Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ürün açıklamasında bordo diyor o yüzden bu renklere aldanmayın derim

Bu da beyaz diye geçiyor

Yeni sezon ürünleri görünmeye başladı fakat çekimler ve sunum yine çok kötü.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu uygulama daha doğru ve güzel bir uygulama idi:

Futbolcularımız en gözde mankenlere taş çıkartır. Formaların Onur ve Burak üzerindeki görüntüleri daha çekici gelecektir insanlara.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu uygulama daha doğru ve güzel bir uygulama idi:

Futbolcularımız en gözde mankenlere taş çıkartır. Formaların Onur ve Burak üzerindeki görüntüleri daha çekici gelecektir insanlara.
        bu ürünler çok kötü
        ya da öyle gözüküyor

bana kalırsa kulüpte hiç bir şey profesyonelce yapılmıyor ve bu verilen ürünler sadece iyi yapılmayan işlerin bize yansıyan kısmı

emin olun bu ürünleri çok daha uygun şekilde ve güzel biçimde bir firmaya yaptırmak işten bile değildi.

fakat yine o karanlık zihniyet geldi ve kötü ürünler kimsenin almayacağı ürünler ortaya çıktı

şunu açıkça iddaa edebilirim ki
        bu kulübün ts club işinin başına ben gelsem bile, satışları 2-3 kat arttırırım

adamlar o kadar işi bilmiyorlar ki bir moda tasarımcısı bile tutmamışlar.
        ya da tutumuşlar parasını az vermişler adam sinirlenmiş bu ürünleri ortaya koymuş

şimdi bu ürünlerin allah bilir kumaşıda iyidir ve pahalıdır
        görünümü iyi olmayan kumaşı ben ne edeyim

hadi şu en baştaki kadın giyim ürünlerine bir şey demiyorum,pek anlamam o işlerden ama şu yukarıda ki erkek t-shirtleri pazardaki malların tasarımının yanına bile yanaşamaz

bir kere politika yanlış
        adamlar gençlere yönelik t-shirt bile çıkaramıyor
        bu kadar güzel ve değişik renkler nasıl bu kadar kötü kullanılırın bir örneği

gelelim tanıtım işine
        adam daha formayı üretmeyi bilmiyor değil tanıtım yapsın

bu kafayla ne forma satabilirsin ne ürün...
        kimse almaz bu ürünleri
        rekabet anlayışından yoksun,pazarlama bilmeyen,modellemeye görünüşe dikkatetmeyen zihniyet....
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama bu ürünlerle hayal kırıklığına uğradım!
          T-shirtler olmamış yani baskılı falan olsa bari Ts club yazısı ve Ts amblemi
          ve fiyatları da fazla.

İnşallah formalarımız beklentilerimizi karşılar.
          TRABZONSPOR

Yorum

• Ürünlerin dandik olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Zevksiz çalışmalar bunlara onay vereni tebrik etmek isterdim nasıl bu kadar başarılı diye.

Yorum

• 61 numara belirsizliği sürüyor

Trabzonspor'da yeni sezonda 61 numaralı formayı kimin giyeceği konusunda belirsizlik sürüyor.

61 numaralı formaya en yakın ismin Burak Yılmaz olduğu öğrenilirken, kaptanlık için ise Tolga Zengin ve Serkan Balcı'nın isimleri ön plana çıkıyor. Yeni sezon formalarının ise 1 – 2 hafta içerisinde tanıtılacağı öğrenildi.

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=85385

Haber61 in haberine göre formalarımız 1-2 hafta içerisinde tanıtılacakmış

Yorum

• Sanki acemi tasarımcıya yaptırılmış berbat acemi ürünler yazık bunlara verilecek paray.Hele bayan tişörtleri 33 yaşında o berbat tişörtlerimi giymemi bekliyor klüp yazık.
                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• 61 numara belirsizliği sürüyor

Trabzonspor'da yeni sezonda 61 numaralı formayı kimin giyeceği konusunda belirsizlik sürüyor.

61 numaralı formaya en yakın ismin Burak Yılmaz olduğu öğrenilirken, kaptanlık için ise Tolga Zengin ve Serkan Balcı'nın isimleri ön plana çıkıyor. Yeni sezon formalarının ise 1 – 2 hafta içerisinde tanıtılacağı öğrenildi.

Yorum

• İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    61 numara belirsizliği sürüyor

Anlaşılan en geç 3 haftaya tanıtırlar formaları.
                    Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• Yeni cikan ürünler cok kötü...

Daha sade birseyler olmali...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Geçen sene Trabzon'da Bize Her Yer Tabzon t shritleri almıştım, hem daha ucuz hem de daha güzel!!!
                        koskoca Ts club bunları mı yapmış? Siteye koyulan resimler alma isteği uyandırmıyor, görüntü kalitesi de sıfır...
                        Sadece eleştirmek için yazmıyorum bunları, bir şeyler almaya gidince forma dışında alınabilecek kaliteli ürünler görmek istiyoruz çok mu?
                        TRABZONSPOR

Yorum

• bana 500 600 lira maaş versinler ben daha iyisini yaparım. Hem okulunu okuyorum bu işin, üstelik tecrübem de var. Valla okuyorsa yöneticilerden birisi kovun kim yapıyorsa bunları.

Yorum

• Şimdi salatasarayın formalarının netleştiğini, katalogdan giyineceğini felan düşünüyoruzda eğer yeni formaları o fotoğraflardaki gibi AUTHANTİC etiketli olurlarsa formalarını çuvaldan bile yapsalar bize 5 yıl fark atmışlar demektir.Bunun üzerine bize ağızıyla kuş tutan forma dahi yapsalar AUTHANTİC etiketsiz olurlarsa kesinlikle "bize özel forma" niteliği ta şı ma ya cak lar! Nike ile 3+2 yıl olan kontratın 3 yılı bitti 2 yıl opsiyonu devreye sokuldu.eğer opsiyona yeni şartlar eklenmemişse formalarda bir değişiklik olmayacaktır ve bu yıl formalara verilen önem ne kadarsa gelecek nyılda okadar olacaktır.AFS abi senin yorumlarını bekliyorum...

Yorum

• Twitterde Zokora'nın numarasını tahmin eden arkadaşa kulüp yazmış: "...Yeni sezon forması hediye edeceğiz." diye. Bakalım, kazanan eline geçince hemen resmini çekip yollayacak.
                              7

Yorum

• Galatasarayın parçalı formasına bakarak bizim bu seneki parçalı formamızı görebilirsiniz bence aynısını bizede yapacaklar.
                                - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X