3 sene bekledik bekledik ama insallah degecek ve yeni sezonda hepimizin begendigi formalar üretilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo güldüğünüz katalog formalarını biz 3 senedir giyiyyoruz.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye aynı formanın farklı tonlarını giyeriz artık
asıl merak ettiğim armaları nasıl olacakEski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye aynı formanın farklı tonlarını giyeriz artık
asıl merak ettiğim armaları nasıl olacak
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatalog forması giymeyen takım varmı ?
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayayyımmı avrupadan asyadanEn son Efendioglu tarafından düzenlendi; 16.04.2011, 13:07.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleee daha ne istiyorsun.sana bana katalogtan gönderiyor 3 senedir.ondan gülmeyin geselillerin formalarınıEski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 3 senede nike'den farklı forma beklemek açıkçası abartı olur ancak bu sezon şampiyon olursak(inancımız tam)yada şampiyonlar ligine gidersek(garanti) işte o zaman gerçekten dünya devlerindeki kaliteyi nike'den beklemek hakkımızdır.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar hazırlanmış sipariş verilmiş Şampiyon olsakta olamasakta aynı formaları giyeceğiz. Formalar bize özel katalog forması değil.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
valla 3 senedir bize özel tasarımlar modeller ayrıntılar detaylar dedik gördük işte modelleri ondan dolayı ben artık bişe beklemiyorum..he ilerleme yokmu var tabikide ama yetmez.ahanda 4 senemiz geldi bekleyelim görelim lan bi kerede yanıltsın beni şu nike herseneki gibi bir değil 2 forma alacağım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum