Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İşin sunumu çok önemli umarım yeni sitemizde formaların farklı açılardan çekilmiş fotoğraflarını görebiliriz. Çekimleri profesyonel birilerinin yapması şartıyla tabii. Her sezon federasyona saçma sapan cezalar ödeyeceğine şu işe adam akıllı yatırım yapılsa kulüp daha çok kazanacak.

Büyük düşünün, büyük.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kupa bizim olacak.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 19.05.2011, 17:47.

Yorum

• Biz Barça gibi bir kulüp olsak, Nike bize bu formaları yaptım dese, Nike çalışanarının 7 sülalesinin hal hatrını sorardık..
          Ne biçim forma yapmışlar
          En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 19.05.2011, 19:40.
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Barca'nın deplasman forması gibi bir formamız olsa keşke. Bence çok sade, çok güzel. Çubuklu ise feci, çok kötü olmuş hiç gitmemiş. A. Madride daha güzel uymuş mesela o forma. Bu seneki kaleci formaları da rezaletti bence. Nerden kaptılarsa şu şimşek formunu. Portonun kalecisinin giydiği mesela. Bizde de olan şu yuvarlakların bi adı vardı polka noktaları mıydı neydi tam hatırlamıyorum, o da başarılı değil. Bu sene güzel şeyler bekliyorum kaleci formalarına.

Yorum

• Buradaki çoğu kişi bilmiyor galiba ama Barcelona formalarındaki armalar son 5 yıldır yapıştırma tekniği kullanılarak hazırlanıyor. Bende 2007 yılının orjinal forması var, ama o kadar kaliteli bir yapıştırma işlemi yapmışlar ki forma belki 30 kere yıkanmıştır ama arması hala aynı şekilde duruyor. Ayrıca Barcelonanın armasının yapıldığı malzeme de çok kaliteli. Eğer biz de öyle bir arma yapıp yapıştırmayı da o şekilde yaparsak tüm kötü eleştirileri rafa kaldırmış oluruz...
              En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 20.05.2011, 11:30.
              Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• Benim bugüne kadar hiç bir formamın arması çıkmadı nedense. 100 derecede mi yıkıyorsunuz formaları, napıyorsunuz
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim bugüne kadar hiç bir formamın arması çıkmadı nedense. 100 derecede mi yıkıyorsunuz formaları, napıyorsunuz

dostum hiç sorma bende gecen senenin parçalı cubuklu ve turuncu bu senenin cubuklusu var hiç biri sökülmedi
                  ama liverpol maçı faciasını unutmamak lazım
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kupa bizim olacak.
                    ne kupası abi süt kupası mı,
                    ciks ile erdal abi derdi şampiyon olacağız olacağız diye,
                    onlar demez oldu şimdi sen diyorsun
                    inandığından mı,
                    başka bi kupa mı var bildiğin,
                    en iyi forma kupası felan

bu arada dünya üzerindeki en iyi çubuklu forma modeli
                    porto nun çubuklu modeli...
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• barcelonanin formalari sanirim katalogdan degil özel forma. atheltico madrid de aynisini giyecek

Yorum

• Arma konusunda büyük konuşmak istemiyorum ama İlk çıkan parçalı formamız önünde kocaman avea yazıyor ne arması ne reklamı nede bişeyi söküldü. Anneme sıkı sıkı tembih ettim 30 dereceden fazla sıcaklıkta yıkamıyor birde uzun yıkama yapmıyor yıkarken tersten yıkatıyor falan "Annem benden daha çok dikkat ediyor gerçi " isim numara hiç biri sökülmedi nazar değmesin.

Birazda o işe bakıyor bence armaların sökülmesi falan. inşallah başıma gelmez.
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• bende barca formalari neden bu kadar cirkin diyordum.. pet siseden yapilan forma anca o kadar olur..

hem adamlar benim petimden forma yapcak, hemde ben geri almak icin onu para ödeyecegim.. yok yaa.. adam gibi forma yapsinlar

Yorum

• Şöyle 100 tane falan pet şişe götürek bize de bir forma verirler mi acaba ?

Yorum

• Barcelona'ya yapılmış gelmiş geçmiş en berbat forma ...
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Barcelona'nın 2010-2011 sezonunda giydiği forma tarihinde giydiği en güzel formalardan biriydi.

Yeni formaları da gayet güzel.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X