Ali Fuat abi formalar kaç gün içinde tanıtılır?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi formalar kaç gün içinde tanıtılır?
Geçen sene hangi tarihteydi forma tanıtımı hatırlamıyorum ama o tarihi geçmeyeceğini söyleyebilirim.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtım için sürpriz bir hazırlık vardı. Ama liglerin bitmesini beklerler sanırım. Tanıtımda futbolcular da olacaksa şu atmosfer içinde onları tanıtımda kullanmak olmaz. İnşallah şampiyonluk ve formamızdaki Türk Bayrağı ile yapılır forma tanıtımımız.
Geçen sene hangi tarihteydi forma tanıtımı hatırlamıyorum ama o tarihi geçmeyeceğini söyleyebilirim.
Ali Fuat abi sabırsızlıkla bekliyoruz o günü heyecanlıyızForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
barcelonada yapıştırma modası vay be bunlarıda mı görecektikgelelim formalara açıkçası ben beğenmedim barcelonanın formalarını, çubuklu forma hele bence çok hoş durmamış, burda genellikle barcelonanın formalarını her zaman ki gibi beğenmiş ama eminim aynı formaların üstüne ts logosu koyun bi çok kişi isyan eder....
En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 18.05.2011, 19:07.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Bugün daha iyi anladım ki formalar amatör resimler'de daha kötü görünüyor.Bugüne kadar gördüğümüz olan amatör çekim Barcelona forması ile tanıtılan formalar arasında dağlar kadar fark varmış gibi duruyor.Bence biz ne kadar iyi tanıtım yaparsak o kadar çok forma satarız.Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.
Johan Cruyff
Yorum
-
Ben Barcelona'nın iki formasınıda beğenmedim açıkçası.
İnce çubuklu pek uymamış Barça'ya.Daha doğrusu koyu mavi renk ince çubukluya gitmiyor bence.
Siyah forma ise çok saf.Araya bordo mavi renkler katılabilirdi.Mesela bizim beyaz formamızı da pek sevmem çok saf olduğundan.''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonsporumuzun yeni sezon formalarımızın geçen sezonkinden daha kalın çubuklu olacağını tahmin ediyorum.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
-
-
Barcelona 11/12 Home Soccer Jersey
$79.99
Armalar ve fiyat farkları sizin de dikkatinizi çekmiştir.
Yorum
-
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama ben gene de paylaşayım. Hürriyet.com.tr de yayımlanan bir haber Barcelona formaları hakkında,
Bu formada 13 pet şişe var
Nike’ın bugüne dek tasarladığı en çevreci forma olan yeni Barcelona forması, tarihi unsurların yanı sıra takım vizyonundan da izler taşıyor.
Nike bu yeni tasarımlarla 100 milyon plastik su şişesini katı atık sahalarına atılmaktan kurtarıyor. Her bir formada yaklaşık on üç adet geri dönüştürülmüş plastik su şişesi kullanıldı. Yeni üretim süreci geleneksel polyester üretimine kıyasla enerji tüketimini %30’a kadar azaltıyor ve yaklaşık 100 milyon plastik su şişesini katı atık sahalarına atılmaktan kurtarıyor.
İnşallah bizim yeni sezon formalarımız herkesin beğenisini kazanan forma tasarımları olur. Tanıtım da çok önemli.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum