Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupa'daçogu takim idmanda asil renklerinin çesitli tonlarinda yapilmis ürünleri giyiyorlar... Idman ürünlerinin bu sekilde olmasi gayet normal... Koyu mavi tonlarda yanilmiyorsam kappa da yapmisti idman ürünleri...

Formalar asil rengimiz olan açik mavi koyu bordoseklinde olacaktir herhalde... Aksini düsünmek dahi istemiyoruz...
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• bende Renkler konusunda dogru olani yapacaklarini düsünüyorum
      fakat böyle eli kolu bagli durmayalim
      Puma türkiyenin telefonunu bulacak olan varsa bi zahmet buraya eklesin bir ufaktan uyaralim
      sonuçta bu ürünleri alacak olan biziz adam gibi mavi ve bordo üretmeyeceklerse hiç almam o formalari satamazlar kalirlar sap gibi
      Telefon bekliyorum

Yorum

• idmanda kullanilan formalar bence güzel görünüyo..umarim formalarda güzel olurrr...
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• neyse ben arastirdim buldum
          Puma Türkiye
          Nazif Kaygisiz Takim Sporlari Müdürü
          Telefon 0212 875 64 61

Kendisi yerinde yoktu görüsemedik
          bu kisiyi arayip ben yarindan itibaren renk ve ürünlerle ilgili olarak olmasi muhtemel sikintilarimizi ve beklentilerimizi dile getirmeyi planliyorum
          eger benden önce arayip görüsmek isteyen olursa dedigim konularda görüslerimizi iletirseler sevinirim
          yarinki görüsmemizden sonra buradan bilgi veririm
          formalar konusunda en büyük alici biz olacagimiz için belli taleplerimizi (kisisel talepler degil renk ve desen talepleri) dile getiricem
          mümkünse yeni ürünlerin tasarimlarini dah önceden bizlerle paylasmasini rica edicem bizimde görüslerimizi almasini siteyecem
          bakalim müsteri nin gücüne nasil bakiyor puma [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• evet.. güzel bir bakis

artik kanitlandi puma oldugu ama insan bir açiklama yapar.
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Neyse ben biraz önce aldigim bir bilgiyide paylasayim
              Ticari olayina girmeyecegim

Formalar için renkler klub tarafindan verilmis
              Renkler geçen sene kullanilan renkler Koyu Bordo açik mavi
              biraz önce kodlarini yukarida vermis oldugum renkler
              Tasarimlar içinde biri Çubuklu klasik formamizin bir benzeri olmak üzere Profesyönel yönetim tarafindan seçilen 3 çesit forma
              bunlar içinde turuncu yok imis Büyük ihtimalle 3.renk olarak beyaz renk kullanilacak
              Forma tasarimlarinda renk karmasasi olmayacak tamamen verilen renkler kullanilacak hatta antreman formalarinin ilk partisinin yan çizgileri tamamiyle istedigimiz renk kodlarina göre yapilmistir diyerek memnuniyetlerinide dile getirdiler

Hayirlisi olsun diyorum
              bizde temmuz ayinin ortalarinda kavusuruz ürünlere

Yorum

• formanin belirli yerlerinde maviler var formadaki mavilerde onlar olur heralde . bu antrenman lar için üretildiginden öyle laciverte dönük rengi . bence süpelenmeye gerek yok.

bordo hakkinda bi fikrim yok . hocalardaki renk olursa iyi olmaz ama sanmam öyle olacagini

Yorum

• İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

yildizlar sattilar renkleri degistiriyo olmasilar yeri renklerimiz.
                  <BLOCKQUOTE dir=ltr style="MARGIN-RIGHT: 0px">

kirmizi - lacivert</BLOCKQUOTE>
                  düsüncesi bile igrenç midem bulandi.

o kirmizi t-shirtler pumanin kendisinindir kesin bizim için yapmamislardir onlari

ama digerleri gzl ins. formalarda gzl olur

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                    Avrupa'daçogu takim idmanda asil renklerinin çesitli tonlarinda yapilmis ürünleri giyiyorlar... Idman ürünlerinin bu sekilde olmasi gayet normal... Koyu mavi tonlarda yanilmiyorsam kappa da yapmisti idman ürünleri...

Formalar asil rengimiz olan açik mavi koyu bordoseklinde olacaktir herhalde... Aksini düsünmek dahi istemiyoruz...

Kappa</span>'nin Avrupa Kupasi maçlari için olan esofmanlari lacivertti. Ayrica bir çok ürünü vardi farkli farkli renklerde. Futbolcularimizin, teknik heyetimizin sirtinda hep gördük bunlari. Ayni sekilde lacivert renk Ts Club</span>' larda da kullanildi. Idman esofmanlari lacivertti mesela. Bunlarda kafaya takilmayan lacivertin simdi Puma</span>'da kafaya takilmasina anlam veremedim dersem yalan olmaz yani [img]smileys/smiley9.gif[/img]

Ayrica resimlerden görünen mavinin tonaji ''bence'' gayet iyi. Sanirim renk konusunda bir sorun yasamayacagiz. Üstelik gayette kaliteli görünüyorlar [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi
                      İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                      Avrupa'daçogu takim idmanda asil renklerinin çesitli tonlarinda yapilmis ürünleri giyiyorlar... Idman ürünlerinin bu sekilde olmasi gayet normal... Koyu mavi tonlarda yanilmiyorsam kappa da yapmisti idman ürünleri...

Kappa'nin Avrupa Kupasi maçlari için olan esofmanlari lacivertti. Ayrica bir çok ürünü vardi farkli farkli renklerde. Futbolcularimizin, teknik heyetimizin sirtinda hep gördük bunlari. Ayni sekilde lacivert renk Ts Club' larda da kullanildi. Idman esofmanlari lacivertti mesela. Bunlarda kafaya takilmayan lacivertin simdi Puma'da kafaya takilmasina anlam veremedim dersem yalan olmaz yani [img]smileys/smiley9.gif[/img]

Ayrica resimlerden görünen mavinin tonaji ''bence'' gayet iyi. Sanirim renk konusunda bir sorun yasamayacagiz. Üstelik gayette kaliteli görünüyorlar [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Her iki görüse katilmakla birlikte biraz moral buldumu sölemek istiyorum yeni ürünlerin ilk partisi hosuma gittti bakalim diger esofman ve formalara filan özellikle polar ve yagmurluk bekliyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
                        Tasarimlar içinde biri Çubuklu klasik formamizin bir benzeri olmak üzere Profesyönel yönetim tarafindan seçilen 3 çesit forma

Çubuklu bu 3 çesit içine dahil mi? Birde taraftar formasi uygulamasi devam edecek mi? Bu konuda sorun oldu mu, Puma yetkililerine.

Vermis oldugun bilgiler için de ayrica tesekkür ederim. Çubuklu olmazsa olmazdi...

Yorum

• çubuklu olmadan tabiki olmaz.Antrenman formalari çok hos,umarim formalarda öyle olur
                          Biz ÇILGINLAR tayfasiyiz!!!

Yorum

• bence kesinlikle ts club degüismeli forma takimin ruhunu degistirir ts club formalar çuval gibiydi ama fb gibi antreman formalarimiz ts club kalmali..........[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            61&gt;34

Yorum

• en iyisi kappaydi aslinda ama...
                              Biz ÇILGINLAR tayfasiyiz!!!

Yorum

• ya arkadaslar bi sakin yaa . daha yeni çikdi önyargili olmayalim . antrenman formalari felan baya iyi bence . kappa dönemibitti artik kappada iyiydi ama puma da iyi olmasa böyle isim yapamazdi zaten . onun için formalar çikmadan önyargili konusmayalim . hayirli olsun deyinde iyi birseyler olsun .

puma da kesinlestigine göre hayirli olsun . insallah herkesin begenecegi formalar yapar ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X