Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zedboysts tarafından gönderildi
    İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
    İlk olarak zedboysts tarafından gönderildi
    İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
    İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

bu konuda yer alan "puma" yazisi silinsin bence...

resmi sitede bir açiklama yok ...

Zeyyad Kafkas kendi agziyla anlastik dedi...Siteye mi inanalim...Yöneticiye mi?...Allah Allah ya...Biraz mantikli olun lütfen...

Hay ben simdi zeyyad kafkasi. Açtirmayin agzimi simdi sen zeyyad kafkasa inanmaya devam et zaten nuri albayrak biz bi stad yapti yildiz transfer etti yöneticiler hep dediklerini yaptilar zaten[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Renkdas bu adam senin yöneticin biraz daha saygili ol...Lütfen

Ya abicim bi düsün hiç net bise demiyo bu adam "yapacagiz veya yapmak üzereyiz" demiyo "yapmak istiyoruz" gibi kelimeler kullaniyo. Yani sen bu yönetimde isen sadecegelecek zamanli degil kesin yargili konusup taraftarlari rahatlatman lazim ne zaman bunun haberlerini duysam moralim bozuluyo
    Ya tamam elestir ama hakaret etme...

Yorum

• yeni ürünleri hangi kaynakta gördünüz ögrenebilirmiyim?
      Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• bu yeni ürünlerde efsane olacak goren var mi yok

bi efsane dolaniyo

gordum gordum sabah namazi icin evden cikmistim karsi apartmanin caminda bi cocuk bana bakiyodu onun sirtinda yeni formayi gordum cok guzel di.

Yorum

• İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

bu yeni ürünlerde efsane olacak goren var mi yok

bi efsane dolaniyo

gordum gordum sabah namazi icin evden cikmistim karsi apartmanin caminda bi cocuk bana bakiyodu onun sirtinda yeni formayi gordum cok guzel di.

Kardesim televizyonda gördüm...Rahatladin mi?...Formalar güzel çatla patla...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• o zaman iyi ne sinirleniyon allah allah.

saglik kontrolune formalar ile mi gitmisler baksen yahuu.kusura bakma kizdirdigim icin.

guzel se o ayri iyi bide biz ghorelim karar verelim.

haaaa simdi siz begenmeyenlere cetarsiniz

daha guzelini siz yapin diye....[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Spor haberlerini takip edin görebilirsiniz, resmi site laktak testi haberini girmeyecek galiba... Idman ürünleri koyu mavi srit bölümünde ise açik mavi koltuk altina uzanan sekil yapmislar..
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

o zaman iyi ne sinirleniyon allah allah.

saglik kontrolune formalar ile mi gitmisler baksen yahuu.kusura bakma kizdirdigim icin.

guzel se o ayri iyi bide biz ghorelim karar verelim.

haaaa simdi siz begenmeyenlere cetarsiniz

daha guzelini siz yapin diye....[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                Aga senle bu forma yüzünden çok tartistik...Ben begendim...Bakalim sen begenecekmisin?...Ama sanmiyorum...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• evet arkadaşlar sonunda muradımıza erdik bu seneki formalar puma
                  Görmek istediğiniz sayfa yayından kaldırılmış veya adresi değişmiş olabilir.

buraya bakabilirsiniz

Yorum

• Yorum

• Yorum

• güzel göüküyo hadi hayirlisi bakalim neler olacak nasil olacak

Yorum

• Evet Puma oldugu kesin bir dille kanitlanmis oldu
                          bu arada formalar için verdigim takviminde dogru oldugu anlasilmis oldu

yeni formalarin almanya kampinda teslim edilecegini antreman ürünlerininde kampdan önce verilecegini söylemistim
                          benim hosuma gitti bunlar
                          ama biraz lacivert gibimi olmus [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• maviyi tutturamayacakalr [img]smileys/smiley5.gif[/img]bari bordolar kirmizi olmasa [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• neyse simdi evet lacivert desem onada laf ederler. benim tisorta onem verdigim kisim yakasidir oda guzel duruyo hayirlisi bakalim.sifir yaka iyi dir. lacivert olmasi bisey deistirmez yanina sari gelmedikca.hem orda kirmizida var ona bakilirsa.

ben sahsen kirmiziya- sariya- laciverte karsi degilim yanyana gelmedikce.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

formalar nasilacaba. kac tip urettiler.

hepsi guzel olmasa bari, maasi parayi onlara yatirdikmi evdekiler keser valla.

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
                                maviyi tutturamayacakalr [img]smileys/smiley5.gif[/img] bari bordolar kirmizi olmasa [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                                valla sevgi kardes
                                pumanin logolarinlarinda ki mavi güzel
                                tam logonun mavisi
                                onu kullanma yoluna gitseler çok güzel olur
                                ama eger renk olayini tutmazsa tamamiyle profesyonellerin bir hatasi olur
                                ellerinde renk s ......i(entresan s k a l a yazamiyorum izin vermiyor sistem )
                                yokmu versinler bunu pumaya pumada essek degilya illa bu renk denilince bu renkden yapar yanliz bu formalarin arkadan görünüsüne bakinca gördüm ki kullnilan mavi tam istedigimiz mavi
                                kollara dogru inen seritler
                                velhasili kelam benim hosuma gitti bunlar
                                simdi formalari bekliyoruzEdited by: ironmaster

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X