Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bordo mavi renkler cok yakista ya bizim Zokora'ya Seneye #15 MAESTRO formasi sart oldu

Yorum

• Neyi fark ettim biliyormusunuz ?? Seneye Formamizda TÜrk bayragi olmayacak. Sampiyonluk Stresinde bunu hic düsünmemistim ama ne Kupayi aldik nede Ligi ve böylece seneye yine türk bayraksiz olacak formalar
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TRABZON SPOR değil.... TRABZONSPOR :P
        t @Selim_Turan

Yorum

• Zokora'nın formasında Caprice Gold reklamı yok.Sözleşme bittimi yoksa bilgisi olan varmı ?
          Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• Trabzonspor10,

Link de koyar mısın o kadar baktım bulamadım bir türlü.
            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor10,

Link de koyar mısın o kadar baktım bulamadım bir türlü.
              bulamasin ben yaptim onu

Yorum

• caprice gold ile sözleşmemiz 1 yıllıktı, bitti.

Yorum

bulamasin ben yaptim onu
                  Allah iyiliğini versin
                  - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    caprice gold ile sözleşmemiz 1 yıllıktı, bitti.
                    Forma böyle daha güzel oldu.Zaten logoyu transparansız kullanıyorlardı.
                    Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• Yorum

Ulan gerçek değilmiş ya. Ne karizma olmuş diyecektim üstte gördüm

Yorum

• Bilgi kirliliği almış başını gidiyor. Biz kendi kaynaklarımız dışında aldığımız duyumları yazmıyoruz buraya. Kirlilikten arındırmaya çalışıy...

Duyumlar gs formasıyla alakalı. Son duyumları görselleştirmişler, hepsi katalog ürünü gibi gözüküyor şu an itibarıyle.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://galatasarayformalari.blogspot...formalari.html

Duyumlar gs formasıyla alakalı. Son duyumları görselleştirmişler, hepsi katalog ürünü gibi gözüküyor şu an itibarıyle.
                            Katalog ürünü gibi duruyor. Ancak daha ilginç olan bir şey var. Kimse katalog ürünü giyiyoruz diye ağlamamış.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              buyursunlar:

TS 14 kollar beyaz:
                              eyvallah....fena değilmiş
                              Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Katalog ürünü gibi duruyor. Ancak daha ilginç olan bir şey var. Kimse katalog ürünü giyiyoruz diye ağlamamış.
                                bunlar katalog ürünleri degil, heleki siyah forma. özele benziyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X