

Yorum

• Gs'nin formaları bize nazaran çok daha geç çıkacakmış..Bu durum acaba gs'nin ilk senesi olduğundan dolayı mı yoksa onlara daha özel ürünler mi çıkaracaklar..Kafamda bu konuda soru işaretleri var...

Yorum

• 'Lescon' bayağı yerli işiymiş.. Yerliye destek..

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi bilmiyorum ya, ya bizim bilmediğimiz çok şey var yada senin esnafa kızgınlığın sonuna kadar haklı, tek bildiğim lescona(örnek verdim) taraftar memnun olmaz
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X